Kontakt email: [email protected]        Facebook

Naš um i duša su kompleksne stvari, često umeju da kriju nezamislive ideje, karakteristike i misli, kojih čak nismo ni svesni.Zanimljivo je ipak da svi imamo jednu osobinu koja dominira nad ostalim.Do spoznaje koja karakteristika je glavna u vašoj ličnosti možete doći tako što ćete rešiti ovaj test.

 

Prva slika 

Vaša dominantna osobina je inteligencija, uživate u čitanju, saznavanju novih stvari, povećanju obrazovanja i opšte kulture... Najviše volite da stičete nova znanja i veštine. Spremni ste da proširitie svoj um i poput sunđetra upijate nove perspektive i stavove. Ovaj pristup životu pruža vam pouzdan, čvrst temelj za stvaranje dobrih izbora. Ponekad je teško odabrati šta treba da uradite, zbog toga što vaš veliki mozak ima puno informacija. Ne zaboravite da ponekad ipak sledite svoje instikte.

Druga slika

Vaša glavna karakteristika je izražena dinamika. Vaša ličnost se uvek menja jer uvek isprobavate nove stvari. Vi odbijate da se odreknete bilo čega ili bilo koga i nikada nećete reći "ne" novoj avanturi. Putovanja i kreativnost glavne su aktivnosti u koje ulažete svoje vreme i stalno ste u potrazi za njima. Ta želja da idete napred je ključ vašeg uspeha!

 

 

 

Treća slika 

Glavni aspekt vašeg karaktera jeste posvećenost svrsi. Niste tip osobe koji se posvećuje samo jednom cilju , uvek planirate nekoliko krajnjih ciljeva i način na koji ćete istovremeno doći do njih. Vrlo ste organizovani, a upravljanje vremenom definitivno je među vašim talentima. Zapravo, nalazite vreme da učinite toliko toga da ljudi oko vas uvek budu iznenađeni … a onda ste i vi iznenađeni kada vidite koliko ste postigli zahvaljujući svojim neverovatnim osobinama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner