Ako vas kopka šta vam donosi budućnost i kojim putem treba da krenete, poslušajte savete kosmičkih karata.

 One znaju kakve se dileme kriju u vašoj podsvesti i šta vam je činiti. Sve što treba da uradite jeste da izaberete jednu od tri moćne karte Univerzuma koje simbolizuju važne životne prekretnice.

Broj jedan

Karta kreatora

Potrebno je da shvatite da ne morate da postanete neko, jer vi to već jeste. Vi ste stvoreni ako remek-del, ne treba da se "popravljate", već samo da prihvatite sebe kakvi zaista jeste. Ova karta pokazuje vam da morate da poradite na tome da razumete sebe, ali i druge, kao i da koračate život bez osuđivanja i kritike. Dolazi vreme u kome se suštinski menjate - postaćete zreliji, mudriji i konačno ćete dobiti šansu da izrazite sve ono što ste naučili kroz život i teške lekcije u njemu.

Broj 2

Karta nove vizije

Ova karta simboliše kosmičko trojstvo - telo, um i čoveka u kome je prisutno i jedno i drugo. Ovo je doba kada ćete videti život u svim njegovim oblicama, i imaćete ogromne padove, ali i još veće uspehe. To će vas dovesti i do toga da promenite perspektivu u životu - naučićete da su i tama i svetlost podjednako potrebni. Ovo je i doba kada ćete spoznati da svi putevi vode samo do do univerzalne istine o tome da nema loših ili dobrih stvari u životu. Postoje samo iskustva. Za vas slede dani u kome će vam se otvoriti hiljade mogućnosti, a prilikom izbora imajte na umu da svaka odluka ima svoje posledice sa kojima ćete morati da se nosite u jednom trenutku.

Broj 3

Karta rušenja limita

Svi mi ponekad dođemo do tačke kada je "prevršena svaka mera". U takvim vremenima čini nam se da moramo da uradimo nešto - bilo šta, ali se često ispostavi da je taj potez greška i da nam u lice "baca" nove probleme. Ako ste u ovoj fazi trenutno, morate da preispitate stare obrasce ponašanja i poradite na tome da ih jednostavno "oterate" iz svog života. To će doneti osveženje u vašu svakodnevnicu i otvoriće puteve novoj i zdravoj energiji. Moguće je da vas u narednom periodu čeka vreme haosa, neverovatnih poteškoća i rasula, ali sve je to kako bi se očistio prostor za novine. Meditacija vam može pomoći u ovom razdoblju. Morate da ostanete smireni. Svanuće nije daleko, ali mračna noć mora da prođe, dok do njega ne dođe. Potrudite se da vidite širu sliku, da na slutite da vas nakon ovog rasula, čeka nešto bajkovito i lepo. Pobeda je sasvim sigurno vaša, ali morate da skupite snagu da krenete dalje.

 

 

Izvor:zena.blic.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner