Kontakt email: [email protected]        Facebook

Pred vama je 2017. godina koja će da vam donse mnogo životnih promena. Prvenstveno će se promeniti vaš odnos prema ljudima ali i način na koji gledate na svet oko sebe. Posebno će da budu izražene promene na poslovnom planu. Takođe, možete da očekujete i mnogo posla koji ćete da obavljate od kuće. Nije poželjno da sav teret preuzimate na sebe, jer će to da vam stvara veliki stres i napetost. Imaćete podršku porodice, prijatelja i poslovnih saradnika u svemu. U martu možete da očekujete veće poslovne promene, a naglašena su vam i česta putovanja. Boravak planete Saturn u vašem prvom polju horoskopa doneće vam zrelost, naučićete velike životne lekcije, a kako godina bude odmicala, poteškoće će jenjavati. Ovo će da bude daleko lakša godina od 2016. jer ćete imati podršku Jupitera iz Vage, tako da Saturn neće biti jeziv i surov kao prošle godine.

 

 Posao

Poslovna situacija zahtevaće vašu potpunu posvećenost i predanost u svim segnemtima. Ovo će da bude godina kada će da bude prekinut niz loših poslovnih situacija, a kako biste ostali primećeni u poslu kojim se bavite, pokažite svoje znanje i umeće. Imaćete mnogo prilika za nova poznanstva, koja će vam pomoći da zablistate.

Ukoliko ste imali nesuglasica sa nekim poslovnim saradnicima, rešićete to na obostranu korist.

Finansijska situacija neće biti idealna, ali ukoliko budete planirali troškove, neće biti većih problema. Ne trošite novac na nepromišljene investicije, jer ovo nije godina kada biste trebali ulagati veća finansijska sredstva.

Sredinom godine možete da očekujete dobitke, a krajem godine situacija sa finansijama će se poboljšati.

Ukoliko vam neko duguje novac, isplatu možete dobiti krajem 2017. godine.

Ljubav

Na ljubavnom planu možete da očekujete promene već u februaru, kada će se desiti promena vašeg ljubavnog statusa. Bilo da je reč o ulasku u novu ljubavnu vezu ili okončanje postojećeg odnosa.

Privlačiće vas osobe koje vam se inače ne bi dopadale, želećete da probate nešto novo, tražićete uzbuđenje i avanture. Ukoliko ste već u ljubavnoj vezi, biće vam potrebna pauza, sloboda i vreme samo za sebe.

Mart donosi probleme u komunikaciji, nerazumevanje i prekid kontakata. Povedite računa o tome šta govorite pred voljenom osobom, kako vaše reči ne bi bile pogrešno protumačene.

Krajem aprila takođe su naglašeni naeporazumi i problemi u ljubavi. Početkom leta, ljubavna situacija biće mnogo bolja, pa ćete uspeti da ostvarite blizak odnos poštovanja, ljubavi i razumevanja. Prestanite da mislima putuje kroz prošlost.

Sve što se desilo, moralo je da se desi za vaše dobro. Nemojte da pravite blokade sami sebi sa analiziranjem bivših ljubavi. Okrenite se ka budućnosti, vreme je da zablistate punim sjajem.

Porodica

Odnosi u porodici biće standardni, ništa značajno se neće menjati ni u 2017. godini. Zahvaljujući porodici i prijateljima, vaš duhovni život doživeće preporod, pa ćete da osetite blagostanje i sreću tokom cele godine.

Imaćete mnogo više porodičnih obaveza i odgovornosti, što bi moglo da vam stvori dodatni pritisak.

Odnos sa roditeljima i braćom/sestrama biće stabilan, osećaćete mnogo ljubavi i podrške sa njihove strane.

Ne dozvolite da neko koristi vašu dobrotu i želju da pomognete, bilo da je reč o ukućanima ili daljoj rodbini. Izbegavajte korišćenje plina, a ako već imate plinske boce u stanu, iznesite ih i prestanite da ih koristite ma koliko vam se činilo jeftinijim kuvanje na plin.

Jedan od roditelja biće bolestan, depresivan i razočaran u život. Probajte mu pomoći Bahovim cvetnim kapima.

Zdravlje

Zdravstvena situacija biće zadovoljavajuća, sa povremenim narušavanjima koja neće predstavljati veliki problem. Veći deo godine osećaćete se odlično, uz obilje energije i pozitivnih vibracija.

Iako ćete na momente delovati nesigurno i nezadovoljno, vaša fizička snaga biće na vrhuncu, te stoga pazite da se ne preforsirate u bilo kom poslu.

Uživaćete u dobroj hrani, ali izbegavajte preteranu konzumaciju masne i začinjene hrane, kao i slatkiša.

Kad god budete osećali melanholiju, tugu i bezvoljnost vi počnite da se bavite nekom fizičkom aktivnosšću, jer ćete na taj način da izbacite nezadovoljstvo i stress koji se akumulira u vašem telu. Ako se pojave kožne iritacije, zapitajte se šta to trpite u sebi i šta je to što nikako ne uspevate da izbacite i poverite nekome ko vam je blizak. Naučite da ispoljite emocije, ma kakve one bile. To je preduslov za stabilno zdravlje ove godine.

Autor: V. Remić

e-max.it: your social media marketing partner