Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ova godina će da bude ispunjena raznim aktivnostima. Uspećete da završite sve projekte koje ste ostavili po strani i koji su čekali neko bolje vreme za realizaciju. Vaša energija će da vam pomogne pri ostvarivanju svih planova, ambicija i snova. Odnosi sa svima oko vas biće bolji nego ikada, međutim moraćete se i potruditi da održite takvu situaciju tokom cele godine. Bićete ispunjeni optimizmom, srećom i dobim vibracijama. Svi vaši napori će da budu adekvatno nagrađeni. Svedočićete mnogim promenama, budite oprezni pri sklapanju novih poslova. Ne donosite ishitrene odluke. Sredinom oktobra očekujte nove životne prilike, novu energiju i optimizam. Bićete spremni za suočavanje sa svim izazovima, a vaša snaga biće na vrhuncu. Tada nakon dvanaest godina Jupiter ulazi u vaš podznak. To znači da postajete miljenici univerzuma sve do novembra 2018. godine. Radujte se!

Posao

Tokom godine suočavaćete se sa mnogim izazovima, posebno kada je reč o kašnjenjima, neplaniranim troškovima ili ljubomori na radnom mestu. Treba da ostanete fokusirani na posao, na svoje ciljeve i ne obazirite se na tračeve. Više ćete se slagati sa vršnjacima nego sa onima mlađim ili starijim od sebe.

Trudite se da ostanete optimista. Vaša finansijska situacija će da se poboljša tokom godine. Imaćete mnogo izdataka ali ćete ih uspešno realizovati jer će i prihodi biti u balansu sa troškovima.

Ipak bi trebali a povedete računa o vašem budžetu, kako ne biste pravili veća zaduženja ili otišli u nedozvoljeni minus. Nema razloga za brigu, ova godina biće stabilna, bez gubitaka, kredita ili dugova. Saturn će tokom elegodine putovati poljem finansija, a od vas se traži da naučite lekciju štednje.

Ostavljajte u štek vaki mesec po nešto novca pa makar i simbolično, ali ispoštujte ovo što vam savetujemo. Naporno ćete da radite, a biće čak i dana kada ćete ostajati duže na poslu, ali to će da vam bude uredno plaćeno.

Ljubav

Ljubavni odnosi biće mnogo bolji nego što su bili prethodnih godina. Bićete emotivno ispunjeni, srećni i zadovoljni. Širićete ljubav i emocije kao nikada do sada. Ipak je potrebno da pokažete razumevanje prema voljenoj osobi, da pravite kompromise kako bi vaš odnos bio uspešniji i stabilniji.

Osluškujte intuiciju i ponašajte se u skladu sa tim kako se osećate. Ako ste sami, bićete u prilici da pronađete lice veoma slično vama, koje će da ispuni sve vaše želje i nadanja.

Potrudite se da budete maksimalno iskreni, da ne krijete ništa ukoliko želite da vaš odnos uspe. Bićete strastveni i emotivni pa ćete na sve načine pokazivati ljubav voljenog osobi.

Sredinom februara imaćete priliku za ulazak u novu ljubavnu vezu, a ukoliko ste već zauzeti mogući su lepi romantični trenuci provedeni u zagrljaju voljene osobe uz prigušeno svetlo i crno vino. U aprilu će na vrata vaše duše zakucati biće sa kojim ste bili zajedno u prošlosti. Dobro razmislite da li ćete otvoriti ili ignorisati povratak stare ljubavi.

Porodica

Porodični odnosi biće osetljivi i promenljivi tokom 2017. godine. Dešavaće se promene u komunikaciji, naglašeni su nesporazumi, lažne optužbe i problemi.

To će mnogo da utiče na vas i vaše generalno raspoloženje. Trudićete se svim silama da poboljšate situaciju, da stvorite mir i harmoniju među ukućanima. Savetujte članovima porodice da se više posvete duhovnosti, religiji i radu na sebi. Širite ljubav umesto netrpeljivosti i verujte da su čuda moguća.

Zdravlje

2017. godina vama će da donese odlično zdravlje i mnogo pozitivne energije. Bićete u stanju da napravite ravnotežu između duhovnih i fizičkih potreba. Optimizam će da bude vaše glavno oružje tokom ove godine, ali ipak budite oprezni i ne verujte svima na reč.

Bilo bi poželjno da svoju energiju iskoristite za neki kreativni posao i da se uključite u projeke ili humanitarne akcije koje će da budu od pomoći širim narodnim masama.

Pomaganje drugima u vama će da probudi osećaj sreće i spokoja. Posebnu pažnju obratite na želudac i nerve, jer će tokom godine biti osetljivi.

Povedite računa o ishrani, pijte dovoljno tečnosti i izbegavajte stresne situacije, te se ne naprežite ni u čemu.

Postite češće u toku ove godine, a bilo bi dobro da obiđete i čuvena sveta mesta. To će pozitivno da deluje na vaše psihičko zdravlje.

Autor: V. Remić

e-max.it: your social media marketing partner