Kontakt email: [email protected]        Facebook

Nova godina vama će da donese mnogo prilika za razvoj i nastavak života onim tempom kakav ste oduvek želeli. Ukoliko se usudite da hrabro izađete iz zone komfora, verujte da ćete ostvariti ogroman uspeh. Uz pomoć planeta, bićete okruženi pozitivnom energijom, a sva agresivnost i ogorčenost koju ste nosili u sebi će da nestane. Ovo je vreme kada treba da pokažete svoje talente i da izbegavate nestrpljenje i odlaganje poslova. U junu, ali i početkom jula imaćete priliku da započnete novi posao, koji će da vam donese mnogo zadovoljstva u godinama koje dolaze. Imajte hrabrosti da se pokrenete, jer ćete ostvariti uspeh. Ovo je godina promena, novih poslova i borbe za vaše mesto pod suncem. Takođe postaće vidljive i promene u vašem načinu razmišljanja pa vam savetujemo da prestanete sa opiranjem jer je u toku velika transformacija vašeg bića. Ostanite pozitivni, verujte u Gospoda i radite na sebi.

Posao

Tokom cele godine naglasak će biti na vašoj poslovnoj situaciji, a vi ćete bez problema i sa zadovoljstvom ispunjavati sve ono što se od vas bude zahtevalo. Imaćete podršku kolega ali i nadređenih. Međutim, pazite se ljubomore i zavisti pojedinaca, koji će želeti da vam napakoste.

Budite svesni okruženja u kojem se nalazite. Ostanite fokusirani na svoje ciljeve i ne obazirite se na priče energetskih vampira koji vas okružuju. Ovo je godina vašeg dokazivanja pa dajte sve od sebe kako biste ostavili dobar utisak.

Finansijska situacija biće zadovoljavajuća, ali ipak budite oprezni i ne trošite novac na bespotrebne stvari.

Imaćete prihode sa više strana, a moguća je i prodaja nekog nasledstva. Budite otvoreni za razna ulaganja, samo nemojte da pravite ishitrene poteze.

Ako planirate odlazak na rad u inostranstvo gledajte da sve bude u skladu sa zakonima zemlje u koju idete. Zapadna Evropa vam je aspektovana ove godine.

Ljubav

Vaš ljubavni život u 2017. godini biće odličan. Sve vaše želje i nadanja biće ispunjeni zahvaljujući poznanstvu sa osobom koja će u vama da probudi sve ono što ste odavno zaboravili da osećate. Mnogi od vas će ozvaničiti odnos sa voljenim bićem

Izbegavajte krivicu za bilo šta i prepustite se uživanju maksimalno. Komunikacija će da bude ključna za dobar odnos u vezi/braku, pa se potrudite da budete iskreni, pošteni i da uvažavate mišljenja suprotne strane.

Usamljeni će tokom cele godine imati prilike za upoznavanje novih ljudi, što će posebno biti izraženo u drugoj polovini godine, tačnije tokom oktobra i novembra meseca.

Porodica

Imajući u vidu činjenicu da ste vi po prirodi veoma vezani za dom i porodicu, neće vam predstavljati napor briga i obaveze koje porodica bude zahtevala od vas. Međutim, ove godine više pažnje posvetićete sebi. Bićete samostalniji i živećete onako kako vama odgovara.

Možete da očekujete povoljne vesti u vezi sa porodicom, a mir i harmonija su nešto što će vas činiti ispunjenim i zadovoljnim ličnostima.

Godina je dobra za preseljenje, renoviranje porodičnog gnezda ali i za proširenje porodice. Očekujte dobre vesti u vezi sa nasledstvom.

Zdravlje

Zdravstvena situacija biće povoljna. Osećaćete se poletno, puni snage i energije. Vaš optimizam će da bude veoma izražen, a ukoliko se bavite nekom fizičkom aktivnošću poboljšaćete svoje zdravstveno stanje. Bićete motivisani, pa vam nijedan posao neće teško padati.

Bilo bi poželjno da počnete da se bavite nekim vidom sporta, jer ćete na taj način pravilno kanalisati višak energije. Krajem godine mogući su manji zdravstveni problemi, ali sa lakoćom ćete to da rešite.

Povedite računa o imunitetu. Važno je da znate da će tokom cele godine Saturn putovati vašim poljem posla i zdravlja što znači da treba da budete umereni u svemu i da se čuvate iscrpljenosti jer povremeno su moguće slabosti, pad imuniteta i energetski disbalans.

Ako ste pušač pod hitno ostavite duvan jer su ugrožena pluća odnosno disajni putevi.

Autor: V. Remić

e-max.it: your social media marketing partner