Kontakt email: [email protected]        Facebook

Postavite svoju nameru, a zatim odaberite jedan simbol (1 – 9) koji vas najviše privlači.

Poslušajte svoj prvi instinkt. Pogledajte vašu poruku u nastavku.

 

Ako ste odabrali 1:

Vreme je da samo sve otpustite i verujete svemiru. Umesto da pokušavate da se borite protiv onoga što vam se događa, jednostavno uzmaknite jedan korak natrag i dopustite sebi da se krećete s ritmom i tokom života.

Morate prestati da pokušavate da na silu stvari izvedete na svoj zamišljeni način i prihvatite sadašnji trenutak i ono što jeste. Vaš sledeći korak biće vam otkriven kada se smirite i usresredite na svoje istinske namere. Kako bi izbegli donošenje bilo kakve brzoplete odluke, meditirajte i dopustite miru da vas vodi.

Ako ste odabrali 2:

Granice nisu loša stvar, ako su svesno konstruisane i postavljene s namerom. Vreme je da i vi postavite granice! Kada jasno postavite granice, život će vam dobiti strukturu i vođstvo koje vam je potrebno da se usresredite na sadašnji trenutak.Morate se usresrediti na preuzimanje odgovornosti za stvari koje se ne odvijaju po planu i prestati da gubite svoje vreme i energiju na ljude i situacije koje su prestale da služe vašoj višoj svrsi. Vreme je da napravite popis.

Iako zastrašujuće zvuči, to će sada biti vaš najveći saveznik. Takođe, idealno je vreme za raščišćavanje kuće i oslobađanje od nereda.

Ako ste odabrali 3:

Vi ste na pravom putu! Iako stvari ne mogu uvek biti jasne, ova poruka vam govori kako će sve biti u redu! Vi sledite svoj najviši put sada i iako možda imate mnogo pitanja, Svemir vam daje do znanja da ste vođeni i paženi. Verujte da će sve biti savršeno i božanski usklađeno.

Nema potrebe da brinete za budućnost ili prošlost, jednostavno ostanite prisutni u svakom trenutku i gledajte kako se magija vašeg života razvija! Ako morate doneti veliku odluku i u nedoumici ste, odgovor će vam biti isporučen danas kroz sinhronicitetne poruke.

 

 

 

 

 

 

Ako ste odabrali 4:

Vreme je da otpustite prošlost. Previše ste zaglavljeni u onom što je bilo i ne primećujete ono što se događa sada. Iako je važno tugovati i dati sebi vreme potrebno za ozdravljenje, nema koristi od stalnog ponavljanja sebi istih starih priča. Ostavite prošlost tamo gde je i radujte se sada.

Usidrite se u sadašnjem trenutku i napravite od njega šta možete. Možete promeniti budućnost i jedini način na koji to možete učiniti je da promenite svest u sadašnjem trenutku.

Kako bi se oslobodili prošlosti, pokušajte sve zapisati na papir ili se poverite prijatelju, dajte sebi poslednju priliku da ponovo proživite stare emocije, a zatim ih pustite da odu. Nećete biti u mogućnosti da krenete napred dok to ne učinite.

Ako ste odabrali 5:

Stvari se brzo odvijaju i vreme je da postavite nove ciljeve i namere! Život se odvija velikom brzinom, te se čini da stvari napokon dobijaju zamah – idealno je vreme za postavljanje nekih novih ciljeva za ovo novo poglavlje vašeg života. Počnite tako što ćete se usresrediti na ono za čim vaše srce žudi.

Zapišite stvari koje vas čine srećnim i zatim se predajte tome! Iako rezultati ne mogu biti instantni, gledajte na svoje misli kao na bumerang, šaljući ih ravno gore u nebo. Dok čekate da vam se vrate, nastavite s postavljanjem pozitivnih misli i namera.

Poruka iz svemira je jasna – postavite sada svoje namere i biće vam isporučeno ono što želite!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako ste odabrali 6:

Previše ste usmereni na spoljno, a ne vidite ono što se događa iznutra. Duboko u vašem srcu leže odgovori na sva vaša pitanja, ali dok ne smirite vaš um, kako ih možete čuti? Glava vam je puna nereda i vaš um je zbunjen, razbistrite misli na trenutak i pogledajte unutra.

Meditirajte, idite u šetnju, smirite um i ponovo se povežite s Božanskim. Duh traži od vas da potražite odgovore iznutra umesto da čekate na spoljne tragove i znakove.

Vreme je sada da postanete usklađeni sa Svemirom, a jedini način na koji to možete učiniti je okretanje prema unutra. Pratite svoje misli, ali pokušajte da ih ne prosuđujete, vratite se svom jezgru i budite svesni vašeg ega.

Ako ste odabrali 7:

Naporno ste radili, a sada je vreme za igru, odmor i i opuštanje! Odvojite malo vremena za sebe u danu i uživajte na suncu i ponovo probudite dete u sebi. Učinite nešto spontano, planirajte avanturu ili izlet u inostranstvo. Imate puno toga da naučite. Ne osećajte krivicu!

Nagradite svoje telo zdravom organskom hranom, nagradite svoj um zabavnim stimulacijama i nagradite svoje srce s radosnim druženjem sa svojim prijateljima i porodicom. Često zaboravljamo moć smeha.

Bez obzira na vašu spoljnu situaciju, ne zaboravite da pronalaženje radosti u svemu može učiniti svet boljim za vas i za ostatak sveta.

Ako ste odabrali 8:

Vreme je za povezivanje. Za povezivanje s onima oko vas, za spajanje sa samim sobom i spajanje s prirodom. Niste sami, vi ste deo velike mreže u svemiru i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar, biljka, životinja ili nešto drugo – povezano s većom silom.

Možete to osetiti, ponekad čak možete to i videti, ali sada je vreme da to uključite u praksu. Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi da ostvarite pravu vezu. Počnite sa sobom, a potom istražite ono spolja.

Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete tada biti spremni da ostvarite i pravu vezu s drugima. Ako imate probleme u odnosima ili na poslu, možda samo treba da se dublje povežete. Pokušajte da posmatrate stvari iz njihove tačke gledišta.

Iskoračite iz svog ega u svest i zapitajte se: „Kako se mogu povezati s ovom situacijom da me dovede do najvišeg dobra?“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ako ste odabrali 9:

Ovo je znak iz svemira da je sve što je trebalo da učinite učinjeno, a sada se možete opustiti i uživati u plodovima svog rada. Svemir želi da vam zahvali što ste bili ono što jeste i što ste širili poruke svesti drugima. Vi ste pravi duhovni učitelj koji je mnoge vodio i sada je vaš red da primite dar.

Naravno, taj dar nije materijalistički, to je daleko bolje od toga. To je dar znanja. Poklonjen vam je dar znanja da je život lep i da sve ovo ovde postoji kako bi vam omogućilo rast, učenje i ljubav.

U poslednje vreme ste puno radili na svojoj svesnosti i rastu, a sada je vreme da nastavite dalje. Pomozite prijatelju kojem je to potrebno, pišite blog, posadite drvo, ispričajte svoje lekcije svetu kako bi proširili budnost i svesnost.

izvor:besnopile.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
e-max.it: your social media marketing partner