Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Jul je mesec koji je dobar za privatni posao. Rad od kuće, privatna firma, otvaranje ili unapređenje posla. Mada ćete se malo i odmoriti od velikog rada u predhodnih šest meseci, ali nastavljate istim tempom. Važno je da napravite dobar dil sa jednim Lavom koji predvodi posao sa više inostranih provajdera. Dobar period za zaradu u periodu od 24. jula, pa sve do kraja meseca. Pazite kako trošite novac od 10. pa sve do 17. jula. To će vam biti kritični dani, manje novca u tom periodu. Ljubav cveta u braku, to vam podiže sistem vrednosti i možete da se bolje organizujete za srećniji život u dvoje, a oni koji su slobodni moraju da se više potrude jer im predstoji uzbudljiv početak nove ljubavne veze. Osoba je rođena u vatrenom ili vazdušnom znaku. Čuvajte se neplaniranih događaja do samog kraja meseca. Zdravstveno vam je stomak osetljiv, preko celog meseca.

Ovan

Posao: Kako ste detaljno razradili plan, uspeh je zagarantovan. Mnogi su vas zaplašili lošim prognozama, pa se čudite kako su omanuli. Srećni i zadovoljni iščekujete putovanje. Bilo bi dobro da što pre završite većinu započetih poslova, jer će u protivnom biti prilično problema. Situacija zahteva da budete odlučni, nikako kolebljivi u poslovnim potezima. Već ste i sami uvideli da ne treba da dozvolite da drugi utiču na vas, jer to veoma loše deluje na vašu stabilnost. Već ste napravili planove kako da prestignete konkurenciju i ostanete vodeći na tržištu. Od ovih poslova možete imati dvostruku korist u budućnosti, kako finansijsku, tako i statusnu.

Ljubav: Slobodni pripadnici znaka odgađaju susret sa Strelcem zbog straha od neuspeha. Umesto da na sebi svojstven način kidišete, strpljivo čekate svojih pet minuta. A zaista nemate razloga za strah od neuspeha. Simpatija samo čeka vaš sledeći korak. Nemojte odlagati susret, jer svaki povoljan trenutak prođe, nepovratno. Za Ovnove u braku, voljena osoba od vas očekuje samo dobro raspoloženje i zato se potrudite. Toliko možete da učinite za nju. U ovom trenutku poslednje što vam treba su izlivi ljubomore. Toga se čuvajte, jer vrlo lako mže doći do sukoba. Nijedno od vas se ne može pohvaliti preteranom strpljivošću.

Zdravlje: Više se odmarajte i uzimajte vitaminsku terapiju. Kontrolišite krvni pritisak svakodnevno.

Bik

Ovan

Posao: Odličan mesec za vas u profesionalnom smislu, dugo ste čekali na ovakvu šansu i konačno, imate priliku da budete sjajni u svom profesionalnom životu, što je neverovatno. Možete napredovati u poslu koji obavljate. Zaista ste naporno radili i činili sve što je trebalo da bi ste posao završili na vreme. Uspeh i zahvalnost koju dobijete će obuzdati vašu zabrinutost da niste dovoljno dobri u svojoj profesiji da biste napredovali. Veoma ste oštri i sumnjičavi prema sebi, cenite više svoj rad, pa će vas i drugi takođe više poštovati. Vreme je da pokažete i sebi i drugima koliko zaista vredite. Budite potpuno skoncentrisani na poslu, ne dozvolite da vam neke stvari promaknu, jer zbog toga firma može trpeti.

Ljubav: Vašem partneru je lako da se uskladi sa vašom energijom. Deluje kao vrlo skladan par. Vi možete ponekad delovati pomalo udaljeno i hladno, ali srećom, to se retko dešava. Posvetite se više partneru, ne dozvolite da sumnja prevlada u vašem odnosu, a da je ne rasplinete na vreme. U suprotnom, jaz koji se može stvoriti postaje sve dublji. Morate postati empatičniji. Ukoliko ste slobodni, vreme provodite sa svojim prijateljima, planirate zajedničke izlete. Odlazak na odmor je planiran za neku udaljeniju destinaciju. Sada niste spremni da ulazite u veze, koje zahtevaju potpuno posvećivanje, jer vam je prioritet posao.

Zdravlje: Možda ćete se danas suočiti sa nekim hormonalnim promenama i bićete podložniji neraspoloženju.

OVAN

Posao

Ovo je mesec u kojem će se raspravljati o vašem učinku, i moguć je napredak, pa se trudite da do 23. aprila  pokažete šta možete! Ako vodite sopstveni biznis, povedite računa o papirologiji, moguće je da vam se provuče neka greška. Kada je novac u pitanju, biće ga taman dovoljno, ne planirajte veće troškove.

Ljubav

Ovog meseca ste romantičniji nego ikada! Otvaraju vam se nova vrata sredinom aprila, ako niste u vezi. Ovnovi koji su u dužim vezama mogu da očekuju lepe trenutke, romantične večere... Uživajte u ovom periodu!

Ovan

Ovaj vremenski period se teško može nazvati stabilnim. Ovnu neće biti lako da izbegne sukobe. Pokušajte više da razgovarate, u suprotnom rizikujete da izgubite poverenje i simpatije voljene osobe. Na radnom mestu će vas zatrpati lavina zadataka. Bez promena na polju finansija. Moguće je da čak želite da odustanete, ali ne bi trebalo da donosite ishitrene i emotivne odluke. Izbegnite iskušenje da poboljšate svoje finansije pozajmljivanjem novca. Slobodni Ovan će možda konačno sresti osobu koja će mu se dopasti, pa će biti pun energije i radosti.

JEDINICA

 Tokom meseca možete osećati veliku potrebu za nekom vrstom akcije, kada će kreativni deo vaše prirode da izbije u prvi plan. Prva tri dana ovog perioda pokušajte da budete manje uporni, kritizerski nastrojeni i pokušajte da imate razumevanja za druge. Od drugih ćete tražiti da budu disciplinovani i poslušni, ali pošto će to malo ko da uradi, moguće da ćete imati konflikte, najverovatnije sa Četvorkom koja neće biti spremna da vam se potčini. 
    Ovo je dobar period za neke nove početke, započinjanje posla u oblasti privatnog biznisa, naročito ako imate podršku članova porodice. Od sredine perioda kreću nove šanse u vezi sa poslom, pojačana kreativnost, a moguć je i interesantan susret ili vam dolaze gosti u kuću, najverovatnije rođaci iz drugog mesta. Možda vam se ostvari velika želja za nekim putovanjem.