Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Očekuje vas težak period. Moraćete da napravite nekoliko kompromisa i da budete strpljivi pre nego što donesete odluku. Zauzeti će razmišljati o velikim stvarima, poput preseljenja u novi dom ili osnivanje porodice. Usamljeni će imati priliku da uđu u romantičnu vezu i biće magnetski privlačni. Ipak, pazite kome poklanjate srce. Moguće su laži u ljubavi.

Pacov

Maj vam donosi neočekivanu prliku koja će osvetleti vaš život poput munje na nebu. Moguće je da ćete dobiti važne novosti putem telefonskog poziva ili elektronske pošte. Otvaraju vam se nova vrata uspeha - prođite kroz njih.

Ovo je idealan mesec da se posvetite finansijama i karijeri, a ukoliko potpisujete neki ugovor, dobro sve pročitajte. Neočekivani prihod vam donosi sjajan napredak. Završite na vreme sve zadatke i ne brinite se.

OVAN

Ovnove u maju očekuju velike promene na ljubavnom planu. Biće mnogo sitnih svađa i nesuglasica između vas i partnera, ali krajem meseca će se situacija stabilizovati i uspećete, da uz pravilnu i iskrenu komunikaciju, izgladite odnose i ponovo se posvetite svojim zajendičkim ciljevima koje ste nepravedno zapostavili i zaustavili. Više vremena ćete provoditi sa porodicom i prijateljima i uživaćete u energičnoj atmoferi i novim idejama od bližnjih. Moguće je i da ćete praviti planove za zajedničko putovanje ili da ćete organzovati događaja ili slavlje kod kuće. Vi se generalno dobro osećate i ne date da vas svađe sa partnerom mnogo poremente. Slobodni Ovnovi imaju priliku da upoznaju interesantnu osobu na fakultetu ili poslu, i sa tom osobom možete da izgradite sjajan odnos. 

Što se tiče posla, Ovnovi u maju imaju priliku da napreduju, posebno ako se bave umetnošću ili kreativnim poslovima. Imate mnogo motivacije i elana da radite, a novac vam je definitivno glavni pokretač. Radićete i prekovremeno, samo da biste stabilizovali svoje finansije i sebi priuštili sve što poželite. Biće naporno, ali vaš izbor će dati sjajne rezultate na duže staze. Ostanite  samo posvećeni i fokusirani i uspećete da ostvarite sve ciljeve. U ovom mesecu se savetuje da ne podižite nove kredite ili pozajmice i da potrudite da vratite sve stare dugove, kako bi svoje finansije kasnije pravilno rasporedili i organizovali. 

Ovnovima se savetuje da budu aktivniji, da upišu neki sport ili da se vrate u teretanu. 

Ovan

Zauzeti Ovnovi će se u aprilu suočiti sa krizom u vezi ili u braku. Početak meseca donosi vam i ozbiljnije nesuglasice sa partnerom. Glavni razlog jeste nezadovoljstvo koje tinja u vama već duže vreme. Ljubomora, posesivnost i problemi iz prošlosti će doći na red i moraćete da se posvetite njihovom rešavanju ukoliko želite da sačuvate svoju vezu. Voljena osoba vam može zameriti da ste sebični i niste dovoljno truda posvetili da se prilagodite njegovim potrebama. Situacija se rešava do kraja meseca, ili ćete se odlučiti za raskid. Ako ste slobodni, april će vam doneti nove strastvene avanture. Zaljubićete se u osobu koju ste upoznali preko posla.

 

Poslovne prilike su pogodnije nego u martu i imaćete priliku da se pokažete u najboljem izdanju. April je za vas izazovan mesec i moraćete da se suočite sa neočekivanim promenama. Posebno će biti zahtevno ukoliko radite u zdravstvu ili hemijskoj industriji. Ako imate privatan posao, znajte da će ovaj mesec biti dobar za proširivanje posla. Najvažnije od svega jeste da vam potrebe klijenata i kupaca budu na prvom mestu. Finansije se poboljšavaju, ali do kraja meseca će porasti i troškovi, pa se savetuje da štedite i da izbegavate novčane pozajmice i kredite.

April vam donosi pad energije i imuniteta, pa možete biti skloni upalama i alergijama.

OVAN

Ljubav

Za vas je ovo jedan živ i aktivan mesec, iako partner iz nekih razloga neće moći da vas prati. Moguće je da je voljena osoba u nekim svojim poslovnim ili ličnim poduhvatima, ili da ćete na neko vreme čak biti odvojeni. No, odnos kao odnos bi trebao da bude dosta korektan iako povremeno partner ili vi možete imati trenutke sumnje i ljubomore. Ovaj mesec može nekim parovima doneti ozbiljne pripreme za zajednički život ili brak ili makar dogovor u tom pravcu. Treba upozoriti one pripadnike ovog znaka koji eventualno sede na dve stolice (a biće takvih) da tajne itekako mogu izaći na videlo i da, ukoliko imate nameru da se igrate ovakvih igara – budete jako oprezni. Slobodni Ovnovi – od ulaska Sunca i Venere u vaš znak i početka proleća – otvara se za vas jedan izuzetno strastven i ljubavnim dešavanjima ispunjen period. Pre proleća – moguće su tajne simpatije, tajne avanture ili ljubav sa onima koji su daleko od vas.

OVAN

Ljubav

Venera, vaša partnerska planeta baš i nije u nekoj bajnoj poziciji u znaku Vodolije, ali ni vašoj planeti Marsu isto tako nije sjajno u znaku Bika. Oboje ste u nekim svojim problemima, s tim što partner ipak ima više razumevanja za vas nego vi za njega i daje vam podršku u vašim „lomatanjima“ i pokušajima da sredite sve situacije koje vam donose nervozu. Budite fini pa povremeno ne gledajte samo sebe, nego obratite pažnju i na voljeno biće i ispunite mu po koju želju. U suštini, vas dvoje ćete kroz februar prolaziti čas bajno i sjajno, čas u nekim kratkotrajnim frkicama i tenzijama. Ali, sve to pre ili kasnije dolazi na svoje mesto i kad sve saberemo i oduzmemo – nećete proći loše kroz ovaj mesec. Slobodni Ovnovi – povremeno dignite glavu od posla i obratite pažnju na svoje društvo, okruženje ili na društvene mreže. Hej, ima tamo zanimljivih osoba i dešavanja koja bi mogla da vam ulepšaju ovaj mesec.