Kontakt email: [email protected]        Facebook

Broj rođenja se dobija kada se saberu cifre od kojih se sastoji datum rođenja, a zatim se sabiraju cifre dobijenog broja sve dok se ne dobije jednocifren broj.

Broj tri

Trojkom vlada Jupiter. Na trojke ima velikog uticaja i petica, koja je pod uticajem Merkura, vladaoca trećeg zodijačkog znaka, Blizanaca.

 

 

 

Veruje se da broj Tri predstavlja »savršeni broj«. Zatim, smatra se da je to »muški broj« i tradicionalno se vezuje za Sveto Trojstvo. Simbolizovan je u trouglu, koji je za stare Egipcane predstavljao svetu stvar. Tri – predstavlja prošlost, sadašnjost i budućnost. Osobe čiji je karakterni broj Tri posjeduju izuzetan šarm, duhovnu snagu, poslovnu pronicljivost i izraženi smisao za organizaciju.

Lako se prilagodjavaju drugim ljudima i različitim situacijama, pričljivi su, vesele naravi i puni životne radosti.

Loše osobine: Iznenadna slava može da dovede do preteranog samoljublja, a nestrpljenje i nedostatak upornosti mogu da prouzrokuju veliki krah u njihovom životu.

Impulsivne su, zaljubljive, vole da uče, da putuju, okrenute parapsihološkim istraživanjima, filozofiji, religiji, umetnosti, imaju jaku intuiciju. Kreativne su, inspirativne, talentovane, ne umeju da rukuju s novcem, lako ga troše, lako ga zarade, rođeni predavači, pisci, umetnici.

 

 

 

Slavne TROJKE – Amalija Vorner, Kevin Kostner, Bruk Šilds, Odri Hepbern, LajamNison, Dženifer Lopez, Dženifer Garner, Džodi Foster, Melani Grifit, Selin Dion.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner