Kontakt email: [email protected]        Facebook

Svakim znakom Zodijaka vlada određeni anđeo. Anđeli Zodijaka pomažu nam da razumemo svoj astrološki znak i njegovu ulogu na našem životnom putu, u ličnom razvoju i životnoj svrsi. Zašto smo se rodili baš u tom znaku i čemu nam on "služi", kakve nam  vrline daje? Anđeli Zodijaka to će vam protumačiti i pomoći da iskoristite svoje urođene vrline i sarađujete s energijama koje su vam date....

 

Veruje se da svaki znak zodijaka ima svog anđela čuvara koji će mu ukazati na pravi put. U skladu sa astrološkim znakovima podela anđela čuvara je sledeća:

Kod zodijačkog znaka Ovan anđeo čuvar je Malahidael. Ovaj anđeo doprinosi harmoničnim odnosima i daje dobru komunikaciju.

 Znak Bik je pod pokroviteljstvom anđela Asmodels. On pomaže u ostvarenju želja. Njegova uloga je u doprinošenju sreće i poštovanju onoga što imamo.

 Astrološki znak Blizanaca je pod vodstvom anđela Ambriel. On doprinosi energiji kreativnosti, duhovne i fizičke harmonije.

 

 

 

Kod astrološkog znaka Rak, anđeo čuvar je Muriel. Njegova uloga je jačanju perceptivnih mogućnosti. On doprinosi boljem shvatanju života, ali određenih dešavanja i događaja.

 Znak Lav je pod vodstvom anđela Verchiel. Njegova uloga je razvijanju istrajnosti i jačanju duhovnih principa.

Astrološki znak Device je pod pokroviteljstvom anđela Haniela. On pomaže u savladavanju tegobnih situacija i daje smernice kako da se određeni konflikti prevaziđu.

 Kod astrološkog znaka Vaga anđeo čuvar je Uriel. Njegov uticaj je u sferi zašite od negativnih energetskih upliva. On daje put razvoja i prevazilaženje strahova.

 

 

 

 

 Znak Škorpija je pod vodstvom anđela Barbiela. Njegova pomoć je u podsticanju veće hrabrosti i poboljšanju vitalne energije.

 Astrološkim znakom Strelac upravlja anđeo Adnahiel. On donosi sigurnost pri novim poduhvatima.

 Kod astrološkog znaka Jarac anđeo čuvar je Haniel. Njegov uticaj odnosi se na segment samokontrole i boljeg prevazilaženja slabosti.

 

 

 

 Znak Vodolija je pod vodstvom anđela Gabrijela. On donosi podršku i pomoć kroz iskrene i pouzdane osobe.

Astrološkim znakom Ribe upravlja anđeo Barchiel. Njegov uticaj je u segmentu opraštanja.

 

izvor:astro-tarot.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner