Kontakt email: [email protected]        Facebook

Sreća, sreća i radost. Ovo će da bude veoma uspešna i plodonosna godina za sve vas sa podznakom u Jarcu. Vaši neistraženi talenti izaći će na videlo, a imaćete i mnogo novih poznanstava i predloga za saradnju sa ljudima koji žive u inostranstvu. Pare će da dolaze sa više strana i to će vam da vam stvori osećaj zadovoljstva, sigurnosti i sreće. Imaćete punu podršku porodice i prijatelja u svojim planovima. Generalno gledano, 2017. godina biće dobra i pozitivna za vas. Međutim, moguće su promene planova i poslova kojim se budete bavili. Zbog velikog obima posla koji budete imali, nedostajaće vam zabave, smeha i druženja. Kako biste unapredili kvalitet života, potrebno je da napravite promene u određenim segmentima života. Izađite već jednom iz zone komfora i zagrlite promene.

Posao

Karijera će da bude veliki izvor vaše snage i kreativnosti tokom cele godine. Zahvaljujući profesionalnom angažmanu, vaš društveni život biće sadržajniji, a planete ukazuju da ćete se više kretati tokom ove godine. Usudite se da sve svoje snove i planove sprovedete u delo.

Nekima od vas sredinom godine stoji promena posla i mesta boravka. Imaćete mnogo koristi od poslova kojim se bavite. Finansije će da budu u vašem fokusu tokom cele godine, a u prvoj polovini 2017. bićete zauzeti stvaranjem stabilnije finansijske situacije.

Uživaćete maksimalno i bez ustručavanja trošiti zarađeni novac. Potrudite se da napravite ravnotežu, suzdržite se od impulsivnih troškova. Imaćete priliku da obavite veliku kupovinu, bilo da je reč o nekretninama ili investicijama.

Porodica i prijatelji će da budu glavni izbor pomoći kada je reč o poslovima kojima se bavite. Sve do sredine oktobra imaćete podršku planete Jupiter u polju karijere.

Donosićete mudre i promišljene odluke, biti vredni i odgovorni. Proširićete svoj posao, a samim tim biće uvaćen i budžet.

Ljubav

Ljubavni život će uveliko zavisiti od ljudi iz vaše prošlosti. Promenićete način razmišljanja i potpuno se drugačuje odnositi prema drugima. Ukoliko ste u ljubavnoj vezi, mogući su periodi kada će voljena osoba biti posebno zahtevna, agresivna ili nezadovoljna.

T

ada treba da se iskontrolišete i da ne donosite ishitrene odluke, pokušajte da to rešite razgovorom i kompromisom. Usamljeni će svojim stavom i energijom kojom budu zračili privući potencijalne partnere/partnerke.

Mogući su susreti i kontakti sa bivšim ljubavnicima. Sledite svoju intuiciju i ponašajte se u skladu sa onim šta osećate. U martu i aprilu imaćete priliku da otvoreno pokažete svoja osećanja, bićete fokusirani na ljubav i vaše emocije.

Upoznavaćete nove ljude, više se kretati i družiti. Sredinom godine su mogući problemi u komunikaciji sa voljenim bićem, ali to će da bude kratkoročno.

Važno je da ostanete iskreni i da pokazujete svoju ljubav i naklonost. Potrudite se da obnovite vašu bliskost i osvežite intimu. Planirajte putovanja u dvoje, to će da bude provod za pamćenje.

Porodica

Odnosi u porodici neće će značajnije promeniti, ali treba da imate na umu da jedino uz razgovor, poštovanje i iskren stav možete da ostvarite dobre odnose i harmoniju u porodičnom gnezdu.

Bićete zadovoljni, ispunjeni i srećni situacijom koju imate u kući. Sa roditeljima i braćom/sestrama ostvarićete odličnu komunikaciju i oni će da budu jedini koji će vas istinski razumeti i biti tu za vas bez obzira na sve.

Zdravlje

Kako biste održali dobru kondiciju i ostali u formi, treba da povedete računa o ishrani, ali i da uvedete vežbe i treninge u vašu svakodnevicu. U prvoj polovini godine mogući su manji problem, dok će druga polovina 2017.godine biti stabilna i zadovoljavajuća.

Osećaćete se snažno, jako, puni samopouzdanja i optimizma. Jedino što bi moglo da vam predstavlja problem su stres i umor. Što više se opuštajte, odmarajte i boravite na svežem vazduhu, a posebno na planinama.

Konzumirajte organsku hranu i pijte dovoljno tečnosti. Povedite računa o higijeni i čistoći hrane koju konuzmirate, jer će creva da vam budu osetljiva.

Ostavite loše navike, a pušenje pogotovo jer su vam ove godine osetljivi disajni putevi.

Autor: V. Remić

e-max.it: your social media marketing partner