Kontakt email: [email protected]        Facebook

Otkrijte nešto novo o sebi – i poruku sa vašu budućnost! Šta univerzum želi da vam poruči?

Dovoljno je da izaberete jedan simbol 

Ako ste odabrali 1:

Ovo je znak iz Svemira da ste učinili sve što ste trebali učiniti i sada možete odmarati i uživati ​​u plodovima svog rada.

Svemir vam želi zahvaliti zbog toga što ste takvi kakvi jeste i zbog toga što podižete svest drugima. Vi ste pravi duhovni učitelj koji je mnogima pružio vodstvo i sada je vaš red da primite dar.Naravno, ovaj dar nije materijalistički, on je daleko bolji od toga. To je dar znanja. Sada dobivate dar da znate da je život lep i sve što postoji je tu da vam dopušta da rastete, podučavate i volite.

Ako ste odabrali 2:

Vreme je za povezivanje. Vreme je da se povežete s osobama oko vas, da se povežete sa sobom i da se povežete s prirodom.Niste sami, vi ste deo velike mreže Svemira i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar – biljka, životinja ili nešto drugo povezano većom silom. Možete to osetiti, ponekad čak i možete videti, ali sada je vrijeme da to uključite u praksu.

Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi stvaranje prave, istinske veze. Započnite sa sobom, a zatim istražite prema van. Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete biti spremni uspostaviti pravu vezu s drugima.

Ako imate probleme s vezama ili probleme s poslom, velike su šanse da sve što trebate učiniti je povezati se. Pokušajte videti stvari sa svoje tačke gledišta. Iskoračite iz vašeg ega u svest i pitajte – kako se mogu povezati s tom situacijom za svoje najviše dobro

 

 

 

 

 

Ako ste odabrali 3:

Naporno ste radili, a sada je vreme za igru, odmor i opuštanje! Odvojite malo vremena da uživate u suncu i ponovno se povežite sa svojim unutarnjim detetom. Učinite nešto spontano, ili planirajte avanturu ili putovanja u inostranstvo.

Mnogo toga možete naučiti kada odvojite vreme i učinite nešto što vam je u potpunosti prijatno. Ne osećajte krivicu jer je to sve o čemu se radi! Nagradite svoje telo nekom čistom, organskom hranom, nagradite svoj um zabavnom stimulacijom i nagradite svoje srce radošću zbog povezivanja sa svojim prijateljima i porodicom.

Često zaboravljamo moć osmeha i moć smeha. Bez obzira na vašu spoljnu situaciju, setite se da pronalaženje radosti u svemu može učiniti svet dobrim za vas i za ostatak sveta.

 

Ako ste odabrali 4:

Usredsređeni ste više na ono spoljašnje, nego na ono što se nalazi iznutra. Duboko u vašem srcu leže odgovori na sva vaša pitanja, ali ako još uvek ne možete smiriti svoj um, kako ih možete čuti? Vaša glava je puna haosa i vaš um je zbunjen, jasno razmislite na trenutak i pogledajte iznutra.

Posredujte, otiđite u šetnju, umirite svoj um i ponovno se spojite s Božanskim. Duh od vas traži da potražite odgovore unutar sebe umesto da tražite spoljne tragove ili znakove. Vreme je da postanemo sinkronizovani sa Svemirom, a jedini način na koji to možete učiniti jeste promišljanje.

Pratite svoje misli danas, ali ih ne pokušavajte angažovati ili prosuđivati, vratite se svom temeljnom jastvu i budite svesni kada vaš ego počne delovati.

Ako ste odabrali 5:

Granice nisu loša stvar ako su konstruirane svesno i s namerom. Vreme je da postavite neke od ovih granica, jer ste previše rastreseni!

Ako imate jasne granice, dajete životu malo strukture i smernice i to je ono na što se trebate usredsrediti sada. Morate se koncentrisati na preuzimanje odgovornosti i prestati trošiti vreme i energiju na ljude i situacije koje više ne služe vašoj višoj svrsi.

Vreme je da napravite inventuru, što je zastrašujuće kao što i zvuči, to će biti vaš najveći saveznik. Takođe je savršeno vreme za sređivanje kuće i za smanjivanje nereda.

Ako ste odabrali 6:

Vreme je da pustite da se stvari odvijaju i da verujete Svemiru. Umesto da se pokušavate boriti protiv onoga što je, jednostavno odstupite unatrag i dopustite sebi da sledite ritam i tok života.

Sada ste pozvani da prestanete raditi na stvaranju svog puta i da prihvatite sadašnji trenutak i ono što jeste.

Vaš sjedeći korak biće vam otkriven kada budete mirni i fokusirani na svoju istinsku nameru. Izbegavajte donošenje hitnih odluka i dopustite mirnoći da vas vodi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner