Možda vi imate ideju o tome što je vaš najveći strah, ali šamani veruju da simboli imaju moć da otkriju i šta vaša podsvest nosi - proverite da li su u pravu.

Izaberi simbol koji te najjače privlači.

Oko
Način na koji vas drugi vide utiče na to kako živite svoj život. Iako imate sposobnost povezivanja s ljudima, stalno vas brine kako vas ljudi procenjuju i doživljavaju, što vas sprečava da živite punim plućima. Najbolje što možete da učinite je da radite na svom samopouzdanju. Lako je brinuti zbog načina na koji nas vide drugi, ali moramo ostati verni i sami sebi.
 
Točak
Bojite se stagnacije. Život ne znači samo postojati i ponavljati istu stvar, ali vi niste sigurni kako bi trebalio da ga živite. Želite da vam svaki dan izgleda kao odmor, da ne morate da radite do smrti s dve nedelje odmora goišnje. Ako se osećate tako, vreme je da razjasnite neke stvari sa samim sobom. Šta želite najviše u životu? Što vas čini srećnim? Izvagajte prednosti i nedostatke i krenite napred.
 
 
 
 
Cvet
Vaš najveći strah je neuspeh. Bojite se da nećete biti uspešni u ostvarivanju svojih ciljeva. Koliko god to mrzite, to vas sputava. Ali nemojte zaboraviti, rizici koji nam se pojavljuju u životu obično su vredni svega. Jedna vrata će dovesti do drugih, a sledeća stvar koju ćete videti je ta da vaš život postaje bolji nego što ste ikad mogli da zamislite.
 
Drvo
Ako je vaš prvi izbor bio drvo, to ukazuje na to da se bojite starenja. Vama je starost samo druga reč za smrt. Nije da želite da živite zauvek, ali želite da ostanete mladi do kraja. Želite da svi vaši voljeni uvek budu s vama. Ne želite da i oni stare. Vaše srce je veliko i to je divna osobina. Međutim, morate da se pomirite s nekim stvarima u životu. Vreme je da krenete unapred, sviđalo vam se to ili ne. Cenite svaki trenutak u vašem životu i promena smera neće biti tako loša.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
e-max.it: your social media marketing partner