Kontakt email: [email protected]        Facebook

Kada se u parfimeriji nađete ispred štanda prepunog lakova za nokte i birate boju za sebe, vi ne birate samo lak koji odgovara vašem stilu, već i vaš lični pečat. Istina je da posežete ka nijansi koja vas najbolje opisuje, a da toga niste ni svesni. Slavna manikirka, Mišel Saunders otkriva na koji način boja laka za nokte otkriva vašu ličnost.

 

CRVENI LAK

Crveni manikir je klasika i nikada ne izlazi iz mode, a ako često birate ovu boju, znači da volite eleganciju i neobavezan šik izgled

CRNI

Podjednako originalan i kompleksan, crni lak na devojkama koje ga nose odaje utisak samouverenosti. Za ambiciozne i sposobne devojke je apsolutni „must have“.

NEON

Zato što su neon lakovi tako jarki i drečavi, nema šanse da noseći ih ne budete primećene. Nose ih otvorene devojke sklone avanturama.

BELI

Beli lak podmladiće vaš izgled i učiniti ga modernijim. Ako se često odlučujete za ovu boju, to znači da ste veoma trendi i kul.

PLAVI

Varijacije plave boje mogu se uklopiti uz razne stilove i dopustiti vam da eksperimentišete. Nošenje plavog laka znači da ste kreativni i uvek spremni na nove izazove.

NEUTRALNI (BOJA KOŽE)

Lakovi u nijansama boje kože idealni su za svaku priliku, a ova boja je odlična i za stavljanje raznih ukrasa i aplikacija. Ovakav manikir je lak za održavanje i ne oduzima puno vremena.

PASTELNE BOJE

Nežni lakovi pastelnih boja izbor su pravih romantičnih duša, a ako često nosite ovakve lakove znači da ste jako smirena i staložena osoba.

izvor:zena.blic.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner