Kontakt email: [email protected]        Facebook

Koju sliku birate ?

 

1.CARICA

Iza ove slike skriva se simbolika Tarot Karte CARICA. Za vas je februar – mesec stvaranja. Carica simbolizuje plodnost i svaku vrstu kreiranja i produktivnosti. Zato u ovom mesecu možete očekivati mnogo aktivnosti i akcije. Gledano spolja, imaćete mnogo energije, brinućete se za druge, radićete više poslova odjednom i bićete jako dobro organizovani. Ako gledamo simboliku karte na unutrašnjem nivou – onda možete očekivati da će se roditi neke nove ideje. One će svakako biti dobre i važno je da ne ostanu samo ideje, već da napravite neke konkretne poteze kako biste ih realizovali.

 

 

 

 

2.UMERENOST

Iza ove slike skriva se simbolika Tarot Karte UMERENOST. Za vas je februar – mesec usklađivanja. Izgleda da imate previše obaveza i da vam nedostaje ispravnog usklađivanja u životu. U ovom mesecu moraćete da se pozabavite time, kako biste mogli da živite opuštenije i smirenije. Potrebno je da napravite neke kompromise – kako biste postigli zlatnu sredinu u svom životu. Zahtevan je mesec pred vama, ali to je jedini mogući način da kreirate kvalitetniju budućnost za sebe i svoje.

 

 

3.PRAVDA

Iza ove slike skriva se simbolika Tarot Karte PRAVDA. Za vas je februar – mesec ravnoteže. Postići pravi balans u životu kompleksan je proces i zahteva konstantan rad na tome. Rešavaćete poslove koji nisu dovršeni ili ćete se napokon suočavati sa samim sobom. Neki od vas bi mogli da uđu u ozbiljnu ljubavnu vezu, a neki bi mogli da razreše neki sudski proces. Mnoge istine mogle bi, tokom ovog meseca, da izađu na videlo. Zato je ovo važan mesec za vas. Budite iskreni i hrabri.

 

Izvor:Noizz.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner