Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Posao: Tamo gde je posao,tamo ste I vi.Radite punom parom.A to će se pozitivno odraziti I na vaše finansije.

Ljubav: Nemate ništa od ljubomornih ispada.Samo se možete udaljiti od emotivnof partnera. Ne radite ono,što ne biste voleli da neko radi vama.

Zdravlje:Prekontrolišite pritisak

BIK

Posao: Ako ste u potrazi za novim poslom,zvezde su vam ovog meseca naklonjene.Vreme je za nove ciljeve.Dugo stagniranje,vama nikako ne prija.

Ljubav: Partner će vam prebacivati zbog neke svadje iz prošlosti.

Stalno ste u nekom začaranom krugu.A to sve nikuda ne vodi.

Zdravlje:Sklonost ka prehladama.

BLIZANCI

Posao: Otvaraju vam se nove poslovne mogućnosti kada je inostranstvo u pitanju.U punoj ste formi kada je posao u pitanju.Sve ide kako ste zamislili.

Ljubav: Blistate od sreće I zaljubljenosti.Nova osoba vraća osmeh na vaše lice. A to primećuju I ljudi oko Vas.

Zdravlje:Sve je u redu.

RAK

Posao: :Suviše posla,a premalo vremena.Bar vi to tako doživljavate.Ali ne brinite se ,stićićete sve.

Ljubav: Nervozu zbog posla,prenosite na emotivnog partnera.Ali,dobro bi bilo da malo spustite loptu.Jer bi neka veća rasprava vodila do prekida.

Zdravlje:Potrebno vam je više kretanja.

LAV

Posao: Korak po korak,I sigurno se penjete ka poslovnom vrhu. Veoma ste se trudili u prethodnom periodu.Sada ocekujte nagrade.

Ljubav: Ni vi ni partner ne želite da popustite  u svojim stavovima.Mada ste vi dominantniji.Ali to vas neće odvesti na pravi put.

Zdravlje:Prijala bi vam masaža.

DEVICA

Posao: Očekujte poslovne promene koje idu vama u korist.Povećanje finansija.Ali I poboljšanje poslovne pozicije.

Ljubav: Morate doneti odluku u kom pravcu želite da se vaš odnos nastavlja.Niti ste zadovoljni vi,niti partner.A ne činite ništa da se to pooravi.

Zdravlje:Trudite se da vodite zdrav život.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

VAGA

Posao: Mnogobrojni kontakti vam donose nove poslovne saradnike.Ali vi kao da trenutno niste zainteresovani za rad.Možda vam je mrsko,ali potrudite se.

Ljubav: Sumnjate u partnera ,ali nemate razloga za tim.Ili sumnjate zato što vi niste potpuno ispravni. Pazite da vam se neiskrenost ne obije o glavu.

Zdravlje:Manji problem sa varenjem.

ŠKORPIJA

Posao: U petoj ste brzini kada je posao  u pitanju.Sve stižete.I kolege vam se dive.

Ljubav: Laki ste na jeziku.Ne razmišljate o tome da vaše reči mogu da povrede partnera.Malo razmislite o svom ponašanju.Niste vi uvek u pravu.

Zdravlje:Problem sa zglobovima.

STRELAC

Posao: Pravo je vreme da napravite strategiju za nova poslovna dešavanja.Vi sve možete,samo kada se tome potpuno posvetite

Ljubav: Mala distanca u odnosu sa partnerom.Niti on razume vas,a niti vi njega u ovom periodu.Ali ne brinite se ,to je prolazno.

Zdravlje:Sve je u redu.

JARAC

Posao: Pod jakim ste pritiskom na poslu.Svi od vas očekuju savršene rezultate.Ali nemojte se preforsirati.

Ljubav: Sami pravite problem oko nekih nebitnih stvari za vaš odnos.Nemojte raditi to.Tenzija vam neće doneti ništa dobro.

Zdravlje:Blagi pad imuniteta.

VODOLIJA

Posao: Kolege će vas optuživati da se prilično nemarno odnosite prema poslu. Nije da baš I nije tako.Malo se uozbiljite.

Ljubav: Više ni sami ne znate šta hoćete I koga hoćete.Suviše ste neodlučni,a to će vam stvarati nervozu.Vreme je za odluke.

Zdravlje: Unosite više tečnosti.

RIBA

Posao: Ne donosite neke ishitrene odluke.Posebno ne kada su neka veća ulaganja u pitanju.Neko bi pokušao da vas prevari.

Ljubav: Porodica se suviše meša u vaš emotivni život.A to može stvoriti problem izmedju vas I partnera.Odluke ipak treba da donosite sami.

Zdravlje: Nezadovoljstvo fizičkim izgledom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
e-max.it: your social media marketing partner