Kontakt email: [email protected]        Facebook

Pred vama je dvanaest zanimljivih meseci. Svi vaši dugoročni planovi i projekti ugledaće svetlo dana. Pobrinite se da vaš trud i naporan rad daju opipljive rezultate u kratkom roku. Ne obazirite se na priče ljudi oko vas, mnogi će da budu ljubomorni na vaše uspehe i želeće da osujete vaše planove. Tokom godine imaćete dovoljno vremena za posao ali i pravo uživanje. Imaćete mnogo prilika za napredak, putovanja, započinjanje novih projekata, tako da od ove godine počinje novo poglavlje u vašem životu.

Posao

Mogući su problemi sa nadređenima. Neko od kolega sa posla praviće vam smicalice, pa se čuvajte. Međutim, i pored svih prepreka, uspećete da ostavite dobar utisak i povećate svoj ugled među ljudima sa kojima radite. Saturn I Venera će vas voditi, pa ćete svoje profesionalne ambicije sa lakoćom realizovati.

Sa oduševljenjem ćete upijati znanje koje vam drugi budu prenosili. Ova godina vam je povoljna za dugoročne  partnerske poslove. Finansije će biti dobre, ali bi bilo poželjno da smanjite troškove. Izbegavajte sumnjive poslove, igre na sreću i kockanje.

Ukoliko ste u prethodnom periodu bili u nekim dugovima ili je jednostavno novac slabo priticao, 2017. Godina biće stabilna. Osluškujte intuiciju jer je nepogrešiva Planeta Venera će vam pomoći da sledite svoje snove, da sami stvorite poslovni ambijent koji će da vam donese uspeh i napredak.

Imaćete odličnu komunikaciju sa svima, pa ćete bez problema obavljati sve poslove.

Ljubav

Ljubavna situacija počeće da se menja na bolje, iako će vam se činiti da se ništa konkretno ne dešava. Mnogo vremena provodićete sa voljenom osobom, posebno u prvoj polovini godine koja obećava lepe zajedničke trenutke.

Vaš odnos i razmišljanje o ljubavi postaće zreliji, ozbiljnije ćete posmatrati određene stvari.

Krajem godine isplatiće vam se sav trud koji ste ulagali u vezu. Početak aprila mogao bi da vrati bivšu ljubav u vaš život, ali samo privremeno i tajno. Sredinom avgusta moguć je prekid komunikacije sa nekim ljudima.

Mnogi od vas imaće strah da se upuste u ljubavnu čaroliju, pa ako uprkos dobrim aspektima koje horoskop pokazuje, ostanete sami, nemojte nikoga da krivite, to je samo vaš izbor.

Porodica

Kada je reč o porodici, situacija će da bude zanimljiva. Vaši odnosi će da budu stabilni, ali moguće su povremene trzavice i nesuglasice. Jedan član porodice će da bude posebno buntovan i tvrdoglav, pa će vam biti teško da nađete zajednički jezik.

Neki od vas promeniće mesto stanovanja. 2017. vam daje priliku da upišete kurs, ali i da kupite novi automobil. Imaćete mnogo kratkih putovanja. Cela godina odlična je za sređivanje papirologije, dobijanje dozvola, kao i za potpisivanje ugovora.

Sredinom godine uspećete da rešite nesuglacise koje ste imali sa rođacima i daljom rodbinom. Krajem godine su moguće svađe, nemir, kao i štete pa povedite računa o odvodnim cevima kako biste izbegli pucanje i poplavu.

Zdravlje

Zdravstvena situacija tokom 2017. godine biće promenljiva. Bićete aktivniji nego prethodnih godina, pa bi bilo poželjno da se pravilno i redovno hranite, da vodite računa o ishrani i navikama koje imate.

Ne ograničavajte se nekim dijetama ili restrikcijama, osluškujte svoje telo i nećete imati većih problema. Posvetite pažnju telu, pokušajte da dovedete u ravnotežu fizičku i duhovnu stranu vaše ličnosti. Jedino što bi moglo da vam prestavlja napor ili da vas remeti je dosada, monotonija i jednoličnost posla koji budete obavljali.

Druga polovima godine biće znatno povoljnija a vaša energija i snaga biće na vrhuncu. Osetljiva su vam leđa, kao i krvni pritisak koji treba da snižavate fizičkim aktivnostima i zdravijom ishranom.

Autor: V. Remić

e-max.it: your social media marketing partner