Pogledajte sliku i zapamtite šta ste prvo videli – jer je upravo to ono što definiše vašu ličnost, ali i vaše mane.

Slika je sastavljena iz delova, a svaki deo sa sobom nosi neku vrstu testa. Pogledajte definiciju vaše ličnosti u zavisnosti od toga šta ste od ovih delova slike prvo videli:

Lice

Ukoliko ste prvo na slici videli lice osobe – to znači da ste vi osoba koja uvek gleda širu sliku, a kada je potrebno da donesete neku odluku drugima delujete prilično hladno i neempatično, što naravno uopšte nije istina. Vi ste jednostavno objektivni kada je to potrebno i uvek razmišljate nekoliko koraka unapred. Osim toga, vama je cilj uvek pred očima i jasno znate šta želite u životu.

Mana: Baš zato što ste skloni da uvek gledate širu sliku – zaboravljate da obratite pažnju na sitnice koje čine život. Osim toga, često ne umete ni da se opustite.

Čovek

Ako ste na prvi pogled odmah uočili čoveka koji sedi ispod drveta i čita knjigu – to pokazuje da ste vi osoba koja je uvek fokusirana na suštinu, bez obzira da li je neki problem u pitanju ili nešto drugo. Međutim, često ste pesimistični i skloni da “od muve napravite medveda”, odnosno da pravite problem tamo gde ga nema. Srećom, dobro vam ide rešavanje problema i često ste baš vi ta osoba koja se super pokaže u kriznim situacijama jer se ne plašite sukoba i bolnih rešenja, kada je to potrebno.

Mana: Iako se fokusirate na suštinu, to ne radite kada su pozitivne stvari u pitanju – jer u svakoj situaciji vidite samo ono što je negativno.

Jabuke

Osobe koje su prvi na slici videle jabuke predstavljaju nepopravljive optimiste. Za vas sreću predstavljaju i najmanje sitnice, a u krugu prijatelja predstavljate osobu u koju svi imaju poverenja i od koje traže savete.

Mana: Upravo zato što previše pažnje posvećujete detaljima, često ne možete da sagledate širu sliku, a iako ste dobri sa ljudima – niste baš sposobni da se izborite sa kriznim situacijama.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner