Kontakt email: [email protected]        Facebook

Nova godina doneće vam bezbroj mogućnosti za napredak i razvoj na svim životnim poljima. Imaćete podršku planeta u svojim naporima, a uz dobru organizaciju i pregršt pozitivne energije kojom ćete naprosto da zračite, svaki posao uspešno ćete da privedete kraju. Vaša pažnja tokom godine biće usmerena prvenstveno na stabilnost i finansijsku sigurnost. Ostvarenje toga daće vam dodatnu hrabrost i odlučnost u mnogim životnim aspektima. Naglašene su vam transformacije u ljubavnom životu ali i u odnosima sa drugima.

Posao

Poslovna situacija biće veoma otežavajuća i teška tokom proleća kada ćete morati da donesete odluku kuda i kako dalje. Dešavaće se česte promene tako 

da ni sami nećete znati šta da očekujete. Budite prilagodljivi, dajte sve od sebe kako biste poboljšali situaciju. Ne verujte svima, budite smireni i pokažite toleranciju.

Takođe, ne nasedajte na priče i obmane drugih, jer će neko želeti da vas uvuče u sumnjive poslove i nečasne radnje. Verujte samo sebi i sledite svoj instinkt. Finansije će da budu stabilnije, ali i vaši prohtevi i potrebe su se promenili pa su vam i troškovi veći.

Ne upuštajte se ni u kakve izazovne poslove, a ulaganja ostavite za neka bolja vremena. Kraj leta vam je povoljan za završetke projekata na kojima ste radili u prvoj polovini godine. Ukoliko ste nezadovoljni radnim mestom i poslom koji obavljate, potrudite se da nađete adekvatno radno mesto po vašim potrebama.

Dvoumićete se između dve poslovne opcije.

Ljubav

Ljubavna situacija u 2017. godini biće puna iznenađenja i emotivnih dešavanja. Bićete spremni za ozbiljnu i blisku emotivnu vezu. Vaša čula i emocije biće potpuno probuđeni, pa ćete svoju senzualnost pokazivati na veliko zadovoljstvo suprotne strane.

Ukoliko sve već u bračnoj zajednici, ova godina biće odlična za vas. Sve nesuglasice ili probleme rešavaćete kroz razgovore i razumevanje. Ako ste usamljeni, uz pomoć Marsa i Venere pronaći ćete sudbinskog partnera posebno u jesenjem u zimskom periodu.

Budite spremni na moguće preokrete u ljubavnom životu, otvorite se za ljubav koja će da uđe u vaš život samo pod uslovom da joj otvorite vrata svoje duše.

Prolazićete kroz brojne izazove ali krajem godine vaš emotivni status biće stabilan. Ako ste u vezi koja vas smara i oduzima energiju, raskinite ove godine.

Porodica

Zbog pozicije Saturna koji će tokom 2017. da tranzitira vašim četvrtim poljem horoskopa, odnosi sa ukućanima biće napeti, narušeni i nestabilni. Međutim, takva situacija će postepeno slabiti tokom godine, pa ćete uspeti da se izmirite i poboljšate odnose sa svima.

Naučite da pronađete ravnotežu, jer ćete jedino tako uspeti da sve držite pod kontrolom. Ovo nije povoljna godina za renoviranje kuće ili stana, kao ni za preseljenje.

Povući ćete se u neki svoj svet i mnogo vremena provoditi unutar kuće. Jedan od roditelja biće bolestan. Bićete razapeti između posla i porodice, pokušajte da napravite balans.

Zdravlje

Zdravlje će da bude stabilno i bez većih problema. Jedino što bi moglo da vam pravi problem su stres i umor, koji će vam oduzimati mnogo energije.

Trudite se da veći deo godine budete optimistični i pozitivni. Priuštite sebi trenutke odmora, relaksacije i tišine koja će vam mnogo prijati. Izbegavajte rasprave, ne dozvolite da vas tuđi problemi emotivno dotiču. Ove godine češće idite na plivanje ali i masaže koje će vam mnogo pomoći.

Prestanite da umišljate kako ste bolesni i da sami sebi dajete dijagnoze. Nemojte da pijete lekove bez nadzora stručnih lica.

Autor: V. Remić

 

e-max.it: your social media marketing partner