Kontakt email: [email protected]        Facebook

Broj rođenja se dobija kada se saberu cifre od kojih se sastoji datum rođenja, a zatim se sabiraju cifre dobijenog broja sve dok se ne dobije jednocifren broj.

Broj devet

Devetkom vladaju NEPTUN i PLUTON. Istovremeno i Jupiter preko trojke ima velikog uticaja na devetku jer je vladalac devetog zodijačkog znaka.

 

 

 

Broj Devet predstavlja izražene mentalne i spiritualne moći. To je jedini broj koji pomnožen sa ma kojim drugim brojem, uvek daje sebe – devet (sadrži se u zbiru). Smatra se da je to »muški broj«. Osobe koje imaju ovaj karakterni broj, poseduju izuzetan intelekt, izraženo razumevanje i sklonost ka perfekcionizmu, skoro uvek se oslanjaju na logiku i filozofiju.

Deluju pošteno i uvek su spremni da drugima priteknu u pomoć. Znaju da upotrebe svoje znanje i blistavi um u najrazličitijim životnim situacijama.

 

 

 

Vremenom treba da poboljšaju svoju koncentraciju i smisao za samodisciplinu, kako bi ostvarili više životne radosti i svoj lični maksimum.

Zatvorene, ali plemenite, dostojanstvene, tajanstvene, moćne, obrazovane, uporne, tvrdoglave, niko ih ne može pomeriti s puta. Mogu biti svađalice, polemičari, imaju jaku unutrašnju snagu.

Slavne DEVETKE – Monika Beluči, Brižit Bardo, Džnifer Grej, Harison Ford, Ed Haris, Entoni Hopkins, Elvis Prisli, Šeron Stoun.

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner