Kontakt email: [email protected]        Facebook

Mnogi ljudi su privučeni zakonom privlačenja i zbog njegovih mogućih primena u svetu romantike i to s dobrim razlogom - s pravim razmišljanjem, stavom i praktikovanjem te moćne tehnike, možete brzo početi poduzimati konkretne korake koji će vam pomoći da pronađete idealnog partnera.

 Za 

 početak, evo deset najvažnijih praktičnih načina za korišćenje zakona privlačenja kada ste u potrazi za partnerom.

1. Razvijte pozitivan stav prema ljubavi

Lako je ostati pri negativnim, ograničavajućim uverenjima o ljubavi. Iako možda mislite da ste dovoljno pozitivni ako ste svesni da žudite za romantikom i maštate o ljubavnoj vezi s tom posebnom osobom, isplati se kritički razmotriti vaše pretpostavke.

Možda zbog bolnih prošlih iskustava verujete da ljubav ne može trajati ili mislite kako nije potrebno aktivno tražiti partnera jer "susret sa srodnom dušom se treba dogoditi prirodno." U svakom slučaju, vi se držite ograničavajućih uverenja koja vas sprečavaju da privučete partnera.

Kako bi razvili pozitivan stav koji će vam pomoći da manifestijete partnerstvo kakvo želite, pokušajte provoditi najmanje pola sata pišući popis negativnih uverenja koja imate o ljubavi. Za svako uverenje, napišite izazov i usresredite se na taj izazov.

Na primer: "Odnosi su uvek bolni na kraju" postaje "Kada sretnem pravu osobu, moj odnos će biti radostan i izvor sveg zadovoljstva."

2. Naučite voleti sebe

Iako to možda zvuči kao kliše, važno je imati pozitivan stav prema sebi, ako ćete koristiti Zakon privlačnosti kao učinkovit alat u svom ljubavnom životu. Uglavnom, ako imate loše mišljenje o sebi, nećete slati ispravne smernice o tome šta želite od drugih ljudi, a takođe podsticaćete druge da vas vide u negativnom svetlu.
Kao i kod negativnih uverenja o ljubavi, ključ za ispravljanje štetnih uverenja koja imate o sebi je da stvarno kopate duboko po svojim sećanjima i prošlosti, kako bi identifikovali upravo ono što ova uverenja jesu, šta rade i odakle dolaze.
Kada napravite popis tih uverenja, zapišite njihove korene i zamenska, pozitivnija i produktivnija uverenja.

Na primer: "Nisam dovoljno privlačna i ne zaslužujem dobrog partnera" može biti nešto u što verujete, jer vas je neko zlostavljao u školi, a izazov bi mogao biti: "Mnogi prijatelji i poznanici imaju pozitivne komentare vezane za moj izgled" (ili čak i "Svako je dovoljno atraktivan da zaslužuje dobrog partnera.")

3. Uzmite nešto dobro iz svakog susreta

Naravno, nećete biti ushićeni svakom osobom s kojom izađete i nećete uvek maštati kako ćete provesti život s tom osobom. Međutim, ako uzmete nešto dobro od svake osobe s kojom izađete na sastanak, zadobićete pozitivan stav prema širem upoznavanju - i naučitćete korisne stvari koje će vas dovesti još jedan korak bliže pravom odnosu.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kada ste na sastanku, pokušajte da budete samo u sadašnjem trenutku - takav pristup pomoći će vam da budete otvoreni za mogućnosti i povećava vaše šanse za uživanje u sebi. Kada se sastanak završi, razmislite barem o jednoj produktivnoj lekciji koju ste naučili.

Na primer, ako osoba s kojom ste izašli govori mnogo više nego vi, naučili ste koliko je važno biti dobar slušatelj, a možda ste, takođe, saznali da bi mogli imati koristi od ispravnije komunikacije s drugima.

4. Dopustite da odnosi prirodno evoluiraju

Kao što je gore navedeno, nije pogrešno romantiku gledati kao nešto što zahteva napor i energiju (umesto sjedenja i čekanja da neko stigne na vaš prag). Međutim, ne smete dopustiti da vaš um započne stvarati negativne misli, misleći kako se ljubav nikad neće dogoditi. Strah je zapravo oblik kreativne vizualizacije - u skladu sa Zakonom privlačnosti, njime smanjujete svoje šanse za pronalaženje ljubavi, ako ćete potrošiti svoje vreme zamišljajući kako vam vaš potencijalno partner neće poslati poruku ili kako neće vaše društvo smatrati ugodnim. Ostanite usresređeni na pozitivna osećanja koja imate o odnosu koji se razvija i samo pustite neka se razvija.

 

 

 

 

5. Vizualizujte svaki dan

Svaki dan provedite barem 10-15 minuta u zamišljanju odnosa u kakvom želite biti. Koristite punu snagu svoje mašte, zamislite svaki detalj kako je to biti voljen i negovan i pokušajte zadržati taj osećaj gde god da odete. Imajte na umu da su vizualizacije snažnije kada uključuju sva čula - zamislite dodir, ukus, miris i zvuk svog idealnog partnera.

6. Izađite iz zone komfora

Razmišljanje izvan okvira je fantastičan način na koji možete povećati šanse za uspeh u pronalaženju partnera. Iako je to čest savet koji ne dolazi samo od onih koji rade sa Zakonom privlačnosti, posebno je verojatno da će biti uspešan kada je u kombinaciji s pozitivnim stavom i željom da naučite sve opisano gore. Znajte da možete i da hoćete naći pravu osobu za vas i budite razigrani i znatiželjni kada je reč o novim pristupima (npr. online povezivanje ili upoznavanje preko prijatelja i slično).

7. Napravite mapu želja

To je jedan od 6 fizičkih koraka za privlačenje ljubavi, stvari koje možete učiniti upravo sada. Ako ste proučavali Zakon privlačnosti, verovatno ste već upoznati s mapom želja - a svakako treba da napravite jednu vezanu za pronalaženje partnera!

Napunite je sa slikama koje predstavljaju ono što želite od vašeg ljubavnog života (bez obzira jesu li to vaše fotografije ili isečci iz časopisa) i stavite je na vidljivo mesto. Slobodno uključite i reči koje rezoniraju s vama.

8. Budite ono što jeste

Stručnjaci koji se bave Zakonom privlačenja imaju tendenciju da naglašavaju važnost autentičnosti - ako ne živite život kao osoba kakva stvarno jeste, vi ne dopuštate sebi da privučete ono što stvarno želite.

Kada je reč o traženju partnera, treba da budete pošteni i iskreni o svojoj ličnosti, strastima i interesima. Najatraktivniji ćete biti kad ste iskreni i entuzijastični (to je osobina koja ne može nadoknaditi skupo odelo ili lažni osmeh), a takođe ćete poboljšati svoje šanse da upoznate nekoga s kim možete izgraditi pravu, čvrstu vezu. Preuzmite rizik i pokažite svoje pravo lice.

 

 

 

 

 

 

9. Dizajnirajte afirmacije za upoznavanje nove osobe

Druga tehnika Zakona privlačnosti - afirmacije - mogu uraditi čuda za vaše samopouzdanje i pomoći vam da se uskladite sa svojim uverenjima tako da možete postići svoje ciljeve. Na primer, pokušajte da izgovarate ispred ogledala pre sastanka: "Bez obzira na ishod, ja ću se sjajno provesti" ili možete govoriti: "Ja sam uzbuđen, srećan i spreman za sastanka" svako jutro, jer nikad se ne zna koga biste mogli sresti!

10. Budite otvoreni za iznenađenja

Konačno, pokušajte ne donosite brze zaključke o ljudima s kojima izlazite na sastanak. Oni se mogu na prvi pogled činiti dosadni ili se mogu pojaviti malo odrpani, a ipak prikriti opaki smisao za humor koji ste čekali.
Iako je sjajno imati jasnu ideju o vašim potrebama i željama u vezi, jednako je važno ljudima dati priliku. Verujte da svemir šalje prave ljude na svoj način, bilo da se radi o učenju ili o životnoj ljubavi!

Izvor: Atma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner