News Highlights

Horoskop

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti i kako su Vam naklonjene zvezde. Čitajte redovno moje Nedeljne, mesečne i godišnje horoskope i podelite ih sa prijateljima.

Opširnije...

Astro usluge

Izrada horoskopa zahteva ozbiljan pristup i iziskuje određeno vreme. Bilo da Vas interesuje Natalni, Solarni ili Uporedni horoskop stojim Vam na raspolaganju!

Opširnije...

O astrologu

Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada.

Opširnije...

Konačno – divni jul mesec nam je pred vratima. Jeste li primetili da kada je leto, nekako sve probleme lakše rešavamo? Ili je možda istinitije ono – na probleme manje obraćamo pažnju? Kao i u drugim mesecima – i u julu isto nas „bole“ i pare i ljubavi i teškoće i tegobe....ali kada je sunce iznad naših glava, sjajno i vrelo, kada miris reka i mora postaje opojan, kada su noći vruće, obasjane samo svetlošću svitaca – sve se lako i brzo prevazilazi....No, da ne bismo skrenuli u romantiku, hajmo mi da pogledamo šta nas čeka na nebu tokom ovog meseca, kakve nam je to sve zamke, začkoljice i uzbudljiva dešavanja pripremilo??

U jul ulazimo sa konjukcijom Meseca i retrogradnog Marsa u znaku Vodolije, koji su u kvadratu sa Uranom iz Bika i opoziciji sa Merkurom iz Lava. Samo na osnovu ovoga, možemo da kažemo da jul definitivno neće biti jedan od onih sporih, statičnih perioda. Naprotiv – uzbuđenja će biti na sve strane, dobićemo jedan miks uživanja, nesputanosti, strasti, brzih misli i još bržih dela, ali i nervoze, sklonosti ka brzopletosti, pa i grubim rečima. 

Prva dekada meseca proći će bez nekih značajnijih dešavanja na nebu, ali baš 10-og jula, ulazimo u period aktivnosti. Jupiter posle svog četvoromesečnog retrogradnog kretanja, kreće direktnim hodom u znaku Škorpije. Ovo je definitivno pozitivan aspekt, jer će doneti pojačanu dozu optimizma (a ona će nam baš trebati), ali i pokrenuti neka pravna i legalna pitanja koja su do sada bila u zastoju. Istog dana i Venera prelazi iz Lava u znak Device. Ona je ovde u ne najpovoljnijoj poziciji, pa će kada je ljubav u pitanju doneti stavljanje racia na prvo mesto, previše ćemo analizirati i svoje ali i partnerove emocije i truditi se da zadržimo kontrolu nad sobom. No, ova pozicija Venere je dobra za uslužne delatnosti, ali i za poboljšanje životnih navika i više obraćanje pažnje na zdravlje. 

12-og jula mlad Mesec u znaku Raka i delimično pomračenje Sunca. Novi početak. Dobar momenat za one koji se bave privatnim poslovima ili one koji tek nameravaju da se aktiviraju u ovom sektoru. Period kada više pažnje treba posvetiti porodici, tradiciji, ali i vreme kada će se probuditi neke davno usnule emocije. Mlad Mesec pravi dobar aspekt sa Jupiterom iz Škorpije i Neptunom iz Riba – naglašeni vodeni trigon doneće veliku potrebu za ljubavlju, ali zbog opozicije mladog Meseca sa Plutonom – sve ovo će biti protkano jakim strastima, opsesijom, fatalnim osećajima koji se bude i rastu kao plima....

22-og jula Sunce prelazi u Lava, otvarajući početak vladavine ovog znaka. Kao prirodno peto polje, naredni period će doneti više usmerenosti na ljubav, na kreativnost, decu, sport, zabavu. Pa i neka, potrebno nam je sve ovo – i to u što većim količinama!

26-og jula Merkur u znaku Lava kreće retrogradnim hodom. Ovo je njegov redovan ciklus retrogradnosti i svi već znate napamet šta treba a šta ne treba raditi.....27-og jula pun Mesec i njegovo potpuno pomračenje u znaku Vodolije. Astrološka simbolika svakog pomračenja je nov početak, nova faza....ali pre toga mora doći do kraja prethodne. Pošto je ovo pomračenje Meseca u Vodoliji, sve će se vrteti oko emotivnog „čišćenja“, neočekivanih promena i preokreta. No, pratićemo pa ćemo videti kako će se odraziti na svakoga od nas...

I ukratko, to je to....malo pomračenja, mnogo retrogradnih planeta – Saturn, Pluton, Mars, Neptun, Merkur, planeta ljubavi u svom padu – lepo ja rekoh na početku da će ovo biti jedan vrlo uzbudljiv mesec! No, kakav nam je, takav nam je – mi bolji nemamo! Srećno putovanje kroz jul!!!

OVAN

Ljubav

Tokom celog jula vaše će polje ljubavi i zabave biti aktivirano planetama, pa je sigurno da vam provoda i novih emotivnih prilika neće manjkati. E sad, vaš vladar je retrogradan u znaku Vodolije i vašem polju prijatelja i društvenosti, a tkođe pravi neke pomalo napete aspekte sa ostalim planetama – što govori o tome da možda nećete uvek imati pravi pristup osobama koje vam se dopadaju. Možete ih odbijati svojom zatvorenošću ili pak navalentnošću, ili pak previše flertovati sa nekim ko vam se baš i ne dopada naročito (u prevodu – poigravati se), a posle ćete imati problem da tu osobu „skinete sa grbače“. Takođe, postoji mogućnost da u nekom momentu pomešate ljubav i prijateljstvo, što se tek neće pokazati kao naročito dobar potez i možete se zbog toga i pokajati. U suštini, trebali biste da se dobro provodite i da ne jurite naglavačke u neke emotivne priče, već da pustite da vreme pokaže ko je zaista prava osoba za vas. Ukoliko ste u vezi ili u braku, nešto lošiji aspekti Merkura i njegova retrogradnost mogu povremeno negativno uticati na komunikaciju sa voljenom osobom. No, sve se da srediti brzo....

Posao

Neki od vas će se prilično „raspustiti“ tokom jula – praktično, kao da ste već jednom nogom na godišnjem odmoru....Doduše, možda bi bilo najbolje ove dane baš i iskoristiti za letovanje, jer je evidentno da će vam skoncentrisanost na posao biti zaista minimalna. Ako radite, budite pažljiviji u obavljanju redovnih obaveza, ali i u komunikaciji sa saradnicima da ne biste uveli sebe u neprijatne situacije. Drugi deo meseca vam je nešto bolji, naročito po finansijskim pitanjima. 

Zdravlje

Zdravstvena situacija nije savršena, a vi ste već prilično i fizički i psihički iscrpljeni. Zato – pravac na odmor! U trećoj dekadi jula – vreme je da krenete sa promenama u životnim navikama. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BIK

Ljubav

Prva dekada jula je dosta nepovoljna onima koji su u emotivnim vezama i brakovima, pa bi bilo divno u tom periodu obuzdati impulsivnost. Ne budite na kraj srca po nekim pitanjima, čak iako se situacije koje vas nerviraju sa partnerom ponavljaju. Kada prebrodite ove dane, ulazite u jednu mirniju fazu. Vaša vladarka prelazi u znak Device i vaše polje ljubavi i zabave, a Jupiter u polju ozbiljnih partnerstava kreće direktnim hodom. Njegovu retrogradnost ste prilično teško podneli, jer ste često imali utisak da nemate partnera, već neprijatelja, koji samo radi stvari da bi vas iznervirao. Dobri aspekti Venere pomoći će da se strasti stišaju i da se više nežnosti i ljubavi vrati u vaš odnos. Zato, samo mirno i polako. Slobodni Bikovi – skladan aspekt Venere sa Jupiterom, Saturnom i Plutonom itekako vam daje mogućnosti da od ulaska u drugu dekadu jula konačno naletite na osobu koja bi mogla biti prava za vas. Da se razumemo – ova priča teško da će krenuti uz fanfare, varnice, uzburkano – naprotiv, mogla bi krenuti jako mirno, spontano i to sa osobom koja vas razume i koja funkcioniše vrlo slično kao i vi. 

Posao

Džabe vam nestrpljivost – sve će tokom jula ići mnogo sporije nego što vi očekujete. Retrogradni Mars u polju karijere, ali i pomračenje Meseca u istom polju govore o tome da ste ušli u period bitnih dešavanja, ali onih koji teško da će zavisiti od vas. Ono što vi možete uraditi jeste da budete prilagodljiviji i spremniji na neku kvalitetnu i „normalnu“ komunikaciju sa saradnicima, mada će to povremeno biti prilično teško. Finansijski segment je dosta nestabilan tokom jula, naročito u prvoj i poslednjoj dekadi meseca. 

Zdravlje

Hteli, ne hteli – vreme je da zaista obratite pažnju na sebe. Venera u tranzitu kroz znak Device „traži“ od vas da se okrenete zdravijem načinu života i sasečete neke negativne navike u korenu...

BLIZANCI

Ljubav

Komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom će prilično „štucati“ tokom prve dekade jula. Sve će vas nervirati, reagovaćete burnije nego inače, a činiće vam se da vas voljena osoba ne zarezuje dva posto i da je okrenuta ka nekim svojim interesima i prioritetima, dok ste joj vi zadnji na listi. Vaš ponos može biti poljuljan i reakcije prenaglašene i previše dramatične. Od početka druge dekade Jupiter koji vlada vašim partnerstvima kreće direktnim hodom, a Venera se seli u vaše polje doma. Ni to neće u potpunosti srediti situaciju, ali brzo će stvari početi da dolaze u normalu, već u drugom delu jula, kada vam stoji stabilizacija i normalizacija odnosa. U poslednjim danima meseca vaš vladar kreće retrogradnim hodom, pa ove dane iskoristite da ispunite nešto što ste obećali voljenoj osobi, a non stop ostavljate „za sutra“. Slobodni Blizanci već tokom prve nedelje jula mogu naglavačke da uskoče u jednu emotivnu priču, za koju se vrlo brzo može ispostaviti da je samo strast i ništa više. No, čak i da budete razočarani, nemojte brinuti – period tokom druge i treće dekade jula vam donosi minimum tri nove ljubavne šanse. 

Posao

Pregovori, dogovori, kratka putovanja, komunikacija, saobraćaj – sve ovo je dosta loše i napeto postavljeno u prvoj nedelji jula meseca. Potrebno vam je više razumevanja za druge, ali i više strpljivosti. Bez brzopletosti, molim! – jer možete sami sebi napraviti više štete nego koristi. Ostatak jula meseca je povoljniji, jer vam donosi neke dobre prilike, a i šanse za dosta solidnu zaradu. Retrogradno kretanje vašeg vladara u poslednjoj nedelji jula može napraviti zbrku sa računarima i mobilnim telefonima. 

Zdravlje

Sem opreza u saobraćaju, u prvoj dekadi vodite računa i da se ne povredite, a možete imati i češćih respiratornih problema, alergija. I ostatak meseca je promenljiv, ali nešto povoljniji. 

RAK

Ljubav

Nešto povoljniji period za one u emotivnim vezama i brakovima, jer ste i vi i partner prikazani da dajete više podrške i razumevanja jedno drugom. Vaša komunikacija će se velikim delom dodatno popraviti od početka druge dekade meseca, pa ni čak retrogradno kretanje Merkura u poslednjoj nedelji jula neće znatnije uticati na otvorenost, iskrenost i obostrano poštovanje. Neki parovi u ovom periodu mogu čak ozbiljnije razmišljati o prinovama ili o veridbi, ulasku u zajednicu, brak. Pomračenje Meseca, vašeg vladara, više će se odraziti na finansijski segment nego na partnerstva, pa u drugoj polovini jula može biti nekih povremenih čarkica, baš oko novca. Što se tiče slobodnih Rakova, Jupiter u vašem polju ljubavi kreće direktnim hodom krajem prve dekade meseca, što daje veću šansu novo započetim vezama da se stabilizuju i krenu nekim finim tokom, ali najviše onima koje krenu od početka treće dekade jula. Period u međuvremenu više pogoduje nekim avanturicama i „kombinacijama“, mada neki Rakovi mogu u tim danima ostvariti i kontakt sa bivšim emotivnim partnerom. 

Posao

Finansije će vam pomalo praviti problem, naročito tokom prve dekade jula i u poslednjoj nedelji meseca. U tim periodima izbegavajte bilo kakve rizične poteze i investicije i svakako se pripremite za veće troškove. Generalno gledano – ovo je mesec kada se posebno morate baviti komunikacijom sa saradnicima – neki pregovori neće ići lagano, ali bi krajnji rezultat mogao biti vrlo povoljan po vas. Ne odustajte od zacrtanih ciljeva, čak i ako se u početku suočavate sa teškoćama. 

Zdravlje

Uglavnom ćete se osećati dobro, naročito u drugom delu jula. Ono na šta biste trebali da obratite pažnju jeste način ishrane i korekcije nekih životnih navika. 

LAV

Ljubav

Do 10-og jula, uz podršku Venere koja se nalazi u vašem polju ličnosti Lavovi će svakako blistati i privlačiti pažnju suprotnog pola. Trigon Venere i Urana i pomračenje Sunca (vladar vašeg znaka) koji se dešavaju 12-13-og jula mogu vam doneti neočekivano ljubavno iskustvo koje bi vas itekako moglo prodrmati. Emocije bi se mogle razviti jako brzo, a kakav će biti tok odnosa započetih u ovim danima – to ostaje samo da vidimo. No, niste vi sa ovim završili sa svojim pravim, velikim ljubavnim šansama u ovom mesecu, naprotiv. Izuzetno povoljna vam je i treća dekada jula, kada biste mogli preko posla ili na nekom kraćem putovanju upoznati osobu sa kojom priča ne bi imala toliko brz tok, ali bi je odlikovala stabilnost i neka tiha, sveprisutna nežnost. U svakom slučaju, ovo jeste vaš mesec i trebali bi da pustite da vas događaji nose – oni su tu za vaše uživanje! Što se tiče onih u emotivnim vezama i brakovima – prva dekada jula nosi turbulentne momente – trebalo bi nervozu okrenuti u nekom drugom pravcu, a ne ka sukobima sa partnerom. Ostatak meseca je povoljniji i stabilniji, iako će i na dalje povremeno biti varnica

Posao

Sreća će vas pratiti po pitanju posla i iako se nećete baš uvek slagati sa saradnicima – uspevaćete da nametnete svoju volju i svoj način razmišljanja. Budite u ovom mesecu nešto oprezniji po pitanjima finansija, jer ćete se tu malo „uljuljkati“, pa ćete praviti nepotrebne troškove. Poslednja nedelja jula može vas vrlo neprijatno „opomenuti“ da ste preterali...Imaćete podršku drugih, što ćete umeti i moći da iskoristite za svoje ciljeve. Privatni sektor će funkcionisati profitabilnije nego inače. 

Zdravlje

Starijim Lavovima – pritisak, krvni sudovi. Mlađa generacija – potrebno vam je više rekreacije, ali ne preterujte jer postoji mogućnost manjih povreda. Promene u načinu ishrane su dobrodošle. 

 

 

 

 

 

 

DEVICA

Ljubav

Jupiter, planeta koja vlada vašim ozbiljnim partnerstvima, kreće direktnim hodom početkom druge dekade jula, a Venera ulazi u vaš znak. Kreće razdoblje u kojem se komunikacija sa emotivnim ili bračnim partnerom može poboljšati i lakše se prevazići postojeće, ne toliko povoljne situacije u odnosu. Sa malim, ali pozitivnim promenama, sa više iskazivanja emocija, prisnosti i poštovanja – vaše bi se emotivne relacije mogle velikim delom preporoditi, stabilizovati. To ne znači da vas očekuju u potpunosti mirni dani i da će problemi netragom nestati, ali označava da ih sada možete prevazići lakše nego inače. Neke Device, zbog naglašenog polja tajni, nažalost mogu održavati i paralelne odnose. Za vas važi savet – budite oprezni što se te tajnosti tiče, jer neke stvari ipak mogu isplivati na videlo. Oni koji su slobodni, svakako će sa ulaskom Venere u polje ličnosti dobiti na šarmu, eleganciji i uticaju na suprotni pol. Vama su vrata za ulazak u emotivnu priču svakako otvorena, jer će ova Venera aktivirati vaše polje ljubavi. Mogući su ulasci u ljubavne veze sa osobama sa kojima imate razliku u godinama. 

Posao

Na žalost, ovo nije vaš mesec po pitanju posla i najbolje biste prošli ukoliko se lepo pokupite i odete na godišnji odmor, jer ćete na taj način izbeći stresne situacije i loše odnose sa kolegama, koji su dosta naglašeni. Ovo je na neki način mesec vašeg povlačenja, presabiranja, vreme kada ne treba pokretati ništa novo, ne samo zbog retrogradnosti vašeg vladara u poslednjoj dekadi jula, već zato što je teško da će vas i okolnosti a i ljudi iole ozbiljnije podržati. Budite strpljivi, biće vremena za akciju, ali ne sada. 

Zdravlje

Potrebno vam je mentalno rasterećenje, a njega ćete pronaći u odmoru, u fizičkim aktivnostima. Starije Device mogu imati problem sa variranjem pritiska. 

VAGA

Ljubav

Tranzit Venere kroz znak Lava do 10-og jula vam odgovara, ali ostatak meseca će vaša vladarka provesti u znaku Device i lošoj poziciji po vas, što će dovesti do toga da u emotivnim i bračnim vezama Vage funkcionišu kao da nisu „svoje“. Ni prva dekada neće biti baš potpuno bajna, jer će biti nekih trzavica sa partnerom, ali ćete umeti da se nosite sa tim. No, ostatak meseca, iako vam nudi povoljnije aspekte, nekako vas utišava, čini nezadovoljnom i koliko god da vam partner pruža vi nećete imati osećaj da je to dovoljno. Non stop ćete se osećati uskraćeni za emocije, a neke Vage mogu početi i da se „hlade“ ili da intenzivno preispituju odnos u kojem su. Svakako vam se ne savetuje da u ovom periodu povlačite bilo kakve važnije poteze – sačekajte avgust i prelazak Venere u vaš znak....Što se tiče onih koji su slobodni, i pored dobre energije koja vas prati prilikom ulaska u jul, malo je verovatno da vi u ovom periodu možete ostvariti onaj tip odnosa koji bi vas zadovoljio, najpre emotivno....Da, biće prilika za ljubavne aktivnosti, i za avanturu i za po koju tajnu priču, čak i za neki „korak“ u prošlost....šareno, ali vi – neispunjeni...

Posao

I po pitanju posla – non stop neke klackalice. Generalno gledano – ne biste, kada se sve sabere i oduzme, trebali da prođete loše, ali vi ćete biti polovično zadovoljni rezultatima. Novčana situacija će se popraviti ulaskom u drugu dekadu jula, ali će odnos sa poslovnim partnerima i saradnicima biti stalno na nekoj ivici. Uspevaćete vi to nekako da stabilizujete, ali će vam povremeno dolaziti da sve „pustite niz vodu“, pa šta bude. Nešto mirnije će proći Vage u sektoru usluga – bićete zadovoljni, naročito finansijama. 

Zdravlje

Napunite baterije tokom prve polovine jula, jer ćete ostatak meseca imati i psihičko i fizičko iscrpljivanje. Više vodite računa o ishrani, ali i o odmoru i rekreaciji. 

SKORPIJA

Ljubav

Jupiter u vašem znaku kreće direktnim hodom 10-og jula, što će svakako pokrenuti i vas, ali i umanjiti tenziju koja postoji sa partnerom u proteklim mesecima. Retrogradni Mars u polju doma, ali i završetaka govori o oprezu koji je potreban u komunikaciji sa partnerom tokom prve dekade jula. U tom periodu pokušajte da uzmete godišnji odmor ili da više vremena provodite sa voljenom osobom, jer će se osećati „isključenom“ ukoliko se budete posvećivali samo sebi i poslovnim obavezama. Venera, vladarka partnerstava, u tranzitu kroz znak Device vam pogoduje zbog dobrog aspekta na vaš znak, a u poslednjih desetak dana jula naročito ćete osetiti njen pozitivan uticaj. I vi i partner ćete u tom periodu biti posebno posvećeni jedno drugom i tada možete pokrenuti neke značajne promene i velike pomake u svom odnosu. Što se tiče slobodnih Škorpija, najbolji period za ulazak u emotivnu priču i to ozbiljnijeg tipa jeste tokom treće dekade meseca, kada zanimljivi aspekti Venere budu aktivirali vaše polje ličnosti, polje ljubavi i polje komunikacije i susreta. Ovo bi moglo biti nešto trajnije, pa nemojte oklevati!

Posao

Prvih nedelju dana jula najbolje bi bilo prespavati ili eventualno uzeti godišnji odmor. Vi ćete biti nervozni, ali i oni sa kojima radite, pa će varnica biti na sve strane. Od 10-og i direktnog kretanja Jupitera u vašem znaku, mnogo toga što je bilo zakočeno vezano za posao će se pokrenuti, pa čak i za saradnju sa strancima i ono najbitnije – za finansije. U trećoj dekadi jula budite opet u pripravnosti – malo vezano za odnos sa šefovima, malo vezano za kašnjenja i greške koje vas mogu pratiti kroz posao...

Zdravlje

Prva dekada jula dosta nestabilna – kod mlađih će biti jako prisutna nervoza i nesanica, a stariji mogu značajnije i češće patiti od meteoropatskih reakcija. Mogući su problemi sa pritiskom i povrede. 

STRELAC

Ljubav

Jul mesec ćete provesti kao na klackalici, ukoliko ste u vezi ili u braku. Prva dekada može doneti ozbiljnije probleme i sukobe sa partnerom – varnica će biti na sve strane a ni vi ni druga strane nećete mariti baš mnogo za pokušaje kompromisa. Oboje ćete biti skloni da se tvrdoglavite i terate inat jedno drugom. Kada završite ovu fazu, ulazite u mirnije razdoblje, koje će trajati nekih desetak dana kada će biti lako funkcionisati zajedno i kada ćete oboje uglavnom želeti da „živite mirno“ i opustite se u nekim zajedničkim aktivnostima. Ulaskom u treću dekadu opet sledi vraćanje na staro. Merkur koji vlada vašim partnerstvima kreće unazad, pa će voljena osoba da se vrati u neka svoja ponašanja koja vas izluđuju, a vi ćete se okrenuti poslu u potpunosti....i možda čak biti spremni da u ovom segmentu uletite u neki flert ili afericu. Što se tiče slobodnih Strelčeva, vi nećete znati šta želite. Zatvaraćete se prema osobama koje vam se dopadaju, umesto da se bacite u akciju, vi ćete se povlačiti u sebe. Nije ni čudo što ćete dobar deo meseca provesti u usamljeničkom fazonu. Tek treća dekada može da vas „otvori“ po pitanju ljubavi. 

Posao

Kao i u emotivnom segmentu, i u poslu je prva dekada jula najnapetija, ispunjena lošom komunikacijom sa saradnicima, ali i kašnjenjima, velikim brojem obaveza. Kao da će vam se sve odjednom natovariti na glavu i teško ćete ovo „hendlovati“. Direktno kretanje Jupitera koji vlada vašim znakom od 10-og jula umnogome će popraviti situaciju, jer ćete ponovo dobiti elan, motiv i želju da ostvarite svoje poslovne ciljeve. To neće funkcionisati lagano, ali ćete uz strpljenje i upornost na kraju jula biti zadovoljni. 

Zdravlje

Loša postavka planeta u trećem polju upozorava vas na sve ono vezano za saobraćaj. Takođe, stoje mogućnosti za povrede. Starijima pritisak, meteoropatske reakcije i problemi sa ishranom. 

 

 

 

 

 

 

 

JARAC

Ljubav

Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj priči koja je već nestabilna – držite se dobro tokom jula meseca i to naročito tokom njegove prve dekade koja može prilično prodrmati vaš odnos sa partnerom. Vaša tolerantnost će biti na prilično niskom nivou, pa ćete sve od strane voljene osobe shvatati kao provokaciju. Situacija se nešto popravlja ulaskom Venere u Devicu od 10-og jula, jer biste tada mogli provoditi nešto više opuštenih trenutaka zajedno a i komunikacija između vas dvoje će se popraviti, mada će se sve do kraja jula povremeno provlačiti momenti koji mogu destabilizovati vašu ljubavnu priču. Što se tiče situacije kod slobodnih Jarčeva, postoji par izuzetno zanimljivih momenata tokom jula koji bi mogli doneti novu osobu u vaš život. Oni su naglašeni tokom druge i treće dekade meseca, najpre sa osobama koje upoznajete van vašeg mesta boravka, na odmoru ili putovanju, ali i sa onima koji, posla ili odmora radi, dolaze u vaš grad. Takođe, poslednji dani ovog perioda mogu da vas ubace u naručje osobe koju već neko vreme poznajete preko poslovnog segmenta. 

Posao

Potrebno vam je dosta strpljenja u poslovnom segmentu, pogotovo oko svega što se vezuje za finansije. Nemojte ništa raditi „na silu“, pogotovo tokom prve dekade jula, jer je malo verovatno da ćete uspeti bilo šta značajnije da ostvarite, a samo ćete se nervirati u procesu. Najbolje je da trenutno pustite da se sve odvija samo od sebe, koliko god vas spor tempo izluđivao. Najbolje vam je tokom jula postavljen segment inostranstva i saradnji sa strancima i državnim i javnim ustanovama. 

Zdravlje

Mentalna napetost dovodi do problema sa nesanicom, ali i rastrojenost pa treba biti oprezan da ne dođe do povreda. Stariji bi trebali da provere krvnu sliku. 

VODOLIJA

Ljubav

Retrogradni Mars iz vašeg znaka u opoziciji je sa Merkurom iz polja partnerstava tokom prve dekade jula, pa je ovo period u kojem treba najviše obratiti pažnju na komunikaciju sa voljenom osobom. Oboje ćete biti prilično svadljivi i spremni za raspravu – možda bi bilo bolje ovaj višak energije iskoristiti kroz zajednički odmor ili veću aktivnost – izlaske, druženje sa prijateljima. Period do poslednje nedelje jula uglavnom je miran, dosta toga će funkcionisati normalno, ali će sve vreme ispod površine treperiti neko nezadovoljstvo i kod vas i kod partnera. E ta poslednja nedelja jula bi mogla biti jako turbulentna, što zbog nekih napetih aspekata, što zbog pomračenja Meseca u vašem znaku. Svađe mogu izbijati vulkanskom brzinom i snagom i ako dozvolite da budete uvučeni u sve ovo – može doći do zaista ozbiljnih problema sa partnerom, čak i raskida. Što se tiče slobodnih Vodolija, teško je da vi u ovom periodu možete pronaći neku stabilnu emotivnu priču. Sve će vam biti otvoreno za avanturu, a iskreno – i ne tražite ništa preko toga, jer se samo možete razočarati. Opustite se i ne mislite na sutra, to je to...

Posao

Nervoza na poslu je prisutna zbog velikog broja obaveza a verovatno smanjenog obima ljudstva, pa će odnos sa kolegama biti dosta tenzičan. Jupiter od 10-og jula kreće direktno u vašem polju karijere, otvarajući vam neka poslovna vrata koja su do sada bila zatvorena. Finansijski segment će takođe od početka druge dekade početi da se popravlja, što će vam dobro doći da se makar jednim delom rasteretite napetosti. U poslednjoj nedelji jula – problemi u saradničkim odnosima. Budite u pripravnosti

Zdravlje

Najbolje bi bilo da se krećete ili rekreirate što češće, da pronađete dovoljno vremena i za odmor i dovoljno sna, da se hranite kvalitetno – od svega ovoga zavisiće stanje vašeg zdravlja u julu....

RIBE

Ljubav

Koliko god da čeznete za emotivnim mirom i ne dopada vam se trenutna situacija u vašim vezama i brakovima, jako je teško da ćete tokom jula uspeti da ga ostvarite. Opozicija Merkura i Marsa koja je aktuelna tokom prve dekade jula može na dnevni red izneti sve sumnje i nesigurnost i vas i voljene osobe. Itekako može doći do međusobnog optuživanja za neverstvo, a ako problem nije u sumnji, nemojte brinuti – naći ćete sto drugih razloga da se gložite. Malo zatišje tokom druge dekade ili bolje rečeno – predah – najbolje ćete iskoristiti ukoliko odete negde zajedno, ili ako makar posvetite jedno drugom više vremena. Ulaskom u treću dekadu, ulazite ponovo u turbulentan period – Merkur koji vlada vašim partnerstvima kreće unazad, a ni drugi planetarni aspekti vam ne idu u prilog – opet će se aktuelizovati priče o neverstvu, ljubomori, lažima. Šta da vam kažem osim – držite se dobro....Što se tiče slobodnih Riba, ulazak Venere u vaše polje partnerstava 10-og jula i aspekti koje pravi do kraja meseca – itekako vam mogu pomoći u pronalaženju srodne duše. Ili će vam vratiti nekog bivšeg partnera....

Posao

Na poslu u isto vreme i burno i vrlo produktivno. Ako se nadate poboljšanju odnosa sa kolegama ili nadređenima – tu nadu odmah bacite, jer se to neće dogoditi. Povremeno ćete imati osećaj da ste jedino vi normalni i da radite, a da ste okruženi osobama koje samo čekaju momenat da vas isprovociraju ili da vam smeste neki problem. Ako možete, ne obraćajte pažnju na one oko sebe, već na ono šta radite i aktivirajte se prema poslovnim partnerima. Možete napraviti značajne pomake. 

Zdravlje

Problemi su uglavnom više psihičke prirode – nestabilni ste, preosetljivi, pod stresom. Moguće su alergijske i meteoropatske reakcije, promenljiv pritisak, problemi sa očima.

Izvor:mojastrolog.rs

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner