Kontakt email: [email protected]        Facebook

Mesec, čaroban i tajanstven, takođe može definisati aspekte vašeg života i vaše ličnosti. Izaberite jedan koji vas posebno privlači i saznaćete svoje najvrednije osobine, ali i svoju slabu tačku.

 

Koji vas mesec najjače privlači?

1. Koncentrisani na ciljeve, ali prestrogi prema sebi

Sebe doživljavate kao energičnu, optimističnu osobu punu samopouzdanja. Osećate da stalno morate da radite punom parom kako biste pronašli sigurnost i želite da stvorite bazu materijalnog blagostanja.

Vaš glavni izazov je da budete tolerantniji prema sebi, jer možete da postanete neumoljiv i strog sudija - sebi. Obratite pažnju na to kako se prema sebi odnosite kada pogrešite (reči koje koristite, ono što radite).

Poštujte sebe, prihvatite svoje greške i radite s ljubavlju i odlučnošću da ih rešite. Nikad nećete moći da budete srećni ako sami sebe ubijate.

2. Kreativni, ali neumereni

Vi sebe vidite kao praktičnu, ljubaznu, emocionalnu osobu koja uživa u najboljim stvarima u životu. Vrlo ste povezani sa senzualnošću materijalnog sveta i želite da izgradite oko sebe kvalitetno estetsko i emocionalno okruženje.

Ali imate tendenciju da preterujete: ostajete budni do ranih jutarnjih sati gledajući filmove ili slušajući muziku, jedete više nego što vam je potrebno i to uglavnom lošu hranu, a to sve utiče na nivo vaše energije.

Malo umerenosti u intenzitetu življenja i malo više organizacije vašeg vremena i energije pomoći će vam da pojačate vedrinu vašeg života, vašeg rada i svega što stvorite.

3. Temperamentni, ali u stalnom strahu od izdaje

Sebe vidite kao osobu koja želi da ima samopouzdanje, snagu karaktera i koja će biti važna u svetu. Vi uvek nastojite da održavate dobre uslove kako bi se osigurala vaša dobrobit i dobrobit vaših bliskih osoba.

Smatrate prijateljstvo paktom uzajamne zaštite, što vas čini odanim prijateljima i jako se bojite da ne budete izdani – i to je mesto gde leži vaš veliki izazov: poverenje. Vrlo ste nepoverljivi, a to zna biti strašno iscrpljujuće.

Birate svoje društvo vrlo pažljivo i dobro, zato dajte svoje poverenje bez straha i bez rezerve jer sve što dajete uvek će vam se vratiti. Na taj način će vaš život biti puno mirniji, ispunjeniji, srećniji i zadovoljniji.

4. Saosećajni, ali nesigurni u sebe

Imate veliku želju da činite dobra dela i želite da budete nagrađeni za njih, zato ste postali vrlo topla osoba koja se uglavnom usredsređuje na zadovoljavanje tuđih potreba. Ponekad se ne odmarate dovoljno ili ne odvajate dovoljno vremena za ispunjenje vlastitih želja i potreba.

Mnogo puta ste izgradili svoj imidž kroz druge, što je moglo da stvori neku vrstu zavisnosti i to je upravo mesto gde leži vaš veliki izazov: prepoznati svoju važnost, svoje talente i svoju vrednost.

Vi ste osoba obdarena divnim talentima i osećanjima – istražite ih, upotrebite ih i ostvarite sjajne stvari u svom životu. Pomaganje drugima je u vašoj prirodi, ali ponekad samo treba da mislite na sebe i pomoći sebi da postanete ispunjeni, zadovoljni i srećni.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5. Znatiželjni, ali izgubljeni

Vi sebe vidite kao znatiželjnu, objektivnu, kulturnu osobu, kao plemenitog posmatrača. I iako možete biti prijateljski raspoloženi i uključeni u konverzaciju, najviše volite da budete sa svojim voljenima ili jednostavno provedete kvalitetno vreme u samoći.

U vašem umu uvek je veliki protok ideja i zbog toga ponekad patite od nesanice i stresa. Vaš glavni izazov je da više verujete u sopstvenu intuiciju – glas vašeg srca koji čujete u svom umu, kao i da pripremite svoj um da živi u pozitivnom skladu jer ćete tako brže eliminisati prepreke i ideje koje vas sprečavaju da postignete istinsku sreću i ispunjenje.

Zapamtite da ako dopustite srcu da bude vaš kompas, vaš um – vaša mapa, a duša – vaš vodič, nikada nećete biti izgubljeni.

6. Prijatni, ali anksiozni

Vi sebe doživljavate kao strpljivu osobu koja jako ceni smirenost i koja uživa u jednostavnim stvarima. Volite da ostanete kod kuće i gledate film, uživate u tišini parka s prijateljima... Vi ste vrlo aktivna i talentovana osoba, ali želite da pobegnete od gužve i užurbanog tempa.

Proveli ste puno vremena razmišljajući o budućnosti, što izaziva veliku anksioznost i to je vaš veliki izazov. Koliko puta ste upropastili dobar dan razmišljajući o stvarima koje se nikada nisu dogodile?

Ako nastavite da na taj način razmišljat o budućnosti time ćete smanjiti svoju sreću i energiju, a povezivanje s vašom sadašnjošću pomoći će vam da budete gospodar vašeg života.

IZVOR: Noizz.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner