SIVA

Siva pokazuje strah, depresiju, bolest i zbunjenost. Postoji mogućnost da je sanjate jer se osećate emocionalno distancirani ili izolovani. U drugim slučajevima, ova boja simboliše izraženu individualnost.

ZELENA

Zelena označava pozitivne promene, dobro zdravlje, rast, plodnost, ozdravljenje, nadu, snagu, vitalnost, mir i spokoj.  Zelena je i simbol vaših težnji da uspostavite svoju nezavisnost. Novac, bogatstvo i ljubomora često su povezani s ovom bojom. Tamno zelena označava materijalizam, varanje ili teškoće da sa drugima delite ono što imate.

BELA

Baš kao i na javi i u snovima bela simboliše čistoću, savršenstvo, mir, nevinost, dostojanstvo, svest i novi početak. Označava proživljavanje novog buđenje i novi pogled na život. U istočnim kulturama, bela je povezana sa smrću i žalosti.

SVETLOLJUBIČASTA

Pojava svijetloljubičaste boje znači da treba da očistite svoj um od negativnih misli i da misliti pozitivnije.

NARANDŽASTA

Narandžasta boja označava nadu, prijateljstvo, ljubaznost, darežljivost, živost i društvenost.  Kada sanjate ovu boju podsvesno želite da proširite svoje vidike i da steknete nova znanja.

ROZE

Roze u snovima simbolizuje  ljubav, radost, sreću i dobrotu. Drugo značenje ove boje podrazumeva nezrelost ili slabost, pogotovo ukoliko je ljubav u pitanju.

CRVENA

Crvena je pokazatelj sirove energije, sile, energije, intenzivne strasti, agresivnosti, snage, hrabrosti, impulsivnosti i strasti. Ta boja ima duboke emocionalne i duhovne konotacije. U negativnom kontekstu crvena boja ukazuje na nedostatak energije, te se verovatno osećate umorno ili letargično.

Ova boja može značiti i upozorenje da treba da prestanete da se ponašate na određeni način, ili da želite ono što ne možete imati.

LJUBIČASTA

Ljubičasta znači  duhovnost, versku aspiraciju, pročišćavanje, ljubav, nežnost, šarm mir. Imate osećaj intuitivnog razumevanja i posebne prisnosti sa ljudima iz vašeg okruženja.

CRNO-BELI SNOVI

Crno-beli snovi nagoveštavaju da vam je potrebna veća objektivnost u donošenju odluka. Verovatno ste previše tvrdoglavi, a kontrast cnr i bele pokazuje da treba da uspostavite veći balans između suprotstavljenih pogleda i mišljenja koja imate o životnim pitanjima. Crno-beli snovi mogu biti i znak depresije i tuge, a sa druge strane vam možda pokazuju da vam u životu fali malo uzbuđenja.