Kontakt email: [email protected]        Facebook

Broj rođenja se dobija kada se saberu cifre od kojih se sastoji datum rođenja, a zatim se sabiraju cifre dobijenog broja sve dok se ne dobije jednocifren broj.

Broj pet

Peticom vlada Merkur. Petica je takođe pod uticajem jedinice, koja vlada Suncem, vladaocem petog zodijačkog znaka Lava.

 

 

 

Njegov simbol je pentagram, u čijem središtu se nalazi čovek raširenih ruku i nogu. Broj Pet je povezan sa brakom i porodicom, kao i sa produženjem vrste, jer predstavlja skup ženskog broja Dva i muškog broja Tri. Osobe koje se nalaze pod uticajem ovog broja deluju romantično, živahne su i sposobne da pronadju pravo zadovoljstvo u sitnicama. Sklone su raznim ljubavnim avanturama, tako da povremno deluju i neozbiljno ili neodgovorno. Vole da vode aktivan ili interesantan život, vole putovanja i lako su uklapaju skoro u svako društvo.

Kada nadjačaju loše osobine, oni postaju tvrdoglavi, egoistični, egocentrični ili bezobzirni.

Maštoviti su, slobodoumni, vole da putuju, da imaju punu slobodu nad svojim izborom i mogućnošću da prave izbor u životu. Estete sa smislom za dizajn, muziku, film. U ljubavnom životu su nestalni, teško im je da budu verni, šarmeri koji stalno privlače pažnju okoline.

 

 

 

Slavne PETICE – Denzel Vošington, Sijena Miler, Ava Gardner, Džeremi Ajrons, ,Kira Najtli, Isabel Roselini, Entoni Kvin, Gari Kuper.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner