Kontakt email: [email protected]        Facebook

Uključite se u ovaj zabavni test ličnosti, koji možda nema naučnu osnovu ali će vas zasigurno iznenaditi svojim rezultatima.

Sve što morate učiniti je da izaberete jedan jedan ključ za koji osećate da treba da izaberete (od ponuđenih šest). Brojku imate u podsvesti, a ono iznenađujuće što će se dogoditi je da će ključ opisati vašu ličnost. Svojim ključem otvorite škrinju u kojoj se nalazi vaša ličnost.

.

KLJUČ BR. 1

Izabrali ste najjednostavniji i najčešći ključ bez ikakvih ukrasa, ali uprkos običnom obliku, ovaj ključ je najdelotvorniji u otvaranju vrata. To znači da ste racionalna osoba, odlučna, jako analitična. Međutim, ponekad možete biti krhka i ranjiva osoba.

KLJUČ BR. 2 

Odabrali ste jako pouzdan ključ koji može otvoriti bilo koja vrata u čarobnom dvorcu. To znači da ste harizmatični, snažni, inovativni. Lako dobijate sve što želite, a vaše najjače snage su nezavisnost i nesklonost koje osećate prema obećanjima. 

 

 

 

 

KLJUČ BR. 3

Izabrali ste ključ retkog oblika. To znači da imate veliko samopouzdanje i veru u sebe, jer zašto bi inače izabrali najčudniji ključ? Njegovi rezovi su neobični, zato ni ne možete da budete sigurni hoće li otvoriti neku određenu bravu. Vi ste odlučna osoba puna ideja. Prihvatate izazove bez razmišljanja, uvek kontrolišete svoj život i spremni ste da se ukrcate na svako putovanje koje vas čeka. 

KLJUČ BR. 4 

Izabrali ste ključ koji izgleda poput deteline sa četiri lista. Niste odmah primetili? To znači da ste vedra, jednostavna, optimistična osoba koja uvek gleda svetliju stranu života. Iako, budite oprezni, taj optimizam može ponekad da vas učini naglim i pomalo rastrojenim, tako da možete upasti u nevolje bez da budete svesni toga. 

 

 

 

 

 

KLJUČ BR.5

Izabrali ste ključ sa mnogo zapetljanih detalja dekoracije, isti ključ koji se pojavljuje u bajkama i fantazijama. To znači da ste kreativni sanjar sa originalnom ličnošću i vrlo živopisnom maštomStvari shvatate lično, a ponekad vaša jedinstvena ličnost baš i nije dobro prihvaćena što dovodi do toga da se osećate isključeno i pogrešno shvaćeno.

KLJUČ BR. 6 

Izabrali ste klasičan ključ, što bi značilo da ste racionalni i puni dobrih osećanja. Posedujete izvrsne moći koncentracije, ali ih shvatate kao prilično veliku prepreku da biste izašli iz svoje zone komfora. Vrlo ste odani i tu odanost očekujete od ljudi koji vas okružuju. 

 

izvor:http://zdravaisretna.hr/2016/10/07/izaberite-kljuc-i-otkrijte-svoju-pravu-osobnost/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner