Kontakt email: [email protected]        Facebook

Kako biste saznali što je vaša posebna poruka od duha, zatvorite oči i postavite pitanje: “Koja je moja poruka iz duha?”, a zatim odaberite simbol .

 

1. Ying Yang

Ovaj simbol govori da ste na nekim područjima života bili testirani na više nivoa.

Dobićete priliku da podignete vibraciju, očistite negativnu karmu, stvorite pozitivnu / dobru karmu i uskladite se s nekim lepim prilikama. Sve se svodi na vašu reakciju dok prolazite kroz te testove.

Ako možete zadržati ovaj simbol u umu kao podsetnik da svi izazovi otkrivaju svetlo s druge strane, uskladićete se s ablagoslovima koji vas čekaju s druge strane tih testova.

 

 

 

 

 

 

 

 

2. Upitnik

Ovaj simbol je više nešto kao potvrda da je vreme da počnete da  verujete da vas čuvaju duhovna bića. Možda će vam za to biti potrebno malo vremena.

Ono što je najvažnije u ovom trenutku je da budete iskreni sami sa sobom i da učinite nešto vezano za područje koje stagnira u vašem životu i da prepoznate kako su stvari koje su se događale imale svoju svrhu,.

Promena je neizbežna,Ne moramo uvek čekati da je neko ili nešto inicira umesto nas.

 

 

 

 

3. Sekira

Ovaj simbol govori da je od presudne važnosti za vas da otpustite stare načine razmišljanja koji vas ograničavaju i udaljavaju od svežih, novih i uzbudljivih iskustava koja vas čekaju. Mnogi od nas su stvorenja navike i ponekad nam je teško napraviti potrebne promene u našim verovanjima.

Prošla razočaravajuća iskustava često ograničavaju našu spremnost da budemo otvoreni za drugačiju perspektivu, kao i za misaone procese koji dolaze s njom.

 

Ako ste u ovom trenutku otvoreni za širenje svojih sustava verovanja, zasigurno ćete biti prijatno iznenađeni!

4. Prsten

Prsten nas u ovom slučaju podseća da svi odnosi zahtevaju ravnotežu, otvorenu komunikaciju .

U ovom trenutku, duh od vas traži da razmislite o tome koji je odnos u vašem životu izvan ravnoteže, to uključuje sve odnose; porodicu, prijatelje, saradnike... kao i odnos koji imate sa svojim unutarašnjim bićem.

Nakon što ste proveli dobar deo vremena razmišljajući o svojim odnosima,  počnite da uvodite  potrebne promene za koje znate da će poboljšati odnose koji su izvan ravnoteže.

 

 

 

 

 

 

5.Teg

 

Ovaj simbol  govori da je vreme da skupite hrabrost i da se pozabavite situacijom koja vas toliko plaši. Strahovi mogu paralizirati i zasigurno nemaju produktivno delovanje na naše vreme, energiju i emocije.

Strah može imati veze s vašom spremnošću za ljubav, s poslom iz snova ili s bilo kakvom situacijom koja vas parališe  emocionalno, mentalno ili fizički. Pogledajte tom strahu u oči, recite mu da odstupi i onda se pobrinite za svoje poslove.

 
 

 Hrabrošću možete da pomaknete planine.

6. Bicikl

Bicikl je podsetnik da ste jedini koji upravlja vašim reakcijama i emocijama.

 

Ovaj simbol je podsetnik da je proaktivnost najbolji način da dođete do svoje sudbine. Beep Beep! Krenite, čeka vas neverojatan život koji treba proživeti!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner