Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ukoliko ste odabrali sliku broj jedan, konačno je došlo Vaših 5 minuta koje želite da iskoristite da se posvetite sebi i isključivo sebi. Ne znate gde ćete pre. A jedino Vam je provod na pameti. Da li večeras izaći u ovaj klub ili neki drugi. To su dileme koje VAs muče. Izašli ste iz dugogodišnje veze u kojoj ste se u poslednje vreme osećali veoma sputani, mogu reći vezano i niste “imali vazduha”. Sve Vam je smetalo i sve Vas je gušilo. Mislili ste da partner samo bezrazložno troši reči jer Vi ne smatrate da je to dobro . Ni po njega ni po Vas.Ono što ste želeli , niste ispunili, i sada samo želite da se opustite. Da ponovo udahnete vazduh punim plućima i da se ponovo osetite živim, kao da ste se opet rodili. Imate prijatelje koji su jedva dočekali da se opet vratite na stare staze i da opet imaju društvo za provod. Ali pazite se. To može imati i svoju drugu stranu. Možda se i previše opustite pa umesto da ono što štedite za krov nad glavom , potrošite na provod. A tada će Vas svi nazovi prijatelji napustiti, i ostaćete sami i bez prebijenog dinara. Razmislite dobro koliko su dobri ti prijatelji koje sad imate pored sebe, i gde su bili sve ove godine …? 

 

 

SLIKA BROJ DVA

 

Ukoliko ste izabrali sliku broj dva, Vi ste srećna i uspešna porodična osoba. Koja ima sve što se poželeti može. Dobar posao, moderno uredjen i topao dom, partnera koji Vas obožava, a mozda čak i decu koja su odličje savršenstva. Ali Vama to u poslednje vreme smeta. Osećate kao da niste svoji , kao da je neko drugo ušao u Vašu kožu. I ne možete da kontrolišete više tu potrebu da sve napustite i okrenete se na drugu stranu. Da na sve zaboravite i vratite se svojoj slobodi. Ali…Stanite malo, pogledajte iza sebe, zar to nije ono što ste oduvek želeli. Zar to nije Vaš san o idealnom domu i porodici? Pa zašto ste onda prestali da ga sanjate. Gde se to ta nit koja je sve povezivala u sjajnu skupinu izgubila. Pokidala. Niste više sami i sada morate da razmišljate o jos par članova Vaše porodice. Sada polako morate obaviti razgovor sami sa sobom i videte šta je to što morate promeniti, alli da Vaša porodica ne trpi. Oni Vas vole i imate ih za sve. ZA tugu i sreću, u svakom trenu su tu za Vas. Nemojte ih izneveriti. Veruju Vam. A taj novi hobi na koji ste pomislili sada… Hmmm, čini se kao dobra ideja.

SLIKA BROJ TRI

 

Ukoliko ste odabrali ovu sliku,ima nešto u Vama što teži promeni svega. Što Vas tera da lutate od mesta do mesta. Što Vas tera da se ne vezujete za ljude i mesto, već da jednostavno tu gde ste trenutno, provedete par dana, meseci, a najviše godinu i da krenete dalje. To je za Vas samo mesto prebivališta koje tako rado i brzo menjate. Ne ostavljate trag za sobom i mislite da je tako najbolje i po druge i po Vas. Ali sada se nešto promenilo. Nešto što Vas tera da se ovoga puta vežete. Za mesto gde ste, za ljude u njemu. Možda ste konačno našli svoje mesto pod Suncem. Izazov je veliki, ostati ili otići dalje. Ali tada ćete patiti i ni jedno drugo više mesto neće biti kao ovo. Imate konačno priliku da nešto uradite od svog života. Iskoristite je pametno. Ovakva šansa se neće opet pojaviti u Vašem životu…..Verujte vredna je toga.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner