Kontakt email: [email protected]        Facebook

 Instagram

Blizanci

Ovaj horoskopski znak uvek upija nove informacije - bilo da to znači da se spustite u internet zečju rupu na temu koja je nakratko pomenuta u kancelariji ili da naučite sve što se može znati o kompaniji kojoj planiraju da podnesu molbu za posao. Oni imaju jak osećaj svesti i oštru sposobnost da komuniciraju, što ih čini veoma pametnim.

OVAN

Za mnoge Ovnove, oktobar 2022. će biti veoma težak period. Suočiće se sa nizom problema koji na prvi pogled nemaju rešenje. Intuicija će vam pomoći da se nosite sa haosom poslova i briga. Unutrašnji glas predlaže šta da odmah preduzmete, a šta da odložite za kasnije. Imaćete velike ambicije u karijeri. Sreća će biti na vašoj strani: sudbina će vam pokazati alternativne mogućnosti, a vi ćete moći da napravite pravi potez. Ipak, nemojte se zanositi sitnicama. Izaberite nekoliko najznačajnijih projekata i bavite se njima. U ljubavi Ovnovi će želeti da sakriju svoja osećanja i da ne privlače pažnju na sebe. Bićete neočekivano stidljivi i nećete moći da preuzmete inicijativu. Ali, prava ljubav će čekati koliko je potrebno. Shvatićete da su mnogi vaši strahovi bili neopravdani

Ovan

Ovog meseca vas očekuje srećna i stabilna veza. Vi i vaš partner ste u dobrim odnosima. Neće biti svađa, jer se dobro razumete. Želećete da uplovite u to predivno more ljubavi. Vi ste dobar primer strastvenog para. Usamljeni će moći da pronadju ljubav ovog meseca. Morate početi da posećujete društvene događaje da biste se povezali sa različitim ljudima. Nikad ne znate da li je vaša srodna duša u blizini. Otvorite srce i možete primetiti skrivene signal

OVAN

Posao

Neke obaveze koje ste uporno odlagali ćete sada morati da završite. Budite produktivni i uhvatite se u koštac sa zadacim akoji vas očekuju. Fokusirani ste na materijalne stvari, ali da biste zaradili, moraćete da prionete na posao.

OVAN

Jul je mesec koji je dobar za privatni posao. Rad od kuće, privatna firma, otvaranje ili unapređenje posla. Mada ćete se malo i odmoriti od velikog rada u predhodnih šest meseci, ali nastavljate istim tempom. Važno je da napravite dobar dil sa jednim Lavom koji predvodi posao sa više inostranih provajdera. Dobar period za zaradu u periodu od 24. jula, pa sve do kraja meseca. Pazite kako trošite novac od 10. pa sve do 17. jula. To će vam biti kritični dani, manje novca u tom periodu. Ljubav cveta u braku, to vam podiže sistem vrednosti i možete da se bolje organizujete za srećniji život u dvoje, a oni koji su slobodni moraju da se više potrude jer im predstoji uzbudljiv početak nove ljubavne veze. Osoba je rođena u vatrenom ili vazdušnom znaku. Čuvajte se neplaniranih događaja do samog kraja meseca. Zdravstveno vam je stomak osetljiv, preko celog meseca.

Ovan

Posao: Kako ste detaljno razradili plan, uspeh je zagarantovan. Mnogi su vas zaplašili lošim prognozama, pa se čudite kako su omanuli. Srećni i zadovoljni iščekujete putovanje. Bilo bi dobro da što pre završite većinu započetih poslova, jer će u protivnom biti prilično problema. Situacija zahteva da budete odlučni, nikako kolebljivi u poslovnim potezima. Već ste i sami uvideli da ne treba da dozvolite da drugi utiču na vas, jer to veoma loše deluje na vašu stabilnost. Već ste napravili planove kako da prestignete konkurenciju i ostanete vodeći na tržištu. Od ovih poslova možete imati dvostruku korist u budućnosti, kako finansijsku, tako i statusnu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka odgađaju susret sa Strelcem zbog straha od neuspeha. Umesto da na sebi svojstven način kidišete, strpljivo čekate svojih pet minuta. A zaista nemate razloga za strah od neuspeha. Simpatija samo čeka vaš sledeći korak. Nemojte odlagati susret, jer svaki povoljan trenutak prođe, nepovratno. Za Ovnove u braku, voljena osoba od vas očekuje samo dobro raspoloženje i zato se potrudite. Toliko možete da učinite za nju. U ovom trenutku poslednje što vam treba su izlivi ljubomore. Toga se čuvajte, jer vrlo lako mže doći do sukoba. Nijedno od vas se ne može pohvaliti preteranom strpljivošću.

Zdravlje: Više se odmarajte i uzimajte vitaminsku terapiju. Kontrolišite krvni pritisak svakodnevno.

Bik