11 je broj ravnoteže, nadahnuća i optimizma, a u numerologiji se naziva i "glavnim" brojem jer ima značajno moćniji efekat od većina brojeva. Aimbolizuje otvaranje vrata podsvesti, povezivanjem sa unutrašnjim bićima, kao i buđenej moći i potencijala koje smo sakrili duboko u sebi.

 

Ako želite da manifestujete nešto u svom životu, ovo je broj na koji ćete morati da obratite pažnju.

Jedan od rituala u kojem možete iskorstiti manifestacionu moć broja 11 jeste kroz meditaciju.

Meditirajte u 11 sati ujutru i 11 sati uveče!

Tokom meditacije koristite moć vizualizacije i zamislite kako se vaše želje već ispunjavaju, osetite ih, doživite u svojim mislima i probudite emocije koje su povezane sa njima.

Važno je da tokom meditacije verujete u proces Univerzuma koji radi za vas, ali i da verujete u sebe i svoje vrednosti i kvalitete.

Ne možete očekivati rezultate preko noći i ne možete ući u proces manifestovanja bez otvorenog uma. Ako vaš um nije otvoren, stvari se neće odigrati onako kako vi želite. Manifestovanje je nešto u šta morate duboko verovati da bi stvari funkcionisale kako treba.

Meditaciju započnite u 11 časova, a dok meditirate zamislite kako svetlost zrači iz vašeg bića, razmišljajte o stvarima koje želite i manifestujte ih u svojim mislima.

Možda se stvari neće dogoditi tako brzo kao što ste mislili, ali će svakako svaka meditacija, osnaživanjeuma i unutrašnje snage biti korisne za vaš ostvarenje ciljeva.

Prema veerovanju, ukoliko tokom procesa manifestovanja često ugledate broj 11 (na registracionim tablicama, brojevi kuća, kartica...), to znači da ste na dobrom putu da uspostavite apsolutni sinhronicitet.

Izvor: Lovesensa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner