Kontakt email: [email protected]        Facebook

2017. godina doneće vam mnogo kreativnosti i produktivnosti. Imaćete mnoštvo kontakata i komunikacije koja će vam da vam omogući uspeh u profesionalnom životu. Bilo bi poželjno da više slušate a manje govorite, jer će mnogi hteti da vam pomognu u polju karijere. Trebalo bi da svu energiju usmerite ka nečemu što je izvodljivo i što ćete uspeti da realizujete. Uz svoju tvrdoglavosti i upornost uspećete da ostvarite svoje ambicije i da postignete uspeh. Veći deo godine bićete poletni, raspoloženi i spremni za putovanje kroz čaroliju zvanu život.

Posao

Početak godine obeležiće vaša okupiranost poslom i uspostavljanje stabilne poslovne situacije. Vaše polje karijere biće potpomognuto planetarnim uticajima, pa ako to iskoristite uspećete da ostvarite zavidne rezultate na tom polju

Početkom aprila moguć je manji zastoj u poslu, jer ćete se osećati iscrpljeno, umorno i nećete znati kojim putem da krenete.

Ne treba preterano da brinete, jer ćete uspeti da se izvučete iz takvih situacija. Juni i juli biće odlični za finansije, a uz vaš trud i zalaganje stvorićete nove izvore prihoda.

Kako godina bude odmicala, vaš posao će doživljavati preporod, pa ćete tako pokretati mnoge projekte i fokusirati se samo na ono što vam pričinjava zadovoljstvo.

Bićete otvoreni za primenu novih saznanja i modela poslovanja, a sve sa ciljem postizanja boljih rezultata. Ako ste nezaposleni čuvajte se se lažnih obećanja, nerealnih poslovnih ponuda i prevaranata koji će želeti da vas oštete. Izbegavajte rad na crno u inostranstvu. Igrajte lutriju i sportsku kladionicu.

Ljubav

Tokom ove godine, vaš ljubavni život dobiće sasvim novo značenje. Bićete u prilici da završite neke nerešene odnose iz prošlosti, a samim tim otvoriće vam se i nove prilike sa Jupiterom koji će do oktobra putovati kroz vaše polje ljubavi. Za neke od vas ovo će da bude sudbinska godina, kada ćete uploviti u bračne vode.

Bićete puni ideja i iznenađenja kojim ćete obradovati partnera i time učiniti vaš odnos zanimljivim. Ukoliko ste do sada bili neodlučni i u nezavidnom položaju po pitanju ljubavi, u 2017. godini rešićete sve dileme. Svi vi koji ste u braku, uspećete da obnovite dijalog sa partnerom i da uspostavite bliskiji odnos.

Oni koji osećaju emotivnu hladnoću ili neprijatnost u zajednici razmišljaće o razvodu. Najpovoljniji mesec za ljubav biće novembar, tada ćete biti potpuno spremni i otvoreni da primite ljubav koja vam se bude nudila. Iskoristite prilike koje vam se ukažu.

Oni koji planiraju proširenje porodice treba da znaju da je ovo odlična godina za dobijanje deteta.

Porodica

Moguće su oscilacije u odnosima sa porodicom, kao što su česte promene raspoloženja, brige i teskoba. Vaša zainteresovanost za ukućane i dom u kojem živite menjaće se kako godina bude odmicala. Odnosi sa roditeljima, braćom i sestrama biće prijateljski, ali ne preterano bliski.

Mogući su nesporazumi sa njima zbog izbora vašeg emotivnog partnera ili odluka koje budete donosili a koje se tiču ljubavi. Druga polovima godine biće mnogo bolja, a samim tim i srećnija po odnose sa vašim ukućanima.

Jedan član porodice imaće problema zbog alkoholizma, a jedan roditelj će da bude psihički nestabilan i moraće da pije terapiju. Čuvajte se rasejanosti, zaključavajte kuću pažljivo, proveravajte bravu i ključeve, uljezi vrebaju.

Zdravlje

Zahvaljujući položaju Jupitera i Venere, vaše zdravstveno stanje biće na zavidnom nivou. Kako biste ojačali imunitet savetujemo zdraviju ishranu. Naglašeni su povremeni periodi nervoze, uznemirenosti pa se potrudite da to iskontrolišete.

Vodite računa o telu, izbegavajte konzumaciju alkohola, cigareta ili prejedanje. Redovno uzimajte minerale i vitamine koji će da vam dodatno poboljšaju zdravlje i imunitet.

Trudite se da budete optimista u svim segmentima života. Krajem godine povedite računa o urinarnom traktu, čuvajte se prehlada i upala.

Ako ste žena, u decembru ili januaru obavezno posetite ginekologa.

Autor: V. Remić

e-max.it: your social media marketing partner