Kontakt email: [email protected]        Facebook

2017. godina biće ispunjena raznim misterijama, sanjarenjima i tajnama. Bićete impulsivni, nagli i želećete da odradite sve odjednom. Neki stari problemi ponovo će da budu aktivirani, pa bi bilo poželjno da se fokusirate na njihovo rešavanje. Osluškujte intuiciju kako biste lakše došli do rešenja. Godina pred vama biće veoma emotivna, vaša ošećajnost će da bude izražena, kao i želja da pomognete drugima. Sredina leta biće posebno izazovna kada je reč o poslu kojim se bavite, ali ćete ipak sve odraditi u sopstvenu korist.

Posao

Poslovna godina koja je pred vama biće više nego odlična. Imaćete podršku sa svih strana, a sa radnim kolegama ostvarićete više nego prijateljske odnose. Sve zadatke rešavaćete bez problema, pa će vam se u drugi javljati za pomoć.

Bićete u stanju da postignete planirane ciljeve, a vaša kreativnosti i ambicije koje budete pokazivali pomoći će vam u mnogim situacijama.

Ukoliko to budete želeli, imaćete priliku za profesionalno usavršavanje i poboljšanje vašeg znanja u oblastima koja vas interesuju. Bićete spremni da se suočite sa konkurencijom, a kao i obično vaš stav i odlučnost vodiće vas pravim putem.

Želećete da ulažete novac u velike projekte, poput kupovine automobila, nekretnina ili ulaganje u dugoročne poslove. Ne reagujte ishitreno i o svemu se informišite pre donošenja odluka.

Bićete u prilici i da uštedite nešto para što će vas svakako motivisati da budete još bolji i uspešniji. Krajem godine moguć je dobitak novca preko igara na sreću ili nekog nasledstva i poklona.

Ljubav

Ljubavna situacija u 2017. godini biće vrlo dinamična. Svi vi koji ste usamljeni bićete aktivni u traženju voljene osobe, pa će vaše želje i nadanja tokom godine biti uslišene.

Treba da imate na umu činjenicu da sve zavisi od vas, vaše energije i onoga što tražite. Bićete predani i potpuno posvećeni voljenom biću, ali ne pravite dramu ili impulsivne scene jer ćete na taj način udaljiti od sebe one koji vam mnogo znače.

Imaćete mnogo prilika da poboljšate odnose i stvorite nove uspomene. Tokom juna i jula vaš ljubavni život doživeće vrhunac, osećaćete mnogo radosti i zadovoljstva zbog toga.

Upoznavaćete mnogo ljudi, družiti se i uživati.

Porodica

Porodica će tokom ove godine biti posebno zahtevna prema vama i tražiće vašu potpunu posvećenosti i pažnju. Proživljavaćete mnoga iskušenja, razočaranja i nezadovoljstva u porodičnom domu, pa je moguće da ćete se udaljiti od njih. Bićete ekstremno emotivni, vređaće vas svaka kritika, negativna reč.

Pokušajte da iskontrolišete svoja osećanja, ne nasedajte na provokacije. Neki od vas doneće odluku o napuštanju roditeljskog gnezda.

Želećete samostalan život bez ičijeg uplitanja u vašu privatnost. Roditeljima savetujte preventivne lekarske preglede jer su mogući problem sa njihovim zdravljem.

Zdravlje

Zdravlje će da bude odlično zahvaljujući velikoj količini energije koju budete posedovali. To će da vam da snage da se suočite sa svim problemima i da krenete napred.

Kako biste izbegli razmišljanja o porodici ili trenutnim izazovima počnite da se bavite nekom fizičkom aktivnošću.

Bilo bi poželjno da promenite način ishrane, da se fokusirate na zdravu hranu. Izbegavajte konzumaciju alkohola i cigareta, a ako je moguće rešite se tih loših navika.

Na nervnoj bazi su moguće aritmije i oscilacija krvnog pritiska, kao i tegobe na psihosomatskoj bazi. Vama su suze lek, kao i redovan post i odlazak u bogomolje na molitve.

Kada se duhovno budete izgradili i ojačali, odnosno podigli na viši nivo svesti, sve fizičke tegobe će da nestanu.

 

Autor: V. Remić

e-max.it: your social media marketing partner