Kontakt email: [email protected]        Facebook

Ovan

Imate potrebu da menjate nešto na polju posla, ali niste baš sigurni koja je odluka ispravna. Na polju ljubavi možete da budete skloni ljubomori, pa o tome povedite računa. Važno je da pazite na svoje zdravlje jer u narednom periodu zbog stresa možete da budete skloni manjim problemima.

OVAN

LJUBAV: Prvi deo nedelje doneće poneku privatnu frustraciju ili prepreku za ljubav. Izdržite, a najviše zato jer od sredine sedmice počinje povoljnije ljubavno razdoblje kad će stvari polako dolaziti na svoje mesto. Pod uslovom da ih ne forsirate.

KARIJERA: Doći će do poboljšanja u vašoj radnoj sferi. Neće to još biti bajka, ali biće sasvim vidljivo da stvari počinju da se sređuju. Istovremeno ćete osetiti i kako vam se vraća snaga. Postajete efikasniji. Dobijate vizije.

ZDRAVLJE&SAVET: Sad znate kako se može živeti kvalitetnije.

Nestpljivo čekamo kraj godine, a ni ne slutimo kakve će se promene desiti u ovoj sedmici.. Saznajte šta vas čeka tokom narednih dana na poslovnom planu, kakvi će biti ljubavni odnosi, da li treba da obratite pažnju na zdravlje. Otkrijte šta su zvezde spremile za vas u periodu od 16. do 22. decembra!

OVAN

Ljubav

Ukoliko je odnos sa partnerom stabilan – takav će i ostati. Povremena nervoza koja će i voljenu osobu i vas doticati tokom ove sedmice, proći će brzo i neće imati nikakav uticaj na vaš odnos. Štaviše – može vas oboje pokrenuti i učiniti da živnete i probudite strasti. No, ako je vaša veza već na klimavim nožicama, obratite pažnju na drugi deo sedmice koji donosi napetost a nakon nje – mogućnost obostranog distanciranja i povlačenja. Slobodni Ovnovi – fina dešavanja sa suprotnim polom. Zanimljivo vam je i uživate u kontaktu sa više osoba, a može vam se javiti i neko od bivših emotivnih partnera.

OVAN

Posao: Svako bitnije potpisivanje ugovora gledajte da izbegnete ove nedelje.Ili ako baš morate,pažljivo sve čitajte. I neka još neko mimo vas proveri.

Ljubav:Partner I vi ste tokom ovog perioda u boljim odnosima. Ali prividno. Jer oboje samo čekate grešku onog drugog.

Zdravlje:Prekontrolišite pritisak.

OVAN

Posao:Previše ste radili u prethodnom periodu.Ali ,bez obzira na to ,naporan poslovni period se nastavlja. Sve što budete mogli,uradite.

Ljubav:Izmedju vas  I partnera na svakih par dana sevaju varnice.Kao da oboje tražite razlog za svadju. Malo se primirite,ako ne zelite prekid.

Zdravlje:Obratite pažnju na imunitet.