Kontakt email: [email protected]        Facebook

SRCE A:

Ti ćes svoju srodnu dušu upoznati tokom ovog leta.To će biti prvo jedno prijateljstvo,a onda će se ono  polako pretvoriti u ljubav koja će vas  dodatno ugrejati. Bilo je i vreme da se reši tvoja ljubavna situacija,i da dodje do toga da upozas osobu svog života jer si uvek do sada patio bas zato što si pravio pogrešne izbore i  pogrešnima verovao i davao im svoje srce,ljubav i poverenje. Nemoj  da se plašiš svojih emocija jer će one da te  usreće kao nikada do sada.

 

 

SRCE B:

Tvoja srodna duša je pored tebe.Ako si u vezi ovo znaci da se tvoja potraga za pravom ljubavlju završila,i da je to ono što će trajati celog života iako ti sada u sve to sumnjas.Tvoj partner možda nije tvoja osoba iz snova ali ćes vremenom da shvatis da te niko ne voli kao ona,i da je to sve što želis od života.Nažalost,moraće doći do nekih ružnih scena da bi ti shvatio koliko vredi tvoja veza  i koliko si zapravo srećan.

 

SRCE C

 

Ako si slobodan,možeš svakog  treba da očekuješ da u tvoj život udje prava osoba.Nećeš imati puno dilema oko toga da li je baš ta osoba ona što ti je sudjena jer ćes u svom srcu osetiti da je to ono o čemu si sanjao i maštao celoga života.

Samo ćes morati da naučiš da verujes svom partneru i da  ne sumnjaš u svaku njegovu reč kao u prošlim vezama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ljubomora uvek vodi u kraj i u pakao,imaj to na umu.

 

e-max.it: your social media marketing partner