Kontakt email: [email protected]        Facebook

Broj rođenja se dobija kada se saberu cifre od kojih se sastoji datum rođenja, a zatim se sabiraju cifre dobijenog broja sve dok se ne dobije jednocifren broj.

Broj osam

Osmicom vlada planeta MARS, ali i Pluton preko znaka Škorpije, osmog zodijačkog znaka kojim vlada, kao i petica zbog Merkura, koji je egzaltiran u Škorpiji.

 

 

 

Broj Osam je kod starih Egipćana predstavljao simbol mudrosti ili večnosti. Smatra se da je to »ženski broj«. Osobe koje se nalaze pod uticajem ovog broja poseduju sjajne organizatorske sposobnosti, izražen poslovan duh i jaku volju. U svojim procenama deluju izuzetno pronicljivo i mudro, protive se svakom obliku lenjosti i neodgovornosti.

Loše osobine: Nedostatak mašte ume da ih učini neosetljivim ili grubim, te retko mogu da se strasno zaljube ili da izgube razum zbog ljubavi. Ipak, u ljubavi su vrlo odani i postojani. Vremenom treba da nauče da budu manje nametljivi ili dominantni, a više tolerantni da bi imali bolji odnos sa drugim ljudima i veći uspeh.

 

 

 

Ove osobe imaju jaku volju, vole novac, uživanja, umeju da budu agresivne, poseduju neku vrstu zaštite, imaju utisak da im se ništa ne može dogoditi, mogu biti nasilne, samožive, nametljive, materijalisti. Često su veliki zavodnici, ali prilično sebični. Poseduju magijske moći i mogu da zavedu koga žele, što svesno, što nesvesno.

Slavne OSMICE – Lara Flin Bojl, Kortni Lav, Izabel Ađani, Grejs Keli, Ben Stiler, Bjanka Džeger, Enrike Iglesijas, Gregori Pek, Sandra Bulok, Hali Beri, Olivije Martinez.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner