Kontakt email: [email protected]        Facebook

Pred vama je kratak i zanimljivi test sa drvećem, koji se sastoji od jednog pitanja i koji će ispričati o tome kako se vaša ličnost razotkriva u ljubavi.... 

Test je jednostavan, izaberite drvo koje vam se svidelo na prvi pogled, potom pogledajte odgovor koji definiše vašu ličnost:

 

Drvo broj 1

Vi ste veoma emotivna i ekspresivna ličnost, koja može lako da plane, ali isto tako i da se smiri. U odnosima vi pokušavate da zaintrigirate i privučete pažnju
U vašem odnosu ne ide sve glatko, ponekad se posvađate sa partnerom. Ali, te nesuglasice samo jačaju vašu vezu, i dolazite do kompromisa.

Drvo broj 2

Vi ste osoba koja teži ka redu i savršenstvu. Imate stroga pravila kojima se rukovodite kroz život. Vi ste nekonfliktni, ali spremni da uzvratite.
U odnosima sa voljenom osobom težite liderstvu, ali ako to ne postignete, onda postajete ravnopravni partner, na kojeg se uvek može osloniti u teškim trenucima.

Drvo broj 3

Vi ste nežna i meka osoba koja voli romantiku. Mnogo se koncentrišete na sebe, ali možete ponekad poslušati i mišljenje drugih. Pokušavate pronalaziti kompromise.
U odnosima tražite jakog partnera. Puni ste ljubavi i energije, koja gasi sve negativne emocije i donosi mir vama, i onima koji vas okružuju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drvo broj 4

Vi ste razumna i uporna osoba. Ignorišete tuđe mišljenje i niste skloni da verujete autoritetima. U odnosima sa suprotnim polom, pokušavate da napravite neki plan za budućnost i postepeno ga sprovodite.

Vama odgovara dobra, jaka ličnost koja će vas podržavati i pomagati u bilo kojim poduhvatima.

Drvo broj 5

Ovakav oblik drveta biraju jake i odlučne ličnosti, ali koje su, u dubini duše, veoma romantične i nežne. Sigurni ste u sebe, uporni, izdržljivi i razumni.
U odnosima sa suprotnim polom najčešće vi preuzimate inicijativu na sebe. U porodici su, osobe kao što ste vi, pouzdane i kreativne. Vi nikad nećete dozvolite da monotonija ugasi emocije u vašoj zajednici.

Izvor:uspesnazena.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner