Broj 1

Volite samostalnost i nezavisnost. Kada naiđete na problem, volite da sagledate nekoliko mogućnosti pomoću kojih bi ga mogli rešiti. Uvijek nađete vremena za sebe i uživate u životu.

Broj 2

Volite samoću, zapravo najbolje se osećate kad ste sami. Nikad ne razgovarate s nekim iz pristojnosti. Volite svoje društvo i prijatelje, ali nakon svakog druženja treba vam neko vreme da ponovno dođete sebi.

 Broj 3

Kreativni ste i volite uzbuđenja, a zapravo ste u neprestanoj potrazi za uzbuđenjem, lepotom i avanturom. Ne možete podneti da vam je dosadno. Neprestano ispitujete sve oko sebe.

 Broj 4

Volite uzbuđenja, veselite se budućnosti i njenoj neizvesnosti. Volite da isprobavate nove stvari. Neki će reći da ponekad reagujete impulsivno i kasnije preispitujete posledice. Ponekad znate da prekršite pravila. Ne gubite vreme uzalud.

 

 

 

 

 

 

 

 

 Broj 5

Vi ste osoba koja se prepušta osećanjima, ali i čvrsto stojite na zemlji. Uvek vas okružuje posebna energija i vešto izbegavate bilo kakve dramatične situacije.

 Broj 6

Samoća, tišina i promišljanje obeležava vaš karakter i uvek ćete se radije družiti s jednim prijateljem, nego upoznavati nove ljude. Vi ste iskreni istraživač i neprestano otkrivate nove stvari i posvećeni ste učenju. Mislilac ste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner