Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Posao: Iako vam se neće raditi ove nedelje,postoje obaveze koje ćete morati da završite. Posle toga priušite sebi neki mini odmor.Valjalo bi da napunite svoje baterije.

Ljubav: Vaša vatrena priroda dominira ove nedelje što može doneti malo oscilacija u vaš emotivni život.Sumnjate  u vernost partnera,ali ovog puta niste u pravu.Jedan otvoren razgovor rešio bi sve nesuglasice koje imate.

Zdravlje:Problemi sa cirkulacijom.

BIK

Posao: Očekujte vise posla nego inače.Ali vama je koncentracija uvek na nivou,tako da sve stižete.Od druge polovine meseca očekujte I nove poslovne ponude.

Ljubav: Kontrolišite svoju ljubomoru,kako ne biste napravili jaz izmedju vas I partnera. U suprotnom ovaj mesec bi doneo definitivan prekid. A posle toga veoma brzo biste se pokajali.

Zdravlje:Manji pad imuniteta.

BLIZANCI

Posao:Pravite nove poslovne planove.  I sada je pravo vreme za to. Očekujte poboljšanje finansija.

Ljubav: Ni sami ne znate šta želite od odnosa u kome ste. Mišljenje će da vam se menja iz dana u dan.Tako da sačekajte drugu polovinu meseca za bilo kakvu odluku.

Zdravlje:Prijala bi vam neka masaža.

RAK

Posao: Nedovoljna koncentracija učiniće da napravite neke manje greške na poslu.Budite obazrivi.Nadredjeni samo traže vašu grešku.

Ljubav: Vreme je da u vaš partnerski odnos vratite malo romantike.

Ali vi biste morali da budete inicijator.Partner je suviše opterećen poslovnim obavezama.

Zdravlje:Prolazne glavobolje.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAV

Posao: Ove nedelje stižu nove poslovne ponude,ali nemojte ništa prihvatati do sredine meseca.Nakon toga razmotrite I odaberiti najbolju opciju za sebe.Ponovo dolazi vaših poslovnih pet minuta.

Ljubav: Vreme je da razmislite da je trenutni partner pravi izbor za Vas.Da li je u pitanju ljubav izmedju vas ili samo navika? Budite iskreni pre svega sami prema sebi.

Zdravlje:Unosite više vitamina.

DEVICA

Posao: Nemojte da ste toliko sumnjičavi prema kolegama,oni rade posao sasvim dobro.Ok je da date neku konstruktivnu kritiku ,ali ništa više sem toga. Jer vi prvi ne biste voleli da vam se neko meša u način rada.

Ljubav: Sve je isto kod vas I partnera,I sve se vrti u krug,toliko da vaš odnos postaje monoton.Ako nešto ne promenite,odnos bi postao nepopravljiv.A to bi svakako vodilo ka kraju.

Zdravlje:Sve je u redu.

VAGA

Posao: Nakon manjeg perioda stagnazije vraća vam se poslovni elan.Imate dosta planova.Najbolje bi bilo da sve radite u dogovoru sa nekim od prijatelja,I da posao podelite po pola

Ljubav:Misaono se vraćate na neki odnos iz prošlosti.Ali možete da očekujte I pojavu neke nove osobe u vaš život.Tako da će biti jako zanimljivo kod vas.

Zdravlje:Grlo vam može biti osetljivo tokom ovog meseca.

 

 

 

 

 

 

 

 

ŠKORPIJA

Posao: Neki novi posao potpuno zaokuplja vašu pažnju.U punoj ste formi ,I saradnici vam zavide na količini poslovne energije. Uspeh neće izostati

Ljubav: Prva polovina meseca donosi nesklad u komunikaciji izmedju vas I partnera.Ni jedno od vas dvoje nema nameru da prvi popusti. A kompromis je neophodan.

Zdravlje: Vreme je za detoskikaciju organizma.

STRELAC

Posao: Posao vam u ovom periodu pričinjava zadovoljstvo.Neka saradnja sa strancima samo što se nije dogodila.Em ćete finansijski biti zadovoljni,em ćete dobiti pohvalu od nadjredjenih

Ljubav: I u emotivnom odnosu lepa dešavanja.Partner vam priprema neko lepo iznenadjenje.On zna šta vi volite

Zdravlje: Ne očekujte nikakve zdravstvene probleme.

JARAC

Posao: Konačno rešavate poslovne probleme koji vas muče mesecima unazad.Nemate razloga za brigu.Sve će se rešiti onako kako vi to želite.

Ljubav: Neke nedefinisane situacije iz prošlosti doživljavaju kulminaciju. Zbog čega se toliko plašite razgovora sa partnerom? Time stvarate sve veći jaz izmedju vas

Zdravlje: Svaki bol u stomaku shvatite ozbiljno.

VODOLIJA

Posao: Niste produktivni na poslu. Stavite svoje privatne probleme sa  strane I posvetite se poslu,jer prilično trpi.A to bi moglo da vam pravi problem ka poslovnom napredovanju.

Ljubav: Partner I vi ste stalno u nekim čudnim stanjima.Nikako da se poklopi dan kada ste oboje raspoloženi.Ipak,to je prolazno.

Zdravlje: Prekontrolišite krvnu sliku.

RIBA

Posao: Tokom ovog meseca budite mudri.Neki poslovni saradnici pokušaće da vam podmetnu nogu.Ali ne brinite se,ne mogu vam ništa

Ljubav: Osećaj emotivne bliskosti se vraća izmedju vas I partnera.Bilo je turbulencija,ali odnos se vratio na staro.Vaše je samo da u narednom periodu nastavljate da negujete odnos.

Zdravlje: Obratite pažnju na stanje kože.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner