Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ova godina doneće vam promene u vidu suočavanja sa mnogim problemima, strahovima, a moguća su i uzburkana osećanja, nemir i nestrpljenje. U februaru ćete imati podršku planete Mars koja će vam dati potrebnu energiju kako biste se lakše suočili sa izazovima. Tokom meseca marta mogući su problemi u odnosima sa drugima, biće naglašena vaša lenjost, nemarnost i tvrdoglavost. Pokušajte da ne budete fokusirani samo na sebe, budite obazrivi i prema drugima. Kada Merkur krajem aprila krene retrogradno, osećaćete se pomalo izgubljeno, dezorijentisano pa vodite računa da ne pogrešite u svojim procenama. Srećom, njegovo kretanje unazad će trajati kratko, pa će stvari biti podnošljivije za vas. Povedite računa o vašoj ishitrenosti, trebaće vam mnogo strpljena kako biste obavili sve što se bude zahtevalo od vas.

Posao

Početkom godine imaćete utisak da idete pogrešnim smerom i da sve ono što ste planirali nikako ne uspevate da realizujete. Umesto preispitivanja i razmišljanja, odredite sebi planove koje želite da sprovedete u drugoj polovini godine. Finansijska situacija biće stabilna, imaćete mnogo prilika za zaradu i poboljšanje novčanih priliva.

Ukoliko budete želeli, imaćete šansu da nađete dodatni honorarni posao. Mogući su manji problemi sa finansijama tokom aprila, ali to će biti kratkoročno i ništa zabrinjavajuće. U drugoj polovini avgusta naglašene su rasprave sa kolegama, šefovima, problemi sa poslovima koje obavljate.

Budite maksimalno posvećeni svom poslu dok ste na radnom mestu, kako se ne bi desilo da zbog loše koncentracije ili zaboravnosti napravite grešku koja će vas skupo koštati. Kraj godine vam donosi velike uspehe, napredak i pohvale. Budite istrajni i ne odustajete nakon prve prepreke.

Sve kredite i pozajmice koje budete uzimali tokom ove godine, isplatićete bez problema. Naglašena su vam poslovna putovanja, a prekookeanska putovanja su moguća ukoliko ste student ili idete na poslovno usavršavanje o kojem ste dugo maštali.

Ljubav

Tokom cele godine imaćete podršku plenata na emotivnom polju, a u oktobru će situacija znatno da se poboljša. Unapredićete odnose sa voljenom osobom, postati bliskiji, otvoreniji i iskreniji jedno prema drugom. Imaćete osećaj da pored partnera možete sve da ostvarite, pružaće vam osećaj sigurnosti, zadovoljstva i osećaćete se voljeno i cenjeno.

Do izražaja će da dođe vaša strastvenost. Imaćete priliku da upoznajete nove ljude, da gradite odnose sa prijateljima koje poznajete duži niz godina. Ferbuar vam donosi probleme u komunikaciji, nepoverenje i ljubomoru voljene osobe, a moguć je i raskid veze. Ukoliko ste usamljeni, sredinom avgusta imaćete podršku pleneta za nova zanimljiva poznanstva.

Vreme je da prekinete sa razmišjanjima o bivšim ljubavima koje su vam nanele bol i tugu. Okrenite se novim ljudima, izađite iz začaranog kruga. Tokom cele godine vaš emotivni život biće pun izazova i dešavanja pa budite oprezni i pažljivi pri odabiru osobe kojoj ćete pokloniti svoje srce.

Druga polovina godine vam je povoljnija za ozbiljniju ljubavnu priču, naravno pod uslovom da je i vama stalo da nađete nekoga ozbiljnog. Slušajte svoje srce i nećete pogrešiti.

Porodica

Porodični odnosi biće odlični. Moguće je renoviranje ili proširenje stambenog objekta, a oni koji planiraju kupovinu ili prodaju nekretnine imaće uspeha do 10.10.

Želećete da preuredite i dekorišete kuću po svojoj želji. Mnogo vremena ćete provoditi sa ukućanima, uspećete da nadoknadite izgubljno vreme i da postanete bliskiji. Takođe moguća je svadba jednog člana porodice ali i prinova.

Ukoliko imate decu, ona će postati buntovna i samovoljna, pa obratite pažnju na njihovo ponašanje.

Zdravlje

Kada je reč o vašem zdravlju, savetujemo maksimalan oprez. Uradite preventivne kontrolne preglede. Redovno spavajte, odmarajte se, nemojte sebe da forsirate preko granica sopstvene izdržljivosti. Manjak sna vam može narušiti imuni sistem ali stvoriti i psihičke probleme.

Povedite računa o svojim snovima, u njima se kriju odgovori na mnoga pitanja koja vas muče. Bićete osetljivi, uporni u svemu što budete radili, pa kako se to ne bi odrazilo na vaše zdravlje, trudite se da ostanete pozitivni i da se redovno odmarate.

Stres je glavni okidač za mnoge bolesti, pa imajte to na umu sledeći put kada se budete nervirali za svaku sitnicu. Srećno.

Autor: V. Remić

e-max.it: your social media marketing partner