Kontakt email: [email protected]        Facebook

OVAN 

Posao: Ako imate svoj privatan posao vreme je da unesete neke novine. Suviše dugo ste u zoni komfora. Vreme je za promene. Svakako nemojte brzati, ali bilo bi lepo da nešto promenite do kraja februara.

Ljubav: Kada je vaš emotivni život u pitanju , očekujte red drame, red normalih odnosa. Partner će vam zamerati nedostatak pažnje, a nije da baš i nema razloga. Nemojte shvatati vaš odnos zdravo za gotovo jer bi to bio put ka ozbiljnijim problemima. A to vam sad baš i nije neophodno.

Zdravlje: Prekontrolišite krvnu sliku. 

BIK

Posao:Iskoristite poslovne šanse koje vam se nude. Aspekti za vas su pozitivni,samo treba malo da se pokrenete. Jeste da vam na početku može biti malo napornije, ali kada upadnete u poslovnu mašinu niko vam neće biti ravan.Uostalom, to ste i samo hteli.

Ljubav: Nemojte se tvrdoglavo držati nekih svojih stavova. Ništa nećete rešiti isterivanjem pravde. Napravite kompromis sa partnerom. Da njegove strane postoji dobra volja,pokažite je i vi.

Zdravlje: Ozbiljno shvatite bolove u stomaku.

BLIZANCI 

Posao: Sve vam je teže da obavljate svoje poslovne obaveze. Nemojte forsirati sebe, već sebi priuštite odmor. Posao vam nigde neće pobeći. A i tokom odmora vam se mogu javiti nove poslovne ideje.

Ljubav: U fazi ste kada sami ne znate šta želite . Ili koga želite. Da li biste obnovu sa nekim iz prošlosti ili biste ipak pružili šansu nekom novom? Preporuka horoskopa vam nije ni jedna opcija, već da malo budete sami sa sobom.

Zdravlje: Negujte kožu , jer vas može mučiti neki osip.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RAK 

Posao: Nakon perioda stagnacije , poslovna dešavanja se munjevito smenjuju.Ništa vam ne stoji na putu ka uspehu. Ipak,iako su pozitivna dešavanja, nemojte sve olako shvatati. Biće tu potreban i vaš ozbiljan trud.

Ljubav:Širite pozitivnu energiju, a partner vas prati u stopu. Očekujte zajedničke prijatne momente. Komunikacija izmedju vas je svakim danom sve bolja. A to primećuju i ljudi u vašoj bliskoj okolini.

Zdravlje: Ne postoji ništa što bi vam pravilo ozbiljnije zdravstvene smetnje.

LAV

Posao: Bićete veoma aktivni .
Željni ste dokazivanja , i sposobni ste da svoju pažnju usmerite na više frontova. Planete takodje rade za vas. Nemate ni jedan razlog za nezadovoljstvo.

Ljubav: Vaš šarm dominira i kada je enotivni život u pitanju. Rešili ste da vratite stari sjaj u vaš emotivni odnos. Partner će to i te kako znati da ceni. Vi kada hoćete nekoga da oduševite u tome vam nema ravnog.

Zdravlje: Problem sa kašljom i prolaznom prehladom.

DEVICA

Posao:Jednolični poslovni dani unose vam monotoniju. Kad je već tako, probajte da unesete promene na mestu na kom radite. Malo promenite raspred namestaja u prostoru gde radite. Bitno je samo da bar nešto promenite.

Ljubav: Strast se polako gasi u vašem odnosu. Nemojte tražiti krivca u partneru već razmislite i o svojim greškama. Preopterećenost poslom dosta guši vaš emotivni odnos. Poradite ja tome dok ne bude kasno.

Zdravlje:Iscrpljeni ste. Posvetite bar jedan ceo dan sebi i uživanju u nekom spa centru.

VAGA

Posao:Veliki poslovni uspesi su ispred Vas. Očekujte nagradu zbog vašeg dugogodišnjeg zalaganja na poslu. Nadredjeni i te kako cene vaš trud. Iako se vama možda povremeno činilo kao da to nije tako.

Ljubav: Planete vam i dalje dele lekcije kada je emotivni deo života u pitanju. Vi pokušavate da pobegnere od prošlosti, ali prošlost vas juri. Ipak, tokom ovog perioda samo je na vama kojim ćete putem poći. Putem prošlosti ili budućnosti.

Zdravlje: Povremeno će vas hvatati napadi anksioznosti.

ŠKORPIJA

Posao: Niste dovoljno spremni za poslovne zadatke koji su ispred vas. Malo zastanite , i napravite precizan poslovni plan. Posle par dana jasnije će vam biti kako možete rešiti odredjene poslovne probleme. Konsultujte se i sa kolegama.

Ljubav: Vi hoćete jedno, partner nešto sasvim drugo. Potpuno ste neuskladjeni po ozbiljnim životnim pitanjima. Nemojte probleme gurati pod tepih. Jer bi kroz neki odredjeno vremenski period bili nerešivi.

Zdravlje: Prehladu lečite vitaminima i čajevima.

STRELAC

Posao: U ovom periodu baš i nije naznačena vaša volja za poslom. dosta će vam truda i koncentracije biti potrebno za rutinske poslove. Napravite sebi listu prioriteta, i važnosti poslovnih dešavanja. I ponašajte se u skladu sa tim.

Ljubav: Neko novi potpuno zaokuplja vašu pažnju. Nakon dužeg vremena pojavio se neko ko može da vam parira u svemu. Samo, budite pažljivi kome sve pričate o vašem odnosu. Neće baš svi biti srećni zbog vas.

Zdravlje: Energetski i zdravstveno ste potpuno u redu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

JARAC

Posao: U ovom periodu očekujte više posla nego inače. Moraćete čak i da se pozabavite poslovnim obavezama kolega. Izadjite im u susret, jer biće i oni potrebni vama. Nakon ovog napetog perioda sve će se vratiti u normalu.

Ljubav: Neko iz prošlosti se vraća u vaš život na velika vrata. Zaboravljene emocije ponovo eskaliraju. Ipak, ako imate stalnog partnera dobro razmislite. Ne biste mogli dugo da sedite na sve stolice.

Zdravlje: Suviše razmišljanja stvara vam glavobolje.

VODOLIJA 

Posao: Tokom ovog perioda očekujte veći priliv novca. Ipak, kako novac dodje tako ćete vi razmišljati o tome u šta ga možete uložiti. Preporuka zvezda za vas jeste da jedan deo uložite, ali i da jedan ostavite sa strane.

Ljubav: Niste sigurni u iskrenost i vernost partnera. Ali da linimate razloga ili ste svesni da ste partnera malo zapostavili u poslednje vreme? Nemojte praviti drame, scene, sve ce vam se svakako samo otkriti do kraja ovog perioda. 

Zdravlje: Prolazni stomačni problemi.

RIBE

Posao:Nemojte sebi da dozvolite da ulazite u neke rizične poslovne podUhvate. Vaši saradnici gledaju samo svoju korist. Ne verujte suviše svima na reč. Bolje je da sve sami ispitate.

Ljubav:Suviše ste posesivni. Morate dati partneru malo prostora da diše. Kap što vi imate neke svoje rituale, tako ima i suprotna strana. Samo poštujte različitosti koje postoje izmedju vas.

Zdravlje:Problem sa zubima.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner