Kontakt email: [email protected]        Facebook

Rozenkvarc je vrsta kvarca bledo roze i roze boje. On je kamen ljubavi i kao što je Ametist za dušu tako je rozenkvarc za srce. Od drevnih vremena žene su držale Rozenkvarc ispod jastuka da sačuva njihov mladalački izgled i lepotu. Tradicionalno su isceljitelji koristili Rozenkvarc kao pomoć u snižavanju krvnog pritiska. U mitologiji postoji priča kako je Adonisa napao Arej, bog rata ,u obliku vepra.

Afrodita, u pokušaju da spase Adonisa se zapetljala u trnov žbun. Njihova pomešana krv je obojila kamen u roze. Zevs se sažalio i oživljavao je Adonisa i Afroditu na šest meseci u godini. Zbog ovog mita Rozenkvarc je postao simbol ljubavi i pomirenja.

On predstavlja bezuslovnu ljubav i njegove snažne vibracije će vam pomoći da rešavate ljubavne probleme na svim nivoima. Ovaj kamen ljubavi podrazumeva sve vrste ljubavi: ljubav prema sebi, prema deci, zemlji, celom svetu. Prisustvo Rozenkvarca u sobi će poslati umirujuće vibracije i na taj način će ublažiti bes i ogorčenje. Odličan je za lečenje trauma. Pomaže vam da izlečite svoje srce od negativnih osećanja kao što su bes, ljutnja, ogorčenost, ljubomora i strah.. Kada se oslobodite ovih osećanja osećaćete se manje ograničeno da otključate svoju maštu i nađete način da budete srećni.

 

 

 

Rozenkvarc pomaže u rešavanju porodičnih razmirica tako što umiruje i na taj način kontroliše izlive negativnih osećanja. Rozenkvarc takođe pomaže i u prihvatanju neophodnih promena. Odličan je za krizu srednjih godina i podsećava vas na vaše namere. On podstiče prijemčivost za lepotu svih vrsta. Čuva mladost i lepotu. Leči i psihički i emotivno. Ako držite Rozenkvarc u sobi probudićete se ujutru osveženi, što je voma bitno jer živimo u svetu gde su stresne situacije postale uobičajena pojava. Takođe vam donosi strpljenje i razumevanje u radu sa ljudima.

 

 

 

Rozenkvarc je najbolje rešenje ukoliko želite da privučete ljubav. Treba da ga smestite u ugao sobe ili da ga nosite uz sebe i brzo će te primetiti rezultate. Rozenkvarc je najbolji iscelitelj, smiruje unutrašnji bol i leči gubitak. Ako nikad niste primili ljubav on otvara vaše srce, tako da postajete prijemčivi. Ako ste voleli i bili povređeni, on teši vašu tugu. Rozenkvarc vas uči kako da volite sebe, jer ne možete voleti druge i prihvatiti njihovu ljubav ukoloko ne volite sebe. Pomaže vam da povratite samopoštovanje. Oslobađa vas od nervoze i pomaže vam da se opustite, svim tim donosi sreću i radost u vaš život.

LEČENJE: Za šta je dobar poludragi kamen Rozenkvarc
Rozenkvarc ojačava fizičko srce i vaskularni sistem i uklanja nečistoće iz telesnih tečnosti. Pomaže kod problema sa plućima i grudima. Leči bubrege i nadbubrežne žlezde i ublažava vrtoglavicu. Kaže se za njega da povećava plodnost. Dobar je za ten i pomaže kod svih oblika demencije.

 

 

 

ČIŠĆENJE:

Čisti se dva puta mesečno pod mlazom mlake vode, a puni u posudi sa Ametistom i Gorskim kristalom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner