Kontakt email: [email protected]        Facebook

Broj rođenja se dobija kada se saberu cifre od kojih se sastoji datum rođenja, a zatim se sabiraju cifre dobijenog broja sve dok se ne dobije jednocifren broj.

 

Broj šest

Šesticom vlada Venera ali i Merkur preko petice, koji je vladalac šestog zodijačkog znaka – Device.

 

 

 

Simbol ovog broja je šestougao, predstavljen sa dva obrnuto isprepletena trougla. Za stare Jevreje broj Šest je predstavljao sveti broj. Smatra se da je to srećan broj, jer predstavlja harmoniju i ispunjenje. Takođe, Šest je »ženski broj«. Osobe pod uticajem ovog broja deluju pošteno, vrlo su ljubazne i uvek ispoljavaju brigu prema hendikepiranim i bolesnim ljudima.

Mogu biti isuviše mekog srca, čak i da dozvole da ih drugi ljudi preterano iskorišćavaju, rado se žrtvuju za druge. Ovo su odgovorne i vredne osobe, umeju da se predaju različitim dužnostima.

Kada nadjačaju loše osobine, oni postaju suviše strogi i zahtevni, ne tolerišu greške ili slabosti.

Najlepše osobe su pod vlašću broja 6. One su požrtvovane, zaljubljive, talentovane za umetnost, medicinu, imaju jak smisao za estetiku. Vole porodicu, dom i veoma su privržene, ali pošto im je ljubav najvažnija, može se desiti da imaju dva braka, da budu prilično konfuzne u ljubavi. Ne umeju da se postave kako treba.

 

 

 

Slavne ŠESTICE – Maraja Keri, Kristofer Voken, Keri Grant, Džad Lou, Goldi Houn, Ben Aflek, Estela Voren, Majkl Kejn, Džoni Dep, Greta Garbo, Antonio Banderas, Brus Vilis.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner