Kontakt email: [email protected]        Facebook

MEDENI PAR 1

Ukoliko ste izabrali medeni par pod brojem jedan, to vam sudbina poručuje da ćete do kraja februara dobiti prelepe ljubavne poklone.

Uživaćete u ljubavnim trenucima koji vas očekuju sa vašim ljubavnim partnerom. Doživjećete predivne trenutke koje ćete pamtiti do kraja života. Ljubav će cvjetati svugdje oko vas, i svi će vam zavideti na vašoj predivnoj ljubavnoj vezi. Svuda  gde se pojavite odisaćete pozitivom i ljubavlju koju pružate jedno drugom. Ne dozvolite da vam iko pokvari to što imate, jer vaš odnos je zaista poseban i divan.

 

MEDENI PAR 2

Ukoliko ste izabrali medeni par pod brojem 2, sudbina vam poručuje da februar baš i nije vaš mesec ljubavi. Možda ćete uživati u samoći ili u strastvenoj avanaturi, ali nekih posebnih emocija i darova neće biti. Ipak, nije sve tako crno, ima i drugih meseci u kojima možete uživati u ljubavi. Vaš partner kojeg trenutno imate, a sa kojim niste u ozbiljnoj vezi, od vas samo želi da vas odvede u krevet. Ne upuštajte se previše u igru sa njim, jer možete izaći slomljenog srca.

 

izvor:www.ljubavna-adresa.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner