Ovaj test vam pruža uvid u vašu psihu, koja je možda duboko zakopana i niste ni svesni nekih stavova, ali i oktriva šta ste bili u prošlom životu i kako je to uticalo na ono što ste danas.

 

Ukoliko ste odabrali SAT broj 1:

Vaša karta iz prošlog života je ZAVET

Ako ste odabrali sat broj jedan, vrlo je verojatno da su mnoge stvari u vezi kojih imate ograničavajuća uverenja vezane za zavete koje ste dali u prethodnom životu. Može da znači da ste u prošlom životu bili sveštenik ili opatica, ili ste bili u nekoj verskoj zajednici. Verovatno su neki od zaveta koje vučete iz prošlog života uključivali samoodricanje, pa sada kuburite sa nedostatkom novca i obilja, a možda imate i problema u emotivnim pitanjima. Takođe je moguće da se u ovom životu možda prejedate, možda ste prekomerno uključeni u seksualne aktivnosti jer osećate kao da ste toliko bili lišeni užitaka u prošlom životu. Jednostavnom spoznajom tih zaveta i priznavanjem da više nisu važeći u sadašnjem životu možete ih se osloboditi i otvoriće se tok energije u područjima u kojima nailazite na prepreke.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ukoliko ste odabrali SAT broj 2:

Vaša karta iz prošlog života je NEUZVRAĆENA LJUBAV

Ako vas je privukao ovaj sat, vrlo je verovatno da ste još uvek snažno povezani sa životom u kom ste doživeli neuzvraćenu ljubav. Ako u ovom životu ne možete da održite zdrav odnos moguće je da imate snažno uverenje iz prošlog života da niste dostojni ljubavi ili da vas nikad ne primećuju oni koje vi volite. Ponekad zbog toga manifestujemo odnose s drugima koji nas ne poštuju ili ne postupaju dobro s nama. Mnogo puta prisiljeni smo da živimo bez željenog odnosa jer imamo uverenja koja su ukorenjena u prošlom životu

 

 

 

Ukoliko ste odabrali SAT broj 3:

Vaša karta iz prošlog života je ŠAMAN

Ova karta govori da ste u prošlom životu bili šaman. Takođe, svako ko vidi ovu kartu mora da bude svestan da u ovom životu ima velika finansijska ograničenja. U prošlom životu bili ste šaman u svom plemenu, a ono se brinulo za vas – donosilo bi svakakve potrepštine u znak zahvalnosti. Međutim, u ovom životu možda ćete imati finansijskih poteškoća jer birate put iscelitelja koji nije cenjen ni dobro plaćen. Možda ljudi žele usluge koje nudite, ali nisu spremni da plate za vaše vreme ili obrazovanje. Ova karta vas podseća da su ti dani u kojima se selo brinulo o vama nestali i sada morate da se prilagodite današnjem trgovinskom sistemu. U redu je naplatiti svoje vreme i obrazovanje, vi zaslužujete naknadu kako biste mogli da živite bez patnji ograničenja siromaštva ili nedostatka, piše "Spritual post".

Izvor: Žena

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner