News Highlights

Horoskop

Saznajte šta Vas čeka u budućnosti i kako su Vam naklonjene zvezde. Čitajte redovno moje Nedeljne, mesečne i godišnje horoskope i podelite ih sa prijateljima.

Opširnije...

Astro usluge

Izrada horoskopa zahteva ozbiljan pristup i iziskuje određeno vreme. Bilo da Vas interesuje Natalni, Solarni ili Uporedni horoskop stojim Vam na raspolaganju!

Opširnije...

O astrologu

Mirjana Marković je godinama cenjeni astrolog ne samo na prostoru Balkana već i širom sveta a to dokazuje i veliki broj poštovalaca njenog rada.

Opširnije...

OVAN

Ako ste u vezi:

Venera početkom februara pravi sekstil sa Plutonom i Saturnom i donosi vama i vašem partneru ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva. Ono u šta ste zajednički ulagali napore doneće vam očekivane rezultate. Imaćete više intimnih trenutaka što će uneti više sklada u vašu vezu. Ulazak Venere u vaš znak doneće vam partnerovu privrženost. Kvadrat Venere sa Jupiterom i Plutonom u trećoj dekadi februara uneće napetost u vaše odnose sa voljenom osobom. Nećete moći da se složite oko ulaganja zajedničkih finansija jer ćete imati različite stavove o tome u šta je prioritetno ulagati. Pojačane strasti će se pojaviti između vas dvoje i izazivaće ljubomoru. Bićete nekorektni prema partneru.

 

Ako ste slobodni:

Početak februara vam donosi nova poznanstva. Izdvojiće se osoba koja je praktična, ambiciozna i stabilnog karaktera. Privlačnost će biti obostrana i ubrzo ćete ući u intimne odnose. Vi ćete biti zahtevni i vaša strastvenost će postati prekomerna, što će dovesti kasnije do neslaganja. Bićete skloni impulsivnim reakcijama, a to će vašem partneru smetati. Do kraja meseca je važno da pokušate da se prilagodite jedno drugom jer ako u tome ne uspete, vezu ćete prekinuti. Stariji Ovnovi će se zaljubiti u osobu koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti, a koja će iz izuzetno fizički privući. Počećete da se viđate i izlazite ali ćete uvideti da ste previše različiti. Ulazak u vezu bio bi loš izbor po vas.

BIK

Ako ste u vezi:

Vaš odnos sa voljenom osobom će biti pun uzajamne pažnje u prvoj polovini februara. Nalazićete bolji pristup jedno drugom i umećete da motivišete partnera za zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Imaćete slična razmišljanja o raznim temama i razmatraćete zajedničke planove koje biste mogli da ostvarite zajedničkim snagama. U drugoj polovini februara će vam se pružiti mogućnost da odete na zajedničko putovanje gde biste mogli da se potpuno posvetite jedno drugom i da ostvarite nešto što ste duže vreme želeli. Trigon Marsa sa Uranom doneće vam nove ideje o unošenju onoga što vam je neophodno u odnosu sa voljenom osobom, a to će i vašem partneru izuzetno odgovarati.

Ako ste slobodni:

Vaša zainteresovanost za ulazak u novu emotivnu vezu biće slabija nego obično. Jedno vreme će vam prijati samoća i povremeno ćete samo izlaziti ili se viđati sa bliskim prijateljima. Sredinom februara ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će vam otvoreno pokazati da joj se sviđate. Otkrićete kako imate slične životne stavove i očekivanja, kao i slična interesovanja. Počećete da se viđate i za kratko vreme ćete postati bliski. Ubrzo ćete započeti emotivnu vezu. Stariji Bikovi će nastaviti da se viđaju sa osobom koju su upoznali ranije i koja ih zanima kao potencijalni emotivni partner. Bićete strpljivi, a vaša simpatija će postati otvorena prema vama i pokazaće vam da je spremna za vezu.

BLIZANCI

Ako ste u vezi:

Osećaćete potrebu da sa partnerom putujete ili se više krećete kao i da smišljate i nalazite razne zajedničke aktivnosti. Imaćete podršku voljene osobe i umećete da je pokrenete na zajedničke aktivnosti. Nećete dozvoliti da vaša veza postane monotona. Razgovaraćete sa partnerom o onome što vam nedostaje u vezi i nastojaćete da to unesete u vašu svakodnevicu. Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u trećoj dekadi februara sekstil sa Neptunom. Doneće vam dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno u vašem odnosu i bićete vrlo spremni i u mogućnosti da to ispunite. Voljenoj osobi ćete ispuniti jednu veliku želju. Manje neslaganja imaćete oko ulaganja zajedničkih finansija i zbog vaše sklonosti ka flertu.

Ako ste slobodni:

Bićete neprestano u pokretu, izlazićete i zabavljati sa prijateljima. Više će vas interesovati prolazne avanture nego što ćete želeti ozbiljnu vezu. Privući će vas osoba koja ne živi u istom mestu gde i vi, a koju ćete upoznati sredinom februara kroz učestvovanje u nekom društvenom ili humanitarnom projektu. Biće to privlačnost na prvi pogled. Ući ćete u intiman odnos i nastavićete da održavate vezu na daljinu. Veza će biti tajna jer vaša ljubav neće biti slobodna ali vam to neće smetati. Stariji Blizanci će se naći u centru pažnje osobe koja će im otvoreno pokazati da je zainteresovana za vezu sa njima. Vi nećete biti spremni da se vezujete, pa će u obzir doći samo slobodna veza bez obaveza. Druga osoba će na to pristati.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAK

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Plutonom i Saturnom koji se nalaze u vašem polju ljubavi na početku februara će vam doneti ostvarenje lepih želja i učiniti vas prilagodljivim u odnosima sa voljenom osobom. Vaše veza će biti stabilna. Vaš partner i vi ćete jedno drugom pružati svu potrebnu pažnju i bićete posvećeni radu na ostvarenju zajedničkih planova i želja. Mars sredinom februara ulazi u znak Jarca i vaše polje ljubavi, što će uneti više dinamike u vaš odnos sa voljenom osobom. Vaš partner će pokazivati pojačanu strastvenost, što će vama posebno prijati. Sekstil Jupitera sa Neptunom omogućiće vam da odete na zajedničko putovanje koje oboje priželjkujete već duže vreme. Očekuje vas odličan provod.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete više osoba koje su poreklom iz inostranstva ili tamo žive. Mogućnost da ih upoznate imaćete preko društvenih mreža na prvom mestu, kao i preko zajedničkih prijatelja. Jedna osoba će vam posebno privući pažnju jer ćete otkriti da se oboje jedno drugom dopadate. Sekstil Jupitera sa Neptunom će vam doneti veliku šansu da započnete vezu sa osobom koja može da se pokaže kao vaš životni partner. Daljina vam neće smetati i naći ćete način da vezu održavate u budućnosti. Nešto stariji Rakovi će u trećoj dekadi februara biti u mogućnosti da započnu emotivnu vezu sa osobom koju su upoznali u prethodnom mesecu. Iskoristite priliku koja će vam se pružiti jer će se pokazati da je to dobitna kombinacija. Bićete srećni.

 

LAV

Ako ste u vezi:

Sunce će do 19. februara da prolazi kroz vaše polje ljubavi i činiće vas spremnim da izlazite u susret vašem partneru. Posvetićete posebnu pažnju potrebama voljene osobe ali će i vama biti potrebna podrška vašeg partnera kao i osećaj da ste voljeni. Vaš partner će pokazivati više inicijative za zajedničke aktivnosti, a vama će to ovog puta sasvim odgovarati. Treća dekada februara vam donosi mogućnost da ostvarite jedan zajednički cilj, a doneće vam i plodne ideje kako da unesete nešto novo u vašu vezu što bi vam donelo neophodno osveženje i više dinamike, kao i nova zajednička interesovanja. Poboljšaćete komunikaciju. Krajem meseca ćete biti skloni da pokazujete ljubomoru, mada neosnovano.

Ako ste slobodni:

Sekstil Venere sa Saturnom na početku februara donosi vam mogućnost ulaska u ozbiljnu i stabilnu vezu sa osobom koju ste upoznali u proteklom periodu i sa kojom ste počeli da se viđate i izlazite. Ono što vam može nedostajati u nekoj meri u vezi jeste toplina emocija ali će zato sama veza biti zasnovana na vrlo sličnim ciljevima i stavovima koje oboje zastupate. Dobro ćete se razumeti, a postojaće i iskrena ljubav sa obe strane. Biće pomalo konzervativno za vaš ukus ali prihvatljivo. Nešto stariji Lavovi će biti privučeni osobom koja će delovati povučeno i ozbiljno ali će pokazivati visok stepen kulture i kvalitetnih ličnih osobina. Ostavićete lep utisak na vašu simpatiju i vrlo brzo ćete se zbližiti. Moguć je ulazak u vezu.

DEVICA

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Plutonom i Saturnom na početku februara donosi vam stabilnost i sklad u odnosima sa voljenom osobom. Imaćete više vremena za lepe zajedničke trenutke, zabavu i intimu. Na polju međusobne komunikacije može da dođe do povremenih nesporazuma. Povremeno može da se javi i ljubomora u vašem odnosu sa voljenom osobom. U drugoj polovini februara će vam se pružiti šansa za ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva zahvaljujući sekstilu Jupitera sa Neptunom. Jasno ćete osećati potrebe vašeg partnera i vaš odnos će dobiti značajno na kvalitetu. Pružaćete jedno drugom iskrene i duboke emocije, kao i svu potrebnu podršku i pažnju. Oboje ćete se osećati srećno i ispunjeno.

Ako ste slobodni:

Početak februara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim prikrivenim strastima i stabilnim karakterom. Otkrićete da imate mnogo toga zajedničkog i doći će do obostrane snažne zaljubljenosti. Bićete skloni da vašu novu simpatiju idealizujete ali se nećete razočarati. U drugoj polovini februara ćete već biti vrlo bliski i počeće i emocije da se bude. Ući ćete u emotivnu vezu koja će opravdati sva vaša očekivanja i koja ima izgleda da bude skladna i trajna. Nešto starije Device će upoznati osobu koju će doživeti kao srodnu dušu i sa kojom će imati velike šanse da uđu u skladnu emotivnu vezu koja će im doneti stabilnost i ostvarenje velikih želja u ljubavi. Neočekivane pogodnosti će vas pratiti.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAGA

Ako ste u vezi:

Venera će 7. februara ući u znak Ovna i vaše polje ljubavi i braka. To će vas navesti da više pažnje poklanjate svom emotivnom partneru, od koga ćete očekivati više podrške. Voljena osoba, s druge strane, neće imati dovoljno spremnosti da vam se posveti onoliko koliko to vama bude potrebno. To može dovesti do napetosti i prolaznog zahlađenja u odnosu. Treća dekada februara vam donosi više sklada u odnosima sa partnerom i članovima porodice. Pružiće vam se mogućnosti da poboljšate nešto u okviru svog doma i bićete složni oko toga. Moguća je kupovina nečega što vam je neophodno u domu. Oko svega ćete se dobro razumeti, pa je ovo povoljan period za razgovor o zajedničkim planovima za budućnost.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da budete više u pokretu, da izlazite i da se zabavljate. Prva polovina februara vam donosi mogućnost ulaska u jednu avanturu koja će biti dosta uzbudljiva sa osobom koja je strastvene prirode, a upravo to je ono što će vas njoj privući i što će vam odgovarati. Otkrićete da vam ta osoba odgovara i za nešto više od avanture i osim strasti, pojaviće se i obostrana osećanja. Vaš partner za sada neće biti spreman za ozbiljnu vezu ali ćete ostvariti više bliskosti. Starije Vage će biti sklone zaljubljivanju. Upoznaćete više različitih osoba koje će pokazati da žele da sa vama započnu vezu. Vama će više odgovarati avanture. Biće vam ubrzo jasno da je to i najviše što možete da ostvarite sa njima.

ŠKORPIJA

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Plutonom i Saturnom na početku meseca doneće vam važne razgovore sa voljenom osobom gde ćete razmatrati zajedničke planove za budućnost. Oko svega ćete se dobro razumeti i bićete složni, a vaši dogovori će funkcionisati stabilno i bićete u mogućnosti da ono najvažnije što se dogovorite postignete zajedničkim zalaganjem. Druga polovina februara će vam doneti neočekivane pogodnosti za poboljšanje vašeg odnosa sa voljenom osobom. Imaćete plodne ideje kakve inovacije da unesete u vašu vezu oko čega ćete se lako složiti sa partnerom. Očekuje vas pravo osveženje koje će i vas i vašeg partnera motivisati da vašu vezu podignete na viši nivo. Imaćete puno razonode i zabave.

Ako ste slobodni:

Ovog meseca ćete želeti da nađete odgovarajuću osobu za ozbiljnu vezu. Kako već postoji bar dvoje potencijalnih kandidata, razmišljaćete kako da nastupite i koga da odaberete. Sredinom februara imaćete susret sa osobom koja će vas privući poput magneta. Oboje ćete jedno u drugome probuditi strasti i iznenada, neplanski, ući ćete u intimni odnos. Otkrićete da se dobro slažete u mnogim stvarima i da se još bolje razumete. Ovo može da bude veza koju ste želeli. Stariji Škorpioni će biti istrajni u pokušajima da privuku pažnju i dopadnu se osobi koja ih duže vreme privlači. Odjednom će, posle dužeg vremena ignorisanja, druga osoba odgovoriti na vaša udvaranja i vrlo brzo ćete započeti novu vezu.

STRELAC

Ako ste u vezi:

Zahvaljujući sekstilu Merkura sa Uranom u prvoj dekadi februara imaćete ideje kakve promene i novine da unesete u vašu emotivnu vezu da biste poboljšali njen kvalitet. Vaš partner će sa oduševljenjem prihvatiti vaše predloge. Potrebno je da više pažnje obratite na međusobnu komunikaciju jer može doći do prolaznih nesporazuma oko svakodnevnih sitnica. Merkur će u drugoj polovini februara krenuti retrogradno i doneće vam teškoće oko ostvarivanja zajedničkih planova u vezi doma i porodice. To može dovesti do zahlađenja u vašim odnosima sa voljenom osobom. Vaš partner će delovati ćutljivo i povučeno, dok će vama trebati više podrške sa njegove strane. Razumećete se bolje krajem meseca.

Ako ste slobodni:

Preko jednog prijatelja ćete u prvoj dekadi februara upoznati osobu sa kojom ćete od samog početka imati iskrenu i otvorenu komunikaciju o raznima temama koje vas oboje zanimaju. Počećete da izlazite i da se viđate ali će sredinom meseca vaša simpatija početi da se povlači i delovaće neodlučno. Mogući su i nesporazumi koji će stvarati napetost u odnosu. Krajem meseca, kada Merkur bude pravio retrogradnu konjunkciju sa Suncem započećete vezu. Nešto stariji Strelci će uložiti mnogo truda da privuku pažnju osobi u koju su duže vreme zaljubljeni, a koja se i dalje drži na distanci. Kada vam već bude delovalo da ćete pretrpeti neuspeh, doći će do pozitivnog preokreta i ući ćete u vezu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JARAC

Ako ste u vezi:

Sa voljenom osobom ćete imati dinamične razgovore koji će vam oboma prijati jer ćete biti spremni da se jedno drugome više poveravate, a to će vam omogućiti da vam bude jasno šta je vašem partneru u ovom periodu najpotrebnije od vas i bićete spremni da to pružite. Potrudićete se da više vremena provodite kod kuće i posvetićete se svojoj porodici. Druga polovina februara vam donosi više konfrontacija sa voljenom osobom. Oboje ćete želeti da poboljšate vašu vezu ali će vas ometati suprotna mišljenja i stavovi oko toga šta vam je neophodno da biste bili zadovoljni. Ovo ćete uspeti da rešite nalaženjem kompromisa. Krajem februara ćete imati vremena za više intime i zabave, što će vas činiti zadovoljnim.

Ako ste slobodni:

Potreban vam je ravnopravan partner, neko ko će umeti da preuzme inicijativu kada je to potrebno, neko ko će umeti da deluje nezavisno i ko će razumeti vašu potrebu da budete posvećeni svojim obavezama, jer će i sam biti ambiciozan i praktičan. Upoznaćete nekog ko se većim delom uklapa u ovu sliku sredinom februara i ubrzo ćete početi da se viđate i izlazite. Jedno drugome ćete biti odlična motivacija. Već krajem meseca odlučićete se da započnete emotivnu vezu. Nešto stariji Jarčevi će postaviti visoke kriterijume i neće ni primećivati one koji im se udvaraju, a ne zadovoljavaju očekivanja. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu koja ima većim delom tražene kvalitete.

VODOLIJA

Ako ste u vezi:

Očekuje vas miran period u prvoj polovini februara. Sa voljenom osobom ćete se dobro slagati i bićete spremni da pružate podršku i pažnju. Svoje emocije ćete pokazivati slobodno i često, što će vašem partneru prijati. Oko svega važnog ćete se dobro razumeti i imaćete prijatne razgovore o svemu što vam bude interesantno i što vas bude interesovalo. Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi ući će 19. Februara u znak Riba i praviće u trećoj dekadi meseca niz pozitivnih aspekata. To će uneti više dinamike u vaš odnos sa partnerom. Imaćete ideje koje su vam promene potrebne da bi vaša veza dobila na kvalitetu. Posvetićete se ostvarivanju zajedničkih planova. Pojačaće se vaša strastvenost.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na osobe koje će vam se na prvi pogled dopadati ali kada ih upoznate i razmenite nekoliko reči, doći će do opadanja vašeg zanimanja za njih jer ćete ustanoviti da ste različiti i da nemate slična interesovanja. Sa jednom osobom ćete češće da se viđate i izlazite ali ćete u njenom društvu brzo menjati raspoloženja. Nekada će vam prijati, a nekada će vam biti dosadno. Sredinom meseca ćete upoznati nekoga s kim ćete se bolje razumeti i ko će pokazati osećanja. Nešto starije Vodolije će se ponašati nestalno. Viđaćete se sa dve osobe koje vas privlače ali će u oba slučaja vaš odnos da se odvija u granicama zabave i biće površan. Krajem meseca ćete doneti odluku s kim želite da se emotivno zbližite.

RIBE

Ako ste u vezi:

Na početku februara će vaš partner postati više vezan za vas i biće mu potrebno više pažnje i podrške. U razgovorima ćete provoditi više vremena jer ćete nastojati da razjasnite nešto što vam je pravilo nejasnoće i nesporazume u ranijem periodu, a što i u ovom mesecu može početi da se ponavlja. Povremeno ćete biti skloni impulsivnim reakcijama i jakim strastima. Druga polovina februara biće vam promenljiva. Nailazićete na nerazumevanje od strane voljene osobe za vaše planove i akcije. Uzrok toga će biti jer ćete imati manje vremena i nećete dovoljno pažnje poklanjati partneru. Krajem meseca će vam retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiti da rešite nesuglasice. Vaša veza će biti stabilna i skladna.

Ako ste slobodni:

Jedna osoba će na početku februara pokazati kako je zaljubljena u vas i pokušavaće da vam privuče pažnju ali će delovati prilično nevešto u tome, toliko da će vam biti smešno. Bez obzira na to, dopašće vam se ali nećete pokazati jasnu naklonost. Povremeno ćete se viđati i razmeniti nekoliko reči ali ćete biti na distanci. Od sredine meseca će druga strana početi više da se trudi i da ispravlja greške koje je pravila na početku. Do kraja meseca ćete već biti zainteresovani. Nešto starije Ribe će pokušati da uđu u vezu sa osobom koja im poklanja pažnju ali će naići na nerazumevanje, pa će odustati. Sredinom meseca očekuje vas susret sa bivšim partnerom. Probudiće se emocije i pokušaćete ponovo.

Prilagođeno sa: Mesečni horoskop

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner