Obratite pažnju, ovi snovi najavljuju da ćete ubrzo sresti pravu ljubav

Obratite pažnju na ono što sanjate, možda vam je srodna duša bliže nego što mislite – samo treba da je pustiti u svoj život, a potom i u svoje srce. Možda je baš sad pravo vreme za ljubav.

Snovi nam mogu otkriti sve i svašta, a kada je reč o ljubavi – oni mogu najaviti skori dolazak prave ljubavi, ali i to da treba da se rešite nekih loših osobina kako bi ljubav mogla pronaći put do vas.

 

Ukoliko sanjate neku od ovih pet stvari, mogli biste se uskoro zaljubiti u nekoga baš savršenog za vas:

1. Lutka
Ako sanjate da nekome poklanjate lutku, to je najava skorog dolaska prave ljubavi u vaš život. Ali ukoliko se u snovima igrate s lutkom, to znači da biste se uskoro s nekim mogli posvađati.

2. Golotinja
Ukoliko se u snovima skidate ili ste već sasvim goli, to otkriva da biste uskoro mogli nekoga da upoznate. To je neko tko će vam postati jako važan, pa čak možda i budući partner.

3. Posteljina
Snovi o krevetu i posteljini pokazuju da ste spremni za novu romansu i da zapravo jedva čekate razvoj novih, ljubavnih emocija u vama. Posebno je dobro sanjati belu posteljinu.

4. Gusta šuma
Ukoliko sanjate li gustu šumu iz koje možete pronaći izlaz, to je najava skorog dolaska srodne duše u vaš život. To otkriva da ste spremni za ozbiljnu vezu. Ako sanjate da ne možete pronaći izlaz iz šume, tada još nije došlo pravo vreme da upoznate nekoga.

5. Semenke
Kada je reč o semenkama, može se dogoditi da sanjate setvu ili žetvu.
Setva je dobar znak za ljubav, dok žetva nije – tada se morate rešiti nekih loših osobina kako bi prava ljubav pronašla put do vas. Inače, semenke su simbol plodnosti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner