Kontakt email: [email protected]        Facebook

Tokom cele godine bićete energični i sa oduševljenjem ćete ispunjavati sve obaveze. Osvarićete značajan napredak na svim poljima života. Odnosi sa drugima biće pozitivniji, kao i poslovna saradnja. Međutim, bilo bi dobro da ne žurite, da sa strpljenjem odrađujete svoje zadatke. Bićete zadovoljni, srećni i ispunjeni. Ljubavni odnosi biće odlični, pa ćete konačno ugledati rezultate svog rada na tom polju. Mnogi će se preseliti na novu lokaciju, novi grad ili državu. Imaćete priliku da sami stvarate svoj život i da samostalno odlučujete o važnim životnim pitanjima. Bićete optimistični i sa zadovoljstvom ćete usvajati nova znanja i savete. Imaćete mnogo prilika za putovanja, samo se dobro organizujte. Sredina aprila biće povoljna za završetak svih poslova koje ste odgađali ili niste želeli da uradite. Mnogi ljudi će da prolaze kroz vaš život, jedni će dolaziti, drugi odlaziti, tako da vam neće biti dosadno.

Posao

Poslovna situacija u novoj godini će pretrpeti značajne promene. Bićete u mogućnosti da pokrenete dugoročne projekte a završićete i one koji su na čekanju. Imaćete podršku i odlične odnose sa šefovima, kolegama, saradnicima, što će svakako dporineti vašem napredovanju.

Bićete izuzetno kreativni, puni ideja, planova i sugestija, koje ćete timskim radom uspešno realizovati. Ukoliko ne povedete računa o troškovima, finansije bi tokom godine mogle biti promenljive.

Trebate ostvariti stabilnost na tom polju, pa nije preporučljivo da pravite velike troškove i izdatke koje ne možete priuštiti.

Ljubav

U godini pred vama ljubavna dešavanja biće intenzivnija, a vaše emocije će svakim danom biti snažnije i jače. Imaćete mnogo prilika za opuštanje i romantične trenutke sa bićem koje volite.

Vaše razumevanje i međusobna podrška biće na najvišem nivou. Sva nesigurnost i fobije koje ste imali zbog straha od gubitka ili povređivanja će da nestanu, pa ćete maksimalno uživati pored voljene osobe. Ukoliko se pojave manje nesuglasice sve ćete da rešite razgovorom.

April i maj su meseci kada ćete najviše biti fokusirani na ljubav, a ukoliko ste usamljeni ovaj period vam je povoljan za ulazak u ljubavnu vezu. Pokrenite se, više se krećite, izlazite na popularna mesta.

Sredina leta vam je takođe naklonjena, pa eto prilike da promenite svoj ljubavni status.

Za vas koji ste u vezi, leto donosi mnogo lepih trenutaka, uživanja a neki od vas će da donesu odluku o ulasku u brak. Na jeseni su mogući problemi u komunikaciji sa partnerom, biće mnogo nesporazuma, kašnjenja, grešaka ili manjka intimnosti. Praštajte i biće sve dobro.

Porodica

Odnosi u porodici biće znatno bolji nego što je to bio slučaj prethodnih godina. Neće se dešavati nikakve značajnije promene u vašem odnosu, ali komunikacija, ljubav i razumevanje među vama biće odlični.

Ne zanemarujte porodične obaveze, trudite se da uvek budete od pomoći svojim ukućanima.

Ukoliko se jave određeni nesporazumi, neslaganja ili slično, ne nasedajte na provokacije i povucite se. Tokom godine jedan član porodice obradovaće vas lepim vestima. Imaćete priliku da putujete van zemlje u kojoj živite.

Moguć je poziv rodbine iz inostranstva da ih posetite. Srećno!

Zdravlje

Imaćete podršku planeta tokom cele godine, ali ono što je naglašeno jesu periodi umora i hronične neispavanosti i iscrpljenosti.

Bilo bi poželjno da se ne forsirate, radite samo onoliko koliko ste u mogućnosti. Trudite se da uvek budete optimista i da na svet gledate sa vedrije strane.

Osetljiv je predeo oko solarnog pleksusa, tako da su moguće mučnine, stezanje dijafragme, bolovi u stomaku i sve to zbog potisnute tuge koju čuvate u fioci zvanoj podsvest.

Vidljivi su strahovi, panika, nemir, paranoja. Oslobodite se anksioznosti uz Bahove cvetne esencije. Zavolite dete u sebi i sve ćete lakše podneti.

 

Autor: V. Remić

e-max.it: your social media marketing partner