Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN

Posao:Vreme je da se malo ozbiljnije pozabavite svojom karijerom. Vreme praznika je prošlo,a samim tim I odmor za Vas. Ne bi bilo loše da razmislite o nekoj opciji usavršavanja,naravno u skladu sa svojim ambicijama. Vreme je da delujete,I da se nametnete saradnicima kao osoba od autoriteta.

Ljubav:Mars u vašem znaku stalno pravi neku tenziju,pa čak I u odnosu sa partnerom.Ok,malo dinamike nije loše,ali pazite da ne preterate.Linija je tanka,I pitanje je koliko partner ima strpljenja.Nemojte se suviše zaigravati.

Zdravlje:Praznici su ostavili traga I na vašem izgledu. Kilogrami koje ste nabacili mogu ozbiljno da vas mentalno opterećuju.

BIK

Posao:Vaša poslovna taktika,tri puta meri jednom seci,ove nedelje neće uroditi plodom. Nemojte se kruto držati nekih svojih poslovnih načela.Vreme je za neke promene,iako promene vama generalno teško padaju.Ali,morate ići u korak sa svetom,nema vam druge.

Ljubav:Razum jeste dominantna strana vaše ličnosti,ali ljubav baš razum ne trpi.U ovom periodu možete očekivati jedan ozbiljniji razgovor sa partnerom,I svaka vaše pametovanje,udaljiće partnera od vas. Nemojte nametati svoje mišljenje I svoje stavove baš uvek.

Zdravlje:Ozbiljno shvatite bilo kakve bolove u stomaku.Organizam vas upozorava da je vreme da obavite jedan detaljan zdravstveni pregled.

BLIZANCI

Posao:Vaš vladar Merkur je tokom ovog perioda u znaku Jarca,I vama to svakako ne prija. Vi biste da odradite tri poslova istovremeno,ali nećete naići na podršku.Nemojte forsirati saradnike,niti poslovne partnere.Pustite da sve ide svojim tokom,iako će vama poslovno ovaj period biti prilično monoton.

Ljubav:Venera je u opoziciji sa vašim znakom,I eto manjih ljubavnih zemljotresa. Sve ono što ste mesecima izbegavali sada dolazi na naplatu.Partner će očekivati ozbiljnost,a vi ćete sve okretati na šalu. Standardno za Vas ,svakako.

Zdravlje:Prolazne prehlade,ali ništa što bi bilo ozbiljno.Utoplite se,pijte čajeve  I malo se ozbiljnije posvetite svom imunitetu.

RAK

Posao:U ovom periodu više nego ikada morate da vodite računa o svojim poslovnim interesima. Budite aktivni,jer neko drugi veoma lako može da preuzme zasluge za nešto na čemu ste vi mukotrpno radili. Nemate razloga za lažnu skromnost.Niti za bilo kakvo povlačenje ispred kolega koji samo deluju dominantno.

Ljubav:Došlo je vreme da vi I partner preispitate zajedničke planove. Da li je sve ostalo isto,ili se u medjuvremenu ipak nešto promenilo? Slušajte sebe I svoju inticiju.To je vaš vodič za naredni period.

Zdravlje: Iako dani odmora iza nas,vi kao da ste se dodatno umorili tokom praznika. Priuštite sebi neku opuštajuću kupku.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LAV

Posao:Delujete suviše nadmeno u odnosu sa kolegama I poslovnim saradnicima. Jeste da ste vredni,I da svoj posao radite kako treba,ali malo bolja komunikacija dodatno bi učvrstila vašu poslovnu poziciju.A  I vi biste nekako bili prilično rasterećeniji.Probajte.

Ljubav:Prijaće vam pažnja koju vam partner poklanja. Naviknuti ste da je obrnutu,pa će ovo biti prilično iznenadjenje za vas.Možete da isplanirate neki romantičan vikend udvoje.Prijalo bi to I vama,ali I suprotnoj strani.

Zdravlje: Ponekad suviše raspate energiju na nebitne stvari.Malo prikočite I odredite sebi prioritete.

DEVICA

Posao:Svu svoju energiju usmeravate na posao.Vaše praktične sposobnosti u ovom periodu izbijaju u prvi plan. Ništa neće moći da vas iznenadi. Samim tim osiguraćete sebi stabilnu poslovnu poziciju na duže vreme.

Ljubav:Čini vam se da partner nema dovoljno razumevanja za Vas.Ipak,to nije potpuno tačno. Samo je potrebno da malo energije usmerite  I na vaš odnos.Ponestaje vam strasti I romantike,a to može biti problem na duže staze.

Zdravlje:Problemi sa sinusima vas muče već odredjeni vremenski period.Nemojte ignorisati problem,već ga rešite.

VAGA

Posao:Kod vas se praznično raspoloženje nastavlja. Bićete prenatrpani poslovnim obavezama,ali nekako suviše lenji da se posla I prihvatite. Zvezde vam savetuju da još malo odmorite,napunite svoje baterije I onda sa punim kapacitetom krenete u nove radne pobede. Ništa bitno svakako nećete propustiti.

Ljubav:Mislima se vraćate na neku ljubav iz prošlosti.Ali da je bilo dobro,to bi I trajalo.Nemojte sebe opterećivati suvišnim razmisljanjem.Okrenite se budućnosti koja vam svakako sprema nova ljubavna iznenadjenja.

Zdravlje:Iskoristite ovaj period da se potpuno posvetite sebi.Promena frizure,masaže,sve što vam prija.

ŠKORPIJA

Posao:Zahvaljujući predanom radu,očekuje vas zaslužena nagrada.Saradnici I te kako cene vaš trud I rad. Sve to samo će biti uvertira za ono što vas poslovno očekuje tokom 2019.Dolazi vaših poslovnih pet minuta.

Ljubav:Tenzije u odnosu izmedju vas I partnera se polako utišavaju.Venera je otišla iz vašeg znaka,I sada će komunikacija biti prilično normalnija. Ljubomorne ispade ostavite za neki drugi period,a sada se posvetite pravljenju planova za neko zajedničko putovanje.Nadoknadite sve ono što ste propustili.

Zdravlje:Ne bi bilo loše da prekontrolišete urinokulturu.Neka bakterija vam može praviti manje zdravstvene probleme.

STRELAC

Posao:U ovom periodu očekujte razne poslovne ponude.Koju ćete prihvatiti,to je već na vama.Ipak,veću pažnju posvetite onim ponudama koje dolaze iz inostranstva. To je pravi potez za Vas.

Ljubav:Taman rešite da prekinete definitivno neki odnos iz prošlosti,ali nešto se desi I vi se ponovo vratite. Nažalost,zvezde vam poručuju da je to samo gubljenje vremena.Više cenite sebe.I samim tim ćete privući neku novu kvalitetniju osobu.

Zdravlje:Zdravstveno ste u redu,ali vas muči melanholija. Više šetnje I više sna svakako bi vam prijalo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JARAC

Posao:Ulazite u ovaj period pod jakim pritiskom obaveza.Za vreme praznika nakupilo se prilično posla,I sada će vam biti potrebno malo više vremena da sve poslove dovedete u red.Ali nemate razloga za tenzijom.Sve će to biti ok,I sve ćete postići.

Ljubav:Komunikacija izmedju vas I partnera je ponovo normalna.Ipak,suštinske probleme niste rešili već ste ih samo gurnuli pod tepih.I pitanje je samo kada će se ponovo aktivirati.Ali za sada je sve relativno mirno.

Zdravlje:Alergije,prehlade,upale….Više mislite na sebe,a manje na druge.

VODOLIJA

Posao:Ulazite  u jedan prilično nepredvidiv poslovi period.U jednom momentu sve će biti odlično,a već u drugom se možete susresti sa nekim gubicima.Takodje,očekujte razočarenje  u jednog od bliskih poslovnih saradnika.Saznaćete da vam već dugo radi o glavi.

Ljubav:Postoje stvari koje I vi I partner krijete jedno od drugog.I u ovom periodu tajne će se polako otkrivati.Vreme je da budete potpuno iskreni jer samo to može spasiti vaš odnos koji je prilično narušen. Izaberite dobro sebi.

Zdravlje:Glavobolje I problem sa vratnim delom kičme,a sve to kao rezultat stresa zbog posla.

RIBA

Posao:Povećanje tenzije na poslu,uz mogućnost prekida neke saradnje.Ipak,sve što se dešava u ovom periodu za vas će se pokazati kao dobro na duže staze. Takodje,finansije će vas prilično opterećivati,pa gledajte da smanjite troškove na minimum.Bar dok se malo finansijski ne stabilizujete.

Ljubav:Napet period za vaš emotivni period.Biće potrebno dosta tolerancije I kod vas I kod partnera.Nemojte tražiti medjusobne mane,već probajte da rešite svaki eventualni problem kroz otvorenu komunikaciju.Potrebno je samo malo dobre volje.

Zdravlje:Meteoropatske reakcije.Ništa ozbiljno I ništa oko čega treba da se brinete.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner