Kontakt email: [email protected]        Facebook

Otac numerologije, Pitagora, govorio je da je ceo svemir izgrađen na brojevima i da sudbina i karakter svakog od nas podleže numeričkim zakonima. Dakle, numerologija se bazira se na analizi brojeva, na njihovom „kriptičnom“ ili skrivenom značenju i simbolizmu.

Na osnovu datuma rođenja svakog od nas može se dobiti takozvani „lični broj“, broj koji određuje naš karakter i osnovne osobine.

 

 

 

Broj rođenja se dobija kada se saberu cifre od kojih se sastoji datum rođenja, a zatim se sabiraju cifre dobijenog broja sve dok se ne dobije jednocifren broj.

Da biste dobili broj rođenja za npr. 1.6.1965. treba sabrati 1+6+1+9+6+5, što daje 28. Zatim ponovo treba sabrati 2+8, što daje 10, pa 1+0 što daje broj rođenja 1.

 

 

 

 

Broj jedan

Jedinicom vlada Sunce.Takođe je i pod uticajem Marsa, planete koja vlada prvim zodijačkim znakom – Ovnom.

Predstavlja simbol božanstva, čini središte svemira, predstavlja i samo Sunce. Smatra se da je to »muški broj«. Osobe kojima je karakteran broj Jedan, rado prihvataju odgovornost, vrlo su izdržljivi, uporni su, pouzdani, dovitljivi, hrabri, a ponekad i pravi genijalci. Dobre osobine su im saosećajnost i pažnja prema slabijima, altruizam i briga za druge. Često ih vodi intuicija, osećanja i srce.

Kada nadjačaju loše osobine, oni postaju tvrdoglavi, oholi, ume da ih ponese samoljublje, licemerje ili netolerantnost. Ipak, u osnovi to su vrlo ambiciozne osobe koje poseduju ogromnu energiju i ličnu snagu, spremni su na različite akcije.

Poseduju jak lični magnetizam, energičnost, osoba poseduje jako energetsko polje i može biti nesveni „energetski vampir“. Oni su pokretači događaja, puni inicijative, volje za životom, teško ih je ubediti da nisu u pravu, uporni, idu do kraja bez obzira na to da li će nekog povrediti. Dobri su sportisti u svim delatnostima u kojima se traži hrabrost, odlučnost.

Nikada ne odustaju od cilja, uporni su i često ljuti ako im se neko suprotstavi. Poseduju ličnu harizmu, nesvesno koriste lični šarm u svakoj prilici. U ljubavi su zahtevni, nestalni, ulaze nesmotreno u ljubavne avanture, mogu u nastupu ljubomore napraviti scenu, razvesti se ili počiniti preljubu. Važno im je da ih drugi cene i da su u centru pažnje.

 

 

 

 

Slavne JEDINICE – Endi Garsija, Elizabet Harli, Lind Evandđelista. Šon Koneri. KejtVinslet, Holi Hanter, Nikolas Kejdž, Rejčel Vajs. Šakira Mubarak, Sofija Loren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner