Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Hrana

Mars na poslednjim stepenima znaka Vage pokazuje veliku energetsku istrošenost. Posebno će vam prijati meso i mesni proizvodi, posebno će vam prijati jaki začini. Pokušajte da u drugom delu nedelje uvrstite više svežeg povrća i voća, ribe.

OVAN

Hrana

Pred vama je sedmica u kojoj ćete ići iz krajnosti u krajnost. Apetiti variraju, pa su vam u jednom danu dovoljni lagani i jednostavni obroci, a već u drugom „sve po redu“ – od predjela, pa na dalje....I dalje neka kod vas postoji oprez po pitanju ispravnosti namirnica.

OVAN

Hrana

U ovoj nedelji budite oprezniji kada su u pitanju meso I mlečni proizvodi – dobro proveravajte rok namirnica. Neka na vašem stolu češće bude povrće, naročito zelena salata, cvekla, spanać, krastavac. Od voća – belo grožđe.

OVAN

Hrana

U ovim letnjim danima na vašem stolu ne bi trebala da bude previše kalorična i teška hrana, jer ćete se zbog ovakvog načina ishrane osećati teško I statično. Unosite dosta tečnosti, češće konzumirajte salate i imajte više laganih obroka tokom dana.

OVAN

Hrana

Nepovoljni aspekti koji se vezuju za ishranu, a pod kojima ulazite u ovu nedelju, skreću vam pažnju na to da će svaka vrsta preterivanja, dovesti do tegoba sa varenjem i crevima. Makar izbacite grickalice za kojima često posežete, kao i veću količinu slatkiša.

OVAN

Hrana

Odlična nedelja u kojoj možete napraviti velike promene po pitanju ishrane. Pratite šta vam organizam poručuje – namirnice nakon kojih se osećate naduveno, usporeno, sa težinom u stomaku – definitivno treba izbegavati.