Kontakt email: [email protected]        Facebook

Lični broj dobićete sabiranjem svih brojeva u datumu rođenja.

Broj dva

Dvojkom vlada Mesec. Osim Meseca, kao drugi zodijački znak Bika, nad njim mogu imati uticaja i šestice, koje su pod uticajem Venere, i trojke, koje su pod uticajem Jupitera.

 

 

 

Ovaj broj predstavlja potrebu za uspostavljanjem hamonije, oslikava pravdu, ravnotežu i jedinstvo. Smatra se da je to »ženski broj«. Osobe koje su pod uticajem broja Dva deluju blago, spokojno, mrze tiraniju i zdušno se zalažu za pravdu. Lako se sprijatelje sa drugim ljudima, jer u osnovi imaju dosta razumevanja i simpatija za sve oko sebe. Preterano su osećajni, tako da često deluju vrlo kolebljivo ili neodlučno. Ne podnose nepravdu i svađu, i u stanju su i da odstupe od svojih stavova da bi izbegli neprijatne situacije, konflikte ili razdor.

Kada nadvladaju loše osobine, oni postaju bahati, bezobzirni, škrti i koristoljubivi.

Ovo su senzibilne osobe, intuitivne i sklone misticizmu, učenju, sticanju novca, ali nisu materijalisti. Intelektualne su, radoznale i osećajne. Na njih je lako uticati. Mogu patiti od strahova. Trude se da drugima budu na usluzi, veoma su dobre kao osobe, ali stalno menjaju raspoloženje, teške su za okolinu. Dobri su medijumi.

 

 

 

Slavne DVOJKE – Omar Šarif, Ešli Džad, Orlando Blum, Dženifer Eniston, Kenet Brana, Meg Rajan, Kejt Mos, Gvinet Paltrou, Džesika Lang, Dejvid Bekam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner