Kontakt email: [email protected]        Facebook

Mnoge slike su napravljene tako da nam zavaraju mozak. Mislite da vidite jednu stvar, a onda se odjednom pred vama pojavi njih nekoliko. 

Ova je upravo jedna od tih...

Na slici možete da uočite čak četiri stvari, a koju se videli prvu otkriva dosta o vama, uverite se i sami:

 

 

 

Svećnjak

Imate široke poglede na svet. Vaši planovi su uvek grandiozni. To je dobro, ali često zaboravljate detalje i nijanse. Ljubazna ste osoba, velikog srca. Često vas drugi koriste, pa treba da budete oprezni i birate prijatelje pažljivo, kako biste izbegli nevolje u budućnosti. 

Žena

Suptilna ste i senzualna osoba. Skloni ste idealizovanju života i ponekad ne obraćae pažnju na stvarnost i stvari koje vas okružuju. Lebdite u oblacima. S jedne strane, to nije loše jer ima tek nekolicina romantika na svetu, ali sa druge strane, iza sve te romanse, zaboravljate na stvaran svet sa svim svojim složenostima i razočarenjima. Ne zaboravite makar ponekad da se vratite u stvarnost, u suprotnom, život će vam se pretvoriti u konstantno skakanje preko prepreka. 

 

 

 

Čovek

Veoma ste mirna osoba, svi koji su sa vama su ugodni i sigurni, kao iza kamenog zida. Pažljivi ste i kreativni. Teško gubite živce. Ali postoji jedna stvar koju možete da poboljšate: niste dovoljno pažljivi prema ljudima koji su vam bliski. Kako biste popravili situaciju, učinite i najmanji znak pažnje za ljude koje volite i svi ćete živeti mnogo srećnije. 

Vatra

Niste kao drugi ljudi. Vaše razmišljanje je različito od standardnog. Imate svoju viziju sveta i ljudi bliski vama vas ponekad ne razumeju. Nema veze. Glavno je da se ne menjate. Treba da zadržite ili čak poboljšate vaše samopouzdanje i onda će sve biti dobro. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner