Kontakt email: [email protected]        Facebook

Godina pred vama pružiće vam ugodna iskustva i trenutke jer nakon dvanaest godina Jupiter je ponovo u vašem prvom polju horoskopa. Možete da očekujete mir i harmoniju u odnosima sa drugima. Vaša kreativnost doći će do izražaja zahvaljujući ljudima koji će da vas stimulišu. Bićete maksimalno tolerantni i trudićete se da sa svima ostvarite lepu komunikaciju. Porodica će vas trebati više nego ikada, a vi ćete se truditi da im ugodite maksimalno. Uz podršku Jupitera koji će se do desetog oktobra nalaziti u vašem prvom polju, nastaviće se period odlične energije, prilika za rast i razvoj. Ovo će da bude godina u kojoj ćete da zasijate i ostvarite uspehe na mnogim poljima. Jupiter planeta koja širi pa povedite računa da se ne udebljate, jer putujući kroz vaš podznak doneće vam uvećanje telesne težine.

Posao

Poslovna situacija biće odlična, posebno ukoliko se bavite intelektualnim radom. Smetaće vam rutinski poslovi, više ćete biti orijentisani na kreativnost, akciju i uzbuđenje. Imaćete mnogo prilika za unapređenje, a ukoliko studirate, naglašena su vam polaganja ispita bez poblema i u roku. Tokom godine javiće se mnogo neplaniranih troškova, pa će vaš budžet time biti oslabljen.

Međutim, pozitivna strana je to što ćete uz sve troškove zarađivati više nego inače, pa ćete uspeti da izbalansirate finansijsku situaciju. Imaćete dovoljno energije za sve poduhvate.

Polovinom aprila mogući su nesporazumi sa kolegama i ljudima sa kojima poslovno sarađujete. Ukoliko ste nazaposleni, moguć je povratak na bivše radno mesto. Čuvajte se laži, obmana, prevara pa čak i potkradanja u polju posla. Zbog učestale pospanosti i zevanja na poslu, pijte magnezijum i često provetravajte radne prostorije.

Ljubav

Ljubavno polje u 2017. će da bude puno izazova. Uz šarm i smisao za zavođenje, bez problema ćete rešiti sve trzavice koje se jave u odnosu sa voljenom osobom. Moguće su rasprave i nezadovoljstvo suprotne strane pa se trudite da ne budete egoistični i pokažite razumevanje. Ne očekujte nerealno i ne vagajte ko je kome više učinio. Druga polovina godine bićestabilnija i uspećete da donesete ključne odluke koje će da se tiču vaše budućnosti.

Ukoliko ste u lošem braku moguće je da ćete doneti odluku o razvodu ili da jednostavno nastavite živeti odvojene živote. Ako ste solo, obratite pažnju na društvene mreže jer baš preko njih su moguća nova upoznavanja i prijatni trenuci. Otresite nepoverenje i dajte šansu da vas neko novi usreći i zavoli.

Porodica

Porodična situacija biće zadovoljavajuća i generalno stabilna. Ukoliko ste imali u planu selidbu, to ćete i ostvariti u ovoj godini. Neki od vas će prioritet dati poslu kojim se bave, pa bi zbog toga vaša porodica mogla da ispašta.

To bi moglo imati ozbiljne posledice na vas lično ali i na odnos sa ukućanima. Ukoliko napravite ravnotežu i jednako se posvetite obavezama prema porodici i poslu, nećete imati problema. Na proleće iz porodičnog gnezda iznacite sve što je staro, pokvareno ili dotrajalo i tako se oslobodite negativnih vibracija. Verovatno u kući imate mnogo stvari koje vam blokiraju protok energije, pa se toga oslobodite.

Zdravlje

Bićete puni energije i neće biti većih problema sa vašim zdravljem. Savetujemo vam da se više fizički aktivirate kako biste ostali u dobroj formi. Planete će vam pružiti podršku, pa će vas vedar duh i vitalnost  pratiti u prvoj polovini godine.Iskoristite to vreme da uradite nešto korisno za sebe. U drugom delu godine, svaki zadatak ćete da odrađujete sa ljubavlju i zadovoljstvom.

Povedite računa o ishrani, trudite se da konzumirate zdravu hranu, a nikako masnu i mnogo začinjenu. Proveravajte rok trajanja na proizvodima koje budete kupovali.

Moguće su psihosomatske tegobe. Otavite cigarete i smanjite unos kafe u organizam.

Autor: V. Remić

e-max.it: your social media marketing partner