Kontakt email: [email protected]        Facebook

JEDINICA

 Tokom meseca možete osećati veliku potrebu za nekom vrstom akcije, kada će kreativni deo vaše prirode da izbije u prvi plan. Prva tri dana ovog perioda pokušajte da budete manje uporni, kritizerski nastrojeni i pokušajte da imate razumevanja za druge. Od drugih ćete tražiti da budu disciplinovani i poslušni, ali pošto će to malo ko da uradi, moguće da ćete imati konflikte, najverovatnije sa Četvorkom koja neće biti spremna da vam se potčini. 
    Ovo je dobar period za neke nove početke, započinjanje posla u oblasti privatnog biznisa, naročito ako imate podršku članova porodice. Od sredine perioda kreću nove šanse u vezi sa poslom, pojačana kreativnost, a moguć je i interesantan susret ili vam dolaze gosti u kuću, najverovatnije rođaci iz drugog mesta. Možda vam se ostvari velika želja za nekim putovanjem. 

Ovan

Ako je iole bilo sumnje u vašu sposobnost da se nosite sa udarcima, ovog januara ćete dokazati da ste neustrašivi i snažni. Moguće je da će vas izazvati kolega koji je očigledno veoma ljubomoran na vas i sve što radite. Malo šta možete da uradite tim povodom jer je odlučio da oko vas širi toksične vibracije. A kad dođe druga polovina meseca, taj problem će se istopiti, pa ćete morati da čistite njegov nered.

S druge strane, dobrog ste zdravlja i, zahvaljujući tome što dosta radite na sebi, ne dozvoljavate da tuđi problem postane vaš. Stojite s obe noge na zemlji i sposobni ste da ljubomoru drugih vidite kao njihov problem, a ne svoj.

Ovan

Ljubav: Na početku meseca ste pozvani ste na slavlje kod svojih dragih prijatelja, ali niste u mogućnosti da idete. Pošaljite lepu čestitku. Možda ćete na trenutke u prvoj polovini ovog meseca osećati da gubite kontrolu nad nekim događajima u emotivnom polju, ali to nije prava realnost. Partner će ispuniti obećanje, ali će tražiti još malo strpljenja jer ima veliki raspored obaveza koje mora završiti u dogledno vreme. Imajte razumevanja.

OVAN

POSAO: Vi ste samouvereni kao i uvek. Imaćete dosta snage da izgurate sve što ste planirali tokom meseca. Iako se bliži kraj godine niste nimalo raspoloženi za stopiranje velikih projekata, posebno oni Ovnovi koji rade u velikim kompanijama. Vrlo ste zahtevni u svojim zamislima i teško da možete da komunicirate na nekom boljem nivou. Inacijativu možete ponekad i drugima da ostavite. Novac će vam biti problem u prvoj dekadi meseca. Osećaćete da nemate dovoljno, ali kako se bliži drugi deo meseca situacija se poboljšava, tako da računajte na stabilizaciju. Kontakt sa inostranstvom će vam biti izazov, posebno za one Ovnove koji planiraju put ili žele da se trajno isele.

OVAN

Posao: Odlučnost i upornost tokom ovog perioda neće nedostajati ovom sazvežđu. Imate jaku snagu i volju, a pomoći će vam i osobe koji imaju bar slične osobine kao i vi. To su, pre svega, vama opozitna Vaga i Jarac koji je jako dobar za poslovnu komunikaciju. Dobar period od druge polovine meseca gde ćete imati pomoć od osoba od kojih se najmanje nadate. Verovatno je to neko ko je uticajan. Dobar poslovni odnos sa vatrenim i zemljanim znakovima. Posebno pojačana energija za novac od 22. septembra.

OVAN

Za Ovnove, ovo će biti mesec pun ljubavnih događaja. Partner je uz vas i učiniće sve da budete zadovoljni, srećni i da ponovo vidi iskren osmeh na vašem licu. Bilo je mnogo prepreka između vas i sada je prava prilika da nastavite dalje, u drugačijem ritmu i da budete posvećeni jedno drugom u potpunosti. U ovom periodu nema negativnih emocija, pa neće biti ni svađa ni razmirica. Budite spokojni i sigurni u sebe i u svoje odluke. Spremni ste za dublju komunikaciju, za iskrene razgovore, za otvaranje polja iz prošlosti. Napredujete u svojoj vezi i to će vam veoma prijati. Slobodni Ovnovi će stupiti u vezu sa osobom koju poznaju već duže vreme i ovo može da bude sjajna ljubavna priča.